- 26 Nisan 2020
- 158
- 55
- 48
- 30
- Konu Sahibi Merveee000
-
Şuan hiçbir belirti yok sadece fazla yemek yiyorum ve kokulardan rahatsız oluyorum birde yumurtlama haftamdan bir sonraki hafta kasıklarımda batma olduİnşallah canım herhangi bir belirtin var mı peki
Iftari açtım lavaboya gittim adet olmuşum iki gun erken yineKızlar 3 gün önce ovulasyon günümdü değerlendirdik bekliyoruz. Benim gibi bekleyen varsa bu sürede yardımcı olalim birbirimize
Bendeee olumlu düşünmeye calisiyrmBende bekliyorum bat 21 mayıs sanki oldu gibi icimde bu his var inşallah üzülmem icimde kelebekler uçuşuyor
Hanımlar benim de bat 22 Mayısşuracıkta bekleyeyim 6 mayıs pikti 3 günü değerlendirdik umudum yok ama adete yakın yine başlarım acaba mı demelere sonra da adet olunca 3 gün koma hali
Rabbim hepimizi bu ay sevindirsin inşallah
Ben canım bes gun oldu baya degerlsndırdım ınsallah tutmustur bu ovu testlerınde gebelık nezaman bellı olurKızlar 3 gün önce ovulasyon günümdü değerlendirdik bekliyoruz. Benim gibi bekleyen varsa bu sürede yardımcı olalim birbirimize
Benim bu ay ilk defa olmadı ama şuna bağlıyorum adet bittikten sonra 2 gün süt maydanoz buharı yaptım. Benim diğer aylar hep akıntı olurduKızlar yumurtlama günlerimde akıntıolmadi sadee bir kere çok yoğun bir sekilde geldi okdar. Yumurtlama günü akıntısı olmayan var mı acaba?
Ovülasyon testi adetiniz geçtikten sonra t çizgisi c den koyu olursa ancak belli olur. Adetten önce belli olmuyor çünkü benim adetten 1 2 gün önce hep çift çıkıyor neredeyse pik gibi ama adet oluyorumBen canım bes gun oldu baya degerlsndırdım ınsallah tutmustur bu ovu testlerınde gebelık nezaman bellı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?