- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
- Konu Sahibi Merveee000
-
Benim annem de 6 senenin üzerine hamile kalmış, beni de bu çok etkiliyor tabii bahsettiğim yıllar 1987 falan . Bir daha da olmamış zaten o yüzden tek kardeşim . Doktorum o zamanki tıpla şimdikinin bir olmadığını ve benim bu düşüncemin olumsuz etkilediğini söylüyor ama elde değil. Haklısınız kuzenim de 4 sene sonra hamile kaldı sırf kafası dağılsın diye işe girdi 2 ayında hamile olduğunu öğrendi. Ben henüz kafamı dağıtacak bir şey bulamadım çok yoğun çalışıyordum koronaya kadar o bile bu düşünceyi ikinci plana atmama yaramadı. İnşallah bir gün başarabilirim. Ama size tavsiyem bir kere hamile kalmışsınız , bu size umut olsun gelecektir meleğin inşallah . Şükürler olsun ki sağlık sorununuz yok. Ben başaramadım ama siz belki cocuk düşüncesini aklınızdan atabilirsinizÇok teşekkür ediyorum cevabınız için. Allah gönlünüze göre versin inşallahBenim teyzelerim ve kuzenlerim hepsi 8er yıl bebek sahibi olamamışlar. Denemedikleri yöntem kalmamış, tabi bahsettiğim eski zamanlar tüp bebek denediklerni sanmıyorum, ama aşılama vs hepsi denenmiş, olmamış. Hepsi artık umudu kestiğinde ve bir gebelik beklentisi kalmadığı anda hamile olduklarını öğrenmiş. İşte bu yüzden hep psikolojik olarak mı etkiliyoruz kendimizi diye düşünmeden edemiyorum.
Bir arkadaşım da bir yıl bebek sahibi olamadı. O da anlaşıldı benim çocuğum olmayacak, bu duruma alışmalıyım diye düşünmüş ve eşiyle rahat nefes alabilmek için kısa bir tatile çıkmış. O tatilde düşünmedim, çok huzurluydum demişti. Ve sonrasında gebe kaldığını öğrenmişti. Bazen düşünmemek çok işe yarıyor anladığım kadarıyla. Bebek düşüncesi bizleri robotlaştırabiliyor
Valla ben bu aydan hiç umudum yoktu hiç umursamadım adetim geçtikten 1 gün sonra yaptım testiAdet gününden 5 gün önce falan test yapıp pozitif olanda varmışbeklemeden adetten önce test yaparım
Bir şey sorucam canım bazen adetten 5 gün falan önce idrar testindr çıkıyormuş gebelik .sen yaptın mı hiç az da olsa çizgide kızarıklık falan oldu mu
Hayırlı haberlerinizi bekliyorumHayırlıs olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinDarısı bizlere
Hemen takipleyeceğimInstagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var ebru ceylandi sanırım beN onun videolarindan ogrendim testi oraya bak derim.bu ayda denedim bekliyorum bakalim.
Hadi sıra sende güzel haberi bekliyrouzzMerhaba kızlaaar,bata 2 kaldı
Benim annem de 6 senenin üzerine hamile kalmış, beni de bu çok etkiliyor tabii bahsettiğim yıllar 1987 falan . Bir daha da olmamış zaten o yüzden tek kardeşim . Doktorum o zamanki tıpla şimdikinin bir olmadığını ve benim bu düşüncemin olumsuz etkilediğini söylüyor ama elde değil. Haklısınız kuzenim de 4 sene sonra hamile kaldı sırf kafası dağılsın diye işe girdi 2 ayında hamile olduğunu öğrendi. Ben henüz kafamı dağıtacak bir şey bulamadım çok yoğun çalışıyordum koronaya kadar o bile bu düşünceyi ikinci plana atmama yaramadı. İnşallah bir gün başarabilirim. Ama size tavsiyem bir kere hamile kalmışsınız , bu size umut olsun gelecektir meleğin inşallah . Şükürler olsun ki sağlık sorununuz yok. Ben başaramadım ama siz belki cocuk düşüncesini aklınızdan atabilirsiniz
Evet zihinden atabilmek çok zor çok haklısınız. Hele ki bu evde kaldığımız dönemlerde. Sıfır beceri sahibi bir insan olarak ben kendimi örgüye vermiştim deneyebilirsinizBenim annem de 6 senenin üzerine hamile kalmış, beni de bu çok etkiliyor tabii bahsettiğim yıllar 1987 falan . Bir daha da olmamış zaten o yüzden tek kardeşim . Doktorum o zamanki tıpla şimdikinin bir olmadığını ve benim bu düşüncemin olumsuz etkilediğini söylüyor ama elde değil. Haklısınız kuzenim de 4 sene sonra hamile kaldı sırf kafası dağılsın diye işe girdi 2 ayında hamile olduğunu öğrendi. Ben henüz kafamı dağıtacak bir şey bulamadım çok yoğun çalışıyordum koronaya kadar o bile bu düşünceyi ikinci plana atmama yaramadı. İnşallah bir gün başarabilirim. Ama size tavsiyem bir kere hamile kalmışsınız , bu size umut olsun gelecektir meleğin inşallah . Şükürler olsun ki sağlık sorununuz yok. Ben başaramadım ama siz belki cocuk düşüncesini aklınızdan atabilirsiniz
Ne güzelll bende kendimi tutmaya calısıcam ama 24 u benimki bayram giriyor araya belki dayanamam yaparim testYok kuzum ya ben sabırlı insanımdır.17 dedi miydi yaparımzaten salıya kadar karantina var.Hâlâ regl olmamışsam çarşamba gider kan veririm.O değil sadece merak ediyorum
Bence dayanamayacaksınNe güzelll bende kendimi tutmaya calısıcam ama 24 u benimki bayram giriyor araya belki dayanamam yaparim test
Banada oyle geliyorBence dayanamayacaksınBayram filan dinleme bişeyler çıkarsa yaz mutlaka,merak ederim
BEnim de umudum yok, tam yumurtlama günlerini değerlendiremedim ama hayırlısı Rabbim isterse olur, o bilir biz bilemeyizİnşallah canım benim umudum hiç yok ama olsun Rabbim büyük belki bu ay seviniriz
4 martta açılan idrar testinde sonuc ne zman cikar seklinde olan konuda hamile olduğunu yazmissin canim sorun mu oldu ?BEnim de umudum yok, tam yumurtlama günlerini değerlendiremedim ama hayırlısı Rabbim isterse olur, o bilir biz bilemeyiz
Yok ben yazmadım canım yanlış gördün galiba4 martta açılan idrar testinde sonuc ne zman cikar seklinde olan konuda hamile olduğunu yazmissin canim sorun mu oldu ?
Hee ben orda ilk hamileliğimi anlatmıştım canım4 martta açılan idrar testinde sonuc ne zman cikar seklinde olan konuda hamile olduğunu yazmissin canim sorun mu oldu ?
Iyi ozman sorun olmamasina sevindimHee ben orda ilk hamileliğimi anlatmıştım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?