- 26 Nisan 2020
- 158
- 55
- 48
- 30
- Konu Sahibi Merveee000
-
Kaç gün var adetine canm? Belirti aramamaya çalış benceKimse cevap yazmamış
Gebelik belirtilerine benziyor seninde az kalmiss canimm erken gebelik testi yapmayı düşünüyo musun yani çıkar mi acaba 5 gun önce acabaGenelde adet zamanında da aynı belirtiler olur bende ama bu sefer gögüsümün kahverengi kısmı biraz büyüdü kasık ağrısı akıntı şişkinlik iştah artması baş ağrım kesilmez oldu bunlar var bat 20 mayıs ben yinede fazla ümitlenmek istemiyorum
Canım bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyorum açıkçası o yüzden biraz daha bekliycez ama buğün ki sancı sanki adet olacakmışım gibiGebelik belirtilerine benziyor seninde az kalmiss canimm erken gebelik testi yapmayı düşünüyo musun yani çıkar mi acaba 5 gun önce acaba
Bir de göğsüm artık çok arıyor hassasiyeti arttı iç çamaşırımı çıkarmak zorunda kaldım bu seferde aşağı düştüğü için ağrıyor ne yapsam bilemedimGebelik belirtilerine benziyor seninde az kalmiss canimm erken gebelik testi yapmayı düşünüyo musun yani çıkar mi acaba 5 gun önce acaba
Çook iyi tatlımmmmm yarın güzel haberi bekliyorum
M Merveee000
Benim bat 21 mayıs birkaç gündür sol kasığımda böyle zaman zaman sanki dolgunluk var gibi özellikle uzun süre ayakta kalınca ama benim her ay kesin psikolojik belirtim olur bu da muhtemelen öyle bir şey. Bu ay hiç umudum yok , ya psikolojik ya da Allah korusun kist falan olabilir mi ? Kistte böyle oluyor mu bilmiyorum ama.
Inşallah hamilelik belirtisidir. Umut kaybetmeyelim ama streste yapmayalim cok etkiliyor bu sefer bende senin gibi psikolojik belirti ariyrmM Merveee000
Benim bat 21 mayıs birkaç gündür sol kasığımda böyle zaman zaman sanki dolgunluk var gibi özellikle uzun süre ayakta kalınca ama benim her ay kesin psikolojik belirtim olur bu da muhtemelen öyle bir şey. Bu ay hiç umudum yok , ya psikolojik ya da Allah korusun kist falan olabilir mi ? Kistte böyle oluyor mu bilmiyorum ama.
Yerleşme kanamasi olabilir belkiBu peçeteye gelen kahverengi lekeler ne ama
Hamilelik belirtileri inşallah hamilesindir canim .zaten az kalmış erken gebelik testinde belli olur belkiGenelde adet zamanında da aynı belirtiler olur bende ama bu sefer gögüsümün kahverengi kısmı biraz büyüdü kasık ağrısı akıntı şişkinlik iştah artması baş ağrım kesilmez oldu bunlar var bat 20 mayıs ben yinede fazla ümitlenmek istemiyorum
İnşallah öyledir canım şu an beni gaza getirmeye çalışıyor gibisinHamilelik belirtileri inşallah hamilesindir canim .zaten az kalmış erken gebelik testinde belli olur belki
Yerleşme kanamasi olabilir belki
Canım senin bat 16 dimi sanki öyle hatırlıyorumİnşallah öyledir kuzum.Eğer gelecekse sabaha gelmiş olur zaten.Benimki gece gelmeyi sever -_-
Canım senin bat 16 dimi sanki öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?