Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim annem de 6 senenin üzerine hamile kalmış, beni de bu çok etkiliyor tabii bahsettiğim yıllar 1987 falan . Bir daha da olmamış zaten o yüzden tek kardeşim . Doktorum o zamanki tıpla şimdikinin bir olmadığını ve benim bu düşüncemin olumsuz etkilediğini söylüyor ama elde değil. Haklısınız kuzenim de 4 sene sonra hamile kaldı sırf kafası dağılsın diye işe girdi 2 ayında hamile olduğunu öğrendi. Ben henüz kafamı dağıtacak bir şey bulamadım çok yoğun çalışıyordum koronaya kadar o bile bu düşünceyi ikinci plana atmama yaramadı. İnşallah bir gün başarabilirim. Ama size tavsiyem bir kere hamile kalmışsınız , bu size umut olsun gelecektir meleğin inşallah . Şükürler olsun ki sağlık sorununuz yok. Ben başaramadım ama siz belki cocuk düşüncesini aklınızdan atabilirsiniz

Valla ben bu aydan hiç umudum yoktu hiç umursamadım adetim geçtikten 1 gün sonra yaptım testi

Instagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var ebru ceylandi sanırım beN onun videolarindan ogrendim testi oraya bak derim.bu ayda denedim bekliyorum bakalim.
Hemen takipleyeceğim Çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda hamile olduğunuzu öğrenirsin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yok kuzum ya ben sabırlı insanımdır.17 dedi miydi yaparım zaten salıya kadar karantina var.Hâlâ regl olmamışsam çarşamba gider kan veririm.O değil sadece merak ediyorum

Evet zihinden atabilmek çok zor çok haklısınız. Hele ki bu evde kaldığımız dönemlerde. Sıfır beceri sahibi bir insan olarak ben kendimi örgüye vermiştim deneyebilirsiniz inşallah tez zamanda bebişiniz olur “Her şey kafada biter” diyip duruluyor hep ama zaten kafada bitirebilmek mesele olan bakalım süreç ne gösterecek inşallah tüm bekleyişler mutlu sonu getirir

Yok kuzum ya ben sabırlı insanımdır.17 dedi miydi yaparım zaten salıya kadar karantina var.Hâlâ regl olmamışsam çarşamba gider kan veririm.O değil sadece merak ediyorum
Ne güzelll bende kendimi tutmaya calısıcam ama 24 u benimki bayram giriyor araya belki dayanamam yaparim test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…