- 8 Haziran 2024
- 15
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi nazkurtsss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir erken gebelik testi yapabilirsinizKızlar merhaba gebelik testi yapmadım henüz ovülasyon testim böyle çıkıyor 2 gündür. Bugün adet günüm normalde kasık ağrılarım var başka bir belirtim yok test böyle çıkınca bi umutlandım bi yorumlarmısınıız?![]()
Bayada koyu acaba sonucunuz nedir inşallah pozitiftir:)Kızlar merhaba gebelik testi yapmadım henüz ovülasyon testim böyle çıkıyor 2 gündür. Bugün adet günüm normalde kasık ağrılarım var başka bir belirtim yok test böyle çıkınca bi umutlandım bi yorumlarmısınıız?![]()
Merhaba bende böyle öğrendim ama adetime 3 gün vardı lütfen gebelik testi yapınKendi sayfamı bu konuyla alakalı bu yazıyı yazmıştım lütfen benim için de bakar mısınız??
“”””Kızlar selam
Geçen sene düşük yaptım ondan beri hamile kalmaya çalışıyorum. Ovülasyon testi falan da denedim. Düzenli adet oluyorum. Normalde adetime 5-6gün var. Geçen hafta yumurtdığımı düşünüyorum çünkü akıntım falan oldu bu ay ramazan diye ovülasyon testi yapmadım. Dün gece çamaşırı kirletecek kadar bir leke geldi. Sonra bir daha kan ya da pembelik gelmedi, akıntı beyaza döndü. Test yaptım ama negatif. Elimde de ovülasyon testi vardı. Duşa girmeden onu yapayım dedim. Bir çıktım test pik olmuş. Biz de bu geceyi tekrar değerlendirdik. Yani sizce bu başıma gelen ne olmuş olabilir. Ovülasyon testi hamilelikten dolayı mı pek yoksa geç mi yumurtladım. Kürtajdan sonra adetim ilk iki ay düzensizdi, sonrasında hiç düzeni şaşmadı. Normalde de adetim hep düzenlidir. haftaya bugün adet olmam gerekiyor. Testin görselini de ekliyorum. Başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim“”””” bu arada ovülasyon testlerini su içme konusuna dikkat etmeden yaptım.
Üstteki saat 00:00 gibi
Alttaki görselde saat 03:00
Kan verdim negatif ama ovulasyon bugünde pozitifMerhaba bende böyle öğrendim ama adetime 3 gün vardı lütfen gebelik testi yapın
9 martta test yaptım pozitif :) keseyi gördük bebişi görmeyi bekliyoruz:)) Allahım isteyen herkese nasip etsinBayada koyu acaba sonucunuz nedir inşallah pozitiftir:)
Bence gecikme bekleyin bende son 2 günde ovi pozitif gördüm 1 gün gecikti test yaptım 2. Günü kan verdim beta 769 çıktıKan verdim negatif ama ovulasyon bugünde pozitif
Merhaba testini nasil cikti bnde yptim bugun adet gunum yada yarin, ovu testim byle cikti silikMerhaba benim de adetime 1 gün kala ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır
Ovülasyon testiyse maalesef gülüm ikiside pik çıkmalı ya eşit yada t cden koyu olmalıMerhaba testini nasil cikti bnde yptim bugun adet gunum yada yarin, ovu testim byle cikti silik
Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Merhaba 3. Ayımda hamile kaldım ama ovusladyon testi ile ilk ayda ama şöyle bir şey var benim prolaktin hormonum yükseyü ve bir ay ilaç kıllandım ve hemen sonraki ay gebe kaldım darıaı isteyen herkesin başına inşallah
Belkide koyulasir cnku gebelik testim negatif. Neyse ya umutlanmayim saol cnm cevabin icinOvülasyon testiyse maalesef gülüm ikiside pik çıkmalı ya eşit yada t cden koyu olmalı
Asla kafaya takma demesi çok kolay biliyorum fakat eğer bi sorununuz yoksa yapmanız gereken şey dengeli beslenmek çocuğa vücudunuzu hazırlamak ve asla stres yapmamak.4 Senelik evliyim 2 senedir bekliyoruz bir sorunumuz yoktu kasımdan beri kendimi değişime soktum spor +sağlıklı beslenme+ doktorumun verdiği takviye ile devam ettim yoluma. İster istemez bekliyor insan ama bu ay ilk defa olursa olur olmazsa ne yapayım artık kafasındaydım diş yaptırdım oruç tuttum ev temizledim halı yıkadım ağır işler sporlar vs hiç beklemiyodum çünkü ve bir belirtimde yoktu sadece adet olcakmış hissi vardı meğer bebiymiş :)Belkide koyulasir cnku gebelik testim negatif. Neyse ya umutlanmayim saol cnm cevabin icin
Ay dogru soyluyorsun onu bende yaptim’kandilde insallah hamisimdir yaAsla kafaya takma demesi çok kolay biliyorum fakat eğer bi sorununuz yoksa yapmanız gereken şey dengeli beslenmek çocuğa vücudunuzu hazırlamak ve asla stres yapmamak.4 Senelik evliyim 2 senedir bekliyoruz bir sorunumuz yoktu kasımdan beri kendimi değişime soktum spor +sağlıklı beslenme+ doktorumun verdiği takviye ile devam ettim yoluma. İster istemez bekliyor insan ama bu ay ilk defa olursa olur olmazsa ne yapayım artık kafasındaydım diş yaptırdım oruç tuttum ev temizledim halı yıkadım ağır işler sporlar vs hiç beklemiyodum çünkü ve bir belirtimde yoktu sadece adet olcakmış hissi vardı meğer bebiymiş :)
Ha birde ismi azam duası yapmıştım şubatın başında kandilde :) Allah herkese nasip etsin dua edin kendinizi sevin inanın herşeyin vakti zamanı varmış![]()
İnşallah balıım Allah tez zamanda nasip etsiinnnAy dogru soyluyorsun onu bende yaptim’kandilde insallah hamisimdir ya![]()
Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
seviyeniz kaç çıkmıştı acaba,benimde yüksek çıktı ama doktorum ilaç falan vermedi takviye verdi.
Merhaba 68 cıkmıştı benim 1 ay sonra 10 a düştü hemen gebe kaldımGebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Prolaktin seviyeniz kaç çıkmıştı acaba,benimde yüksek çıktı ama doktorum ilaç falan vermedi takviye verdi.
Ay çok güzel,darısı başıma inşallahMerhaba 68 cıkmıştı benim 1 ay sonra 10 a düştü hemen gebe kaldım
Mutlaka bu hormon düşmüş mü diye kontrol edin doktoru. Verdiği takviye folik asit mi?Ay çok güzel,darısı başıma inşallah![]()
En son Prolaktin seviyem 24 dü,Nisan ayında tekrar çağırdı gidicem.Verdiği takviye değişik sıvıyla karıştırılan bişey içinde bir çok vitamin,Folik asit,selenyum flan içeriyor.Mutlaka bu hormon düşmüş mü diye kontrol edin doktoru. Verdiği takviye folik asit mi?
Procive f mi acaba bana direk ilaç vermişti inşallah düşmüştürrrEn son Prolaktin seviyem 24 dü,Nisan ayında tekrar çağırdı gidicem.Verdiği takviye değişik sıvıyla karıştırılan bişey içinde bir çok vitamin,Folik asit,selenyum flan içeriyor.