- 12 Şubat 2025
- 52
- 13
- 3
- 24
Yok
Canim yok daha yapmadım cumartesi gününe kadarCanım yaptırdınmı kan testi ne çıktı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yok daha yapmadım cumartesi gününe kadarCanım yaptırdınmı kan testi ne çıktı ?
Hayır canım cumartesi günü gidicem kaynanam dedi daha çok erken cumartesi gününe kadar bekle dediCanım yaptırdınmı kan testi ne çıktı ?
Aşkım adetin geçmiş 5 gün nesi erken dahaHayır canım cumartesi günü gidicem kaynanam dedi daha çok erken cumartesi gününe kadar bekle dedi
Kaynanamla beraber yaşıyorum kaynanam diyor ki daha çok erken diyor iki çizgi tam kırmızı olmayana kadar yok diyor cumartesi günü diyor test yap eyer tam.iki çizgi kırmızı çıkarsa o zaman var diyorAşkım adetin geçmiş 5 gün nesi erken daha
Canım nasıl gidiyor varmı hiç belirti felan sende ?Tarihlerimiz arasında 1 gün var. Konuyu görünce inanılmaz sevindim çok merak ediyorum bende. Belirtin var mı canım?
Kasık ağrım ve akıntım hariç bir belirti yok canım sende var mı?Canım nasıl gidiyor varmı hiç belirti felan sende ?
Kaç günde bir adet oluyorsunuzArkadaşlar son adet tarihim 1 şubat başladı 6 şubatta sona erdi bende 8 şubatte ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım 20 şubat yumurtlama gördüm , yumurtlama gününü değerlendirmedim ondan sonraki iki günü değerlendirdim bugün yumurtlamanın üstünden 6 gün çatlamanın üstünden 5 gün geçti . Ne zaman gebelik testi yapabilirim en erken çıkar açıkcası pek adeti bekleyecek kadar sabırlı değilim ne zaman teste pozitif mi diye öğrenebilirim yardımcı olurmusunuuzz ??![]()
30Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Valla bence pek bişey yok gibi ya karnımda guruldamalar oluyor felan bazem öyle cok kasık ağrım yok belimde biraz ama cok azKasık ağrım ve akıntım hariç bir belirti yok canım sende var mı
Dün erken gebelik testi aldım birkaç gün sonra yapacağım dayanamıyorumValla bence pek bişey yok gibi ya karnımda guruldamalar oluyor felan bazem öyle cok kasık ağrım yok belimde biraz ama cok az
Benimle aynı gün bende 1 Şubat'ta adett oldum adette 4 gün kalla test yaptım silik çizgi çıktı ama ben 27 günde bir oluyorum
Kan verdinmi canım ?Benimle aynı gün bende 1 Şubat'ta adett oldum adette 4 gün kalla test yaptım silik çizgi çıktı ama ben 27 günde bir oluyorum
Pazartesi vericem siz test yaptınız mıKan verdinmi canım ?
Valla yok şuanlık işte öyle bakalım aynı sekilde devam
Yok benim daha çatlamanın üstünden 8 gün geçti erken yaPazartesi vericem siz test yaptınız mı
Bat ne zamandıValla yok şuanlık işte öyle bakalım aynı sekilde devam
Anladım hayırlısı cnm inşallah var güzel haberlerini bekliyorumYok benim daha çatlamanın üstünden 8 gün geçti erken ya
8mart canımBat ne zamandı
Ay amin yaAnladım hayırlısı cnm inşallah var güzel haberlerini bekliyorum