Ovulasyon testi adete yakın çift çizgi

Ne kadar güzel bir sonuç :) hamileymişsin hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun canım benim ovlsyn testleri ile değerlendirme yaptın kaç aydır deniyodun :)
Merhaba 3. Ayımda hamile kaldım ama ovusladyon testi ile ilk ayda ama şöyle bir şey var benim prolaktin hormonum yükseyü ve bir ay ilaç kıllandım ve hemen sonraki ay gebe kaldım darıaı isteyen herkesin başına inşallah

Olabilir canım benim hamilelik testim pozitifken ovulasyon testim bu şekilde pozitifti ☺️
Merhaba ben de ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı yani gebelik var olup olmadığına bakmak istedim böyle öğrenen çok varmış reglime 4 gün var yani her zaman doğru sonuç verir mi ovulasyon testiyle gebelik öğrenmek

Merhaba ben de ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı yani gebelik var olup olmadığına bakmak istedim böyle öğrenen çok varmış reglime 4 gün var yani her zaman doğru sonuç verir mi ovulasyon testiyle gebelik öğrenmek
Her zaman doğru sonuç verir mi bilemem sanmıyorum da siz yinede gebelik testi ile deneyin inşallah vardır 🌸

Merhaba bende az önce Ovulasyon testi yaptım t koyu çıktı c de sonradan koyulasti acaba gebelik var mıdır adetimde bugün 2 gün gecikti ve ağrı var kasiklarimda
T çizgisi C çizgisinden koyuysa pik pozisyonunda oluyor. Bence hamilelik testi yap. Benim hamilelik testim pozitif çıkınca da ovulasyon testim senin dediğin gibiydi. Hem gecikmişsin de, dene bence.

Canım şöyle ki hamilelik testi gibi sonuç verince olmuyor. Yani hamilelik testinde pozitif çıkınca ovulasyon testinde pik çıkması gerekiyor. İki çizgi de mi silikti yoksa T çizgisi mi silikti?

Canım şöyle ki hamilelik testi gibi sonuç verince olmuyor. Yani hamilelik testinde pozitif çıkınca ovulasyon testinde pik çıkması gerekiyor. İki çizgi de mi silikti yoksa T çizgisi mi silikti?
Merhaba benim ovülasyonum 19 şubattı 20 şubatta çatlama gördüm. Son adet tarihim 2 şubat ve bata 3-4 gün var. Kasığımda bazen ağrı oluyor ve bazende göğüs uçlarımda. Sizce ne zaman gebelik oluşmuştur. Yani şuan erken gebelik testi yapsam çıkar mı?

Merhaba benim ovülasyonum 19 şubattı 20 şubatta çatlama gördüm. Son adet tarihim 2 şubat ve bata 3-4 gün var. Kasığımda bazen ağrı oluyor ve bazende göğüs uçlarımda. Sizce ne zaman gebelik oluşmuştur. Yani şuan erken gebelik testi yapsam çıkar mı?
İyi ihtimalle 20 Şubat'ta döllenme olduysa daha 6 gün olmuş canım. Daha çok erken. Yani çatlamadan 12-14 gün sonra çıkar genelde testte. Benim 10.günde çıkmıştı mesela ama herkesin o kadar erken olmuyor ben erken yumurtlama görmüştüm, senin yumurtlaman geç olmuş gibi. Yani çatlamana 12 gün ekleyince aşağı yukarı adet tarihine denk geliyor. Bat'ta adet olmazsan erken gebelik testi yapabilirsin. Sabredemem dersen bat'tan 2 gün önce dene ama garanti olsun dersen bat'ı bekle.

İyi ihtimalle 20 Şubat'ta döllenme olduysa daha 6 gün olmuş canım. Daha çok erken. Yani çatlamadan 12-14 gün sonra çıkar genelde testte. Benim 10.günde çıkmıştı mesela ama herkesin o kadar erken olmuyor ben erken yumurtlama görmüştüm, senin yumurtlaman geç olmuş gibi. Yani çatlamana 12 gün ekleyince aşağı yukarı adet tarihine denk geliyor. Bat'ta adet olmazsan erken gebelik testi yapabilirsin. Sabredemem dersen bat'tan 2 gün önce dene ama garanti olsun dersen bat'ı bekle.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun aydınlattınız 🌺

Ya öyle mi diyorsunuz hafif sancı ve ağrım var kasiklarim da inşallah diyelim o zaman
Bende adetime 3 gün kala ovi testinde koyu çizgi gördüm ve hemen gebelik testi yaptım çift çizgi hemen test yapın yada kan verin ben ertesi sabah kan verdim beta 477 2 gün sonra 1500 çıktı pazartesi doktorum randevu verdi keseyi görmek için şuan 4+5 hamileymişim hala inanamıyorum 😂♥️

Kontrol çizgisi c oluyor galiba sonradan çıkan t çizgisi ise evet t çizgisi silikti

Kontrol çizgisi c oluyor galiba sonradan çıkan t çizgisi ise evet t çizgisi silikti
Evet canım T çizgisi damlatma yerinden tarafta. Ne kadar silikti?
Bak benim gebelik testim silikken ovulasyon testim böyleydi. Ertesi gün pik oldu, ondan sonraki gün de T çizgisi C'den koyuydu.

Eklentiler

• IMG_20241019_071436~2.webp
    IMG_20241019_071436~2.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 243
Evet canım T çizgisi damlatma yerinden tarafta. Ne kadar silikti?
Bak benim gebelik testim silikken ovulasyon testim böyleydi. Ertesi gün pik oldu, ondan sonraki gün de T çizgisi C'den koyuydu.
Bu sabah test yaptım gebelik testi erken gebelik olanlardan negatif çıktı adetim 6 gün var

Back
X