Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanaman nasıldı kıpkırmızı miydi kahverengimsi mi acaba ?

Kanaman nasıldı kıpkırmızı miydi kahverengimsi mi acaba ?
İlk önce kahverengi lekelenme şeklindeydi daha sonra kırmızıya döndü hatta pıhtı var gibiydi içinde fakat dünden beri çok azaldı acik kırmızı gibi sadece silince damla olarak peceteye geldi

Ben perşembe devlete gitmiştim işte 2 güne bir bakilmasi gerek diye dün gitmedim. Bugun gitmeye çalışacağım evimin hemen altinda özel tıp merkezi var. Heyecanlıyım ya olursa çünkü hep prezervatif kullandık hep sonrasında da kontrol ettik yırtılma sızıntı vs var mı diye. Olursa mucize gercekten şu aşamada hiç hazır değilim. 5 çıkması kafami karıştırdı...

Sen buna hazir degislin ben olsun diye 3 yildir asilamaydi ilacti gobekten igneydi ugrastim durdum olmasi icin her gun Allaha yalvariyorum

Sen buna hazir degislin ben olsun diye 3 yildir asilamaydi ilacti gobekten igneydi ugrastim durdum olmasi icin her gun Allaha yalvariyorum
İnşallah senin olur bugün gitmicem çünkü sonuç pazartesi çıkıyomuş boşuna ozele gitmeyeyim dedim haftaiçi direkt öğrenirim

İlk önce kahverengi lekelenme şeklindeydi daha sonra kırmızıya döndü hatta pıhtı var gibiydi içinde fakat dünden beri çok azaldı acik kırmızı gibi sadece silince damla olarak peceteye geldi
Benimde aynı sekilde kanamam ve suan cok acik renkteaz az devam ediyor ama adet günüm sadece 1 gün gecikti ve sonra dedigin sekilde kanamam oldu adet oldum dedim ama seninde boyle olman ve bebeginin olmasi sasirtti beni senin gecikmismiydi adetin

Benim gecikti iki gün sonra test yaptım silik çizgi çıktı ama.ondan önce belirti olarak adet olacakmisim gibi karnım ve belim.cok agirmisti birde goguslerimde ağrı yoktu ama çok sismislerdi birde bende kolay kolay sivilce çıkmaz iki tane sivilce çıkmıştı yuzumde sonra hamile.oldugumu öğrendikten sonra da kanamam oldu sanki adet olmuşum gibi ama hamileyim inşaallah canım vardır sende de

Belirti olarak bel agrim coktu kasiklarda arada vurutorfu vajinada batma vardi adetolacakmisim gibi adetime 3 gunvardi test yaptim negatifti ovulasyon testi yaptım pik yapmıştı. Göğüslerim cok hassas ve uclari sismisti hassaligi gecti ama sisligi devam ediyor. Bide adet gunumde test yaptim negatof cikti ertesi gun adet oldum zaten

Adet dediğin lekelenme şeklinde mi

Ilk kahvereng akıntı geldi kirmizilasti sonra pihti ve simdi leke seklinde .. bir an cok sevindim ama bosuna umut etmiyim ya benimki adetti galiba..
Emin olmak için kan vermek lazım herhalde . Birde adette olsa sıkma canını benimde tam 1 yılda oldu birde ben bu ay testere dişli aslan pençesi çayı yapıp içtim bilmem ondan mı öldü gerçi bende herhangi bir sorun yoktu ama İbrahim Saraçoğlu dan duymuş annem almış gönderdi onu içtim birde sabah akşam hem ben hem eşim aç karnına pekmez yedik yaklaşık 3 ay devam ettik bı dene bakalım o çayı

Bizim daha2.denememiz eğer olmamaya devam ederse denerim canım. Cook teşekkür ederim ilgin icin

Bu ayda aksine hic stres yapmadim aman yumurtlamaya bole bakmicam olacaksa olsun dedogim bir ay bi gidim.bakim yrn dr ne dicek bakalim hakkimizda hayirlisi Allah her isteyene nasip etsin
Aklıma geldiniz kan testi yaptınız mı ? İnşallah vardır bebiş

Aklıma geldiniz kan testi yaptınız mı ? İnşallah vardır bebiş
Dün dr gittim cnm ultrasyonda bakti bebek gorunmuyor ama yone kanda bakalim dedi kan verdik negatif peki neden regl olmuyorum dedim erken menepoza giriyor olabilirsin hemen tup bebek yapmak lazim dedi oyle moralim bozuldu ki aglaya aglaya ise geldim

Yaa tek doktora sakın bağlı kalma yaşın için demiştir . Hemen amh testi yaptır kandan bakıyorlar. Doğal şeylerde araştır amh yükselten . Tabii ki en son tüp bebek de olur. Hiçbir problemi olmadığı halde gebe kalamayan kaç tane arkadaşım yaptırdı çok şükür kucaklarına aldılar . O da bir alternatif ama sen yine de amh testini yaptır

Tüp bebek cok pahali cnm bunu yaptirabilevek gucum malesefki yok bi dr buldum cok arastirdim persembe gunu ona gidicem amh testinide mutlaka isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…