Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aminn kuzum çok amin.Olmazsa da çok üzülmem.İlk denememdi neticede.Bu ay ovülasyon testiyle deneyeceğim.Biraz programlı gidelim bakalım ne olacak :)

Aslında ikisi de değil.Kahverengi :O
Aminn kuzum çok amin.Olmazsa da çok üzülmem.İlk denememdi neticede.Bu ay ovülasyon testiyle deneyeceğim.Biraz programlı gidelim bakalım ne olacak :)
Hic uzulecek birsey yok ilk denemede olmasi coook düşük bir ihtimal zaten. Dedigin gibi ovulasyon testini takip et ve stres yapma olur inşallah

Aynen öyle tatlım benimde ilk denememdi bakalım olmadı batı heyecanla bekliyorum ki diğer ayı daha iyi değerlendirelim

İnşallah sende seviniriz kuzum ya arkandan da ben gelirim Senin bat ne zamandı?
Amin inşallah kuzum da sevinemem diyemem ama buruk olurum biraz çünkü çok isteyen herkese Rabbim versin burda dua ediliyor şu an inşallah benden de her çocuk hayaliyle tutuşan anne adaylarına gelsin inşallah taz ve hayırlı vakitte hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz. Benim bat 20 mayıs bakalım adet olmazsam 22 de test yapıcam

Kuzum benim tabii ki de diyeceksin.Hepimiz sevineceğiz seninle.Öyle şeyler düşünme emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…