Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah bende sana göre umutlanıcam çünkü ❤❤ nasıl gidiyor belirtiler

Oyy kuzum benim ya..Valla sabahları yedirmiyor.Kasık ağrım devam,bel ağrım devam.2-3 gün mide yanmam oldu.Bugün geçti ama akşam yemeğinden sonra mide bulantım oldu Baş ağrılarım hhala yokluyor ve en önemlisi rahim ağrım yok..

Evet bende de sadece o yok normalde adete yakın olurdu o belirti de ama bu ay yok cıvdırıcam Allahım bu ay Ramazan-j Şerifin yüzü suyu hürmetine inşallah çabalarımız boşa gitmez bu bebek beni benden aldı bu sefer çok şükür ibadetlerini yapar oldum bolca tesbih çekiyorum hem Rabbim in rızası için hemde bebek sahibi olabilmek için inşallah hamileyimdir inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın herkes uykusundan Bi ağlama sesiyle uyansın bebek sallamaktan kolları ağrısın üstü başı paçavra gibi olsun üstü kusmuk koksun bıyık kaş alsın başını gitsin ama herkes inşallah hamile kalsın ve sağlıkla kucağına alsın

Rahim ağrısının şuan beni yoklaması gerekiyordu ama tık yok.Allahım kurban olduğum,dilerim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla verir canım benim..Ben yine de uslu,yormayan çocuktan yanayım

Valla çocuk dediğin biraz bağıtgan çığırtgan olavak aslında benim niyetim tamamiyle ters psikoloji

Kistte böyle belirtiler olmaz kuzum en azından birden bu şekilde ortaya çıkmaz.Adetten sonra yine aynı belirtiler devam ederse yine de bir doktora görün tabii ki :)
İnşallah kötü bir şey değildir. Çok da ikna olamıyorum çünkü benim psikolojik her ay bir yerimde bir şey olabiliyor hepimiz için hayırlısı olsun canım

Inşallah hamilelik belirtisidir. Umut kaybetmeyelim ama streste yapmayalim cok etkiliyor bu sefer bende senin gibi psikolojik belirti ariyrm
Evet yavrum bana doktor sen bu stresin yüzünden hamile kalamayacaksın dedi resmen. Her ay diyorum artık rahat olacak kafam diye yumurtlma geçiyor bir hafta sakin kalıyorum son hafta acaba öyle mi böyle mi diye diye belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor , ayaklarım üşüyor , göğüslerim ağrıyor derken adet oluyorum

Gerçekten öyle stres yapmayıp kafa takmamak lazim . Bekleme süresinde birseylerle ugrasmak lazim da iste tutamiyrm kendimi dedigin gibi belirti ariyorum surekli

Rahim ağrısı dedigin vajinal batma gibi mi oluyor canim

Canım naptın bu arada adet oldun mu

Kuzum bugün rahim ağrısıyla uyandım sanırım adete çevirecek Çok gelmedi 2 kere peçeteye sileceğim kadar.Şu an ağrı durdu pek bi gelen giden yok..Yarın sabah test yapacağım her ihtimale karşı.Adet döneminde yanlış pozitif çıkıyor mu hiç bilen var mı?

İnşallah yerleşme kanamadır canım benim inşallah o testte pozitif görürsün inşallahh

Rengi nasıldı adet kani gibi koyu muydu açık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…