- 8 Mayıs 2020
- 427
- 523
- 23
- Konu Sahibi Merveee000
-
Sırada sen varsın ozman güzel haberini bekliyoruz
Hadi bakalım inşallahAz kalmış ı nsallah hamiş kalmıssınıdr
En son benden haber gelecek heralde 24 mayıs taaa benimmm kiii
Aminnn inşallahİnşallah hepimiz hamiş oluruz da zeki ve karizmatik kova burcu çocuklarımız olur
Bat larımız aynı canım inşallah hayırlı haberlerleHanımlar benim de bat 22 Mayısşuracıkta bekleyeyim 6 mayıs pikti 3 günü değerlendirdik umudum yok ama adete yakın yine başlarım acaba mı demelere sonra da adet olunca 3 gün koma hali
Rabbim hepimizi bu ay sevindirsin inşallah
Hayırlıs olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinKızlar kan testim pozitif çıktıhcg değeri de 156 kaç haftalık acaba şuan?
Bir şey sorucam canım bazen adetten 5 gün falan önce idrar testindr çıkıyormuş gebelik .sen yaptın mı hiç az da olsa çizgide kızarıklık falan oldu muKızlar kan testim pozitif çıktıhcg değeri de 156 kaç haftalık acaba şuan?
Aminn inşallahHayırlıs olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinDarısı bizlere
Arkadaşlar merhaba. Her ne kadar yaşım 30 olsa da inanın bu konuda çok cahilimBİr kimyasal gebelik geçirdim. 9 ay oldu. Sonrasında hiç denemede bulunmadık. Bu ay denedik sadece kasık ağrılarım var (psikolojik olma ihtimali de çok yüksek) ovülasyon testi de yapmadım hiç. Bir dahaki ay deneyeyim diyorum. Yukarılarda okuduğum soğan maydonoz süt vs kürler onlar hakkında da hiçbir bilgim yok. Hangi durumlarda uyguluyorsunuz bunları? Nasıl uyguluyorsunuz? Ben de yapmalı mıyım? Doktorum yumurtalıklarımda da herhangi bir sıkıntı olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğime göre hamile kalabildiğimi de
Inşallah hamilesindir bu ay canım ama eğer olmazsa bence ovulasyon testini dene. Maydonaz soğan kürü gibibir konuşma geçmedi bu konu içinde ve bilgimde yok canim bu konu hakkinda. Yumurtlama testini dene canımArkadaşlar merhaba. Her ne kadar yaşım 30 olsa da inanın bu konuda çok cahilimBİr kimyasal gebelik geçirdim. 9 ay oldu. Sonrasında hiç denemede bulunmadık. Bu ay denedik sadece kasık ağrılarım var (psikolojik olma ihtimali de çok yüksek) ovülasyon testi de yapmadım hiç. Bir dahaki ay deneyeyim diyorum. Yukarılarda okuduğum soğan maydonoz süt vs kürler onlar hakkında da hiçbir bilgim yok. Hangi durumlarda uyguluyorsunuz bunları? Nasıl uyguluyorsunuz? Ben de yapmalı mıyım? Doktorum yumurtalıklarımda da herhangi bir sıkıntı olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğime göre hamile kalabildiğimi de söyledi ailemizde çok sayıda 8-10 sene boyunca hamile kalamayıp sonrasında kendiliğinden kalan kadınlar var. Bunları gerçekten bu konudaki cehaletimden soruyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Bilgilendirebilen olursa çok sevinirim sevgiler
İnşallah canım benim umudum hiç yok ama olsun Rabbim büyük belki bu ay sevinirizBat larımız aynı canım inşallah hayırlı haberlerle
Benim eylülde smear testinde enfeksiyon çıkmıştı fitil vermişti doktor 2 tane kullandım. Eylülden beri 3 4 kere doktora gittim hormınlarım da ya da eşim de bir sorun çıkmadı . Ben de acaba enfeksiyon gitmedi de ondan mı olmuyor diye soğan kürü denedim ama içemedim 2 gün zor yaptım . Bu ay da süt maydonuzu görünce enfeksiyona iyi geliyor diye onu yaptım. Ama bundan önce incir kürü yapmıştım , c life macun kullandım 3 ay , civanperçemi testere dişli aslan pençesi kullandım . Ama hiçbir değişiklik olmadı. Tabii olmuştur belki bir şifası ama gebelik olmadı. Sanırım denemediğin bir şey kalmadı. Korona biraz düzelsin artık rahim filmi çektiririm. Doktor gerek olmadığını söylemişti ama ben daha fazla oyalanmak istemiyorum 1 yıl oldu . Size de tavsiyem eğer hormonlarınız da bir sorun yoksa çok da bunları kullanmaya gerek yok. Çünkü her denediğimde umudum artıyor ve hayal kırıklığı oluyor. Siz zaten bir kere gebe kalabilmişsiniz en fazla rahmi temizlemek için soğan kürü deneyebilirsiniz. Uzun oldu kusura bakmayın.Arkadaşlar merhaba. Her ne kadar yaşım 30 olsa da inanın bu konuda çok cahilimBİr kimyasal gebelik geçirdim. 9 ay oldu. Sonrasında hiç denemede bulunmadık. Bu ay denedik sadece kasık ağrılarım var (psikolojik olma ihtimali de çok yüksek) ovülasyon testi de yapmadım hiç. Bir dahaki ay deneyeyim diyorum. Yukarılarda okuduğum soğan maydonoz süt vs kürler onlar hakkında da hiçbir bilgim yok. Hangi durumlarda uyguluyorsunuz bunları? Nasıl uyguluyorsunuz? Ben de yapmalı mıyım? Doktorum yumurtalıklarımda da herhangi bir sıkıntı olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğime göre hamile kalabildiğimi de söyledi ailemizde çok sayıda 8-10 sene boyunca hamile kalamayıp sonrasında kendiliğinden kalan kadınlar var. Bunları gerçekten bu konudaki cehaletimden soruyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Bilgilendirebilen olursa çok sevinirim sevgiler
Instagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var ebru ceylandi sanırım beN onun videolarindan ogrendim testi oraya bak derim.bu ayda denedim bekliyorum bakalim.Teşekkür ederim cevabın içininşallah ben de önümüzdeki ay öğrenip deneyeceğim
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Allah gönlünüze göre versin inşallahBenim eylülde smear testinde enfeksiyon çıkmıştı fitil vermişti doktor 2 tane kullandım. Eylülden beri 3 4 kere doktora gittim hormınlarım da ya da eşim de bir sorun çıkmadı . Ben de acaba enfeksiyon gitmedi de ondan mı olmuyor diye soğan kürü denedim ama içemedim 2 gün zor yaptım . Bu ay da süt maydonuzu görünce enfeksiyona iyi geliyor diye onu yaptım. Ama bundan önce incir kürü yapmıştım , c life macun kullandım 3 ay , civanperçemi testere dişli aslan pençesi kullandım . Ama hiçbir değişiklik olmadı. Tabii olmuştur belki bir şifası ama gebelik olmadı. Sanırım denemediğin bir şey kalmadı. Korona biraz düzelsin artık rahim filmi çektiririm. Doktor gerek olmadığını söylemişti ama ben daha fazla oyalanmak istemiyorum 1 yıl oldu . Size de tavsiyem eğer hormonlarınız da bir sorun yoksa çok da bunları kullanmaya gerek yok. Çünkü her denediğimde umudum artıyor ve hayal kırıklığı oluyor. Siz zaten bir kere gebe kalabilmişsiniz en fazla rahmi temizlemek için soğan kürü deneyebilirsiniz. Uzun oldu kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?