• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi ne zaman yapmalıyım yardımmm ?

Arkadaşlar son adet tarihim 1 şubat başladı 6 şubatta sona erdi bende 8 şubatte ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım 20 şubat yumurtlama gördüm , yumurtlama gününü değerlendirmedim ondan sonraki iki günü değerlendirdim bugün yumurtlamanın üstünden 6 gün çatlamanın üstünden 5 gün geçti . Ne zaman gebelik testi yapabilirim en erken çıkar açıkcası pek adeti bekleyecek kadar sabırlı değilim ne zaman teste pozitif mi diye öğrenebilirim yardımcı olurmusunuuzz ?? 😇🌸
Benm de tam 6 gün oldu çatlamadan sonra...test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. 😅 Ama sanırım tam 6.gün tutunmaya baslıyorlar. Tutunduktan üç gün sonra fln kana geçerse bellki çıkar testte de.
Kendimi dinlemekten farklı boyuta geçecem yakında ckkfkf

Benm de tam 6 gün oldu çatlamadan sonra...test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. 😅 Ama sanırım tam 6.gün tutunmaya baslıyorlar. Tutunduktan üç gün sonra fln kana geçerse bellki çıkar testte de.
Kendimi dinlemekten farklı boyuta geçecem yakında ckkfkf
Hahaah dimi valla ua

Kızlar herkese merhabalar. Bu ay reglden 10 gün önce regl ağrısı gibi karın ve bel ağrım vardı. Beş altı gün sürdü. Yarın regl olmam gerekiyor ama testler fotoğraftaki şekilde. Hepsi beş dakika içinde çıktı. Kaset test fotoğrafta gözükmeyecek kadar silik hatta sanki. Bu konuda deneyimli olanlar sizce çizgi daha mı koyu çıkmalıydı? Heveslenmek de istemiyorum. Kimyasal ve düşük geçmişim oldu ama hiç böyle yerleşme ağrısı çekmemiştim. İki gün bekleyip doktora öyle gitmek doğru seçenek mi olur? Şimdiden teşekkür ederim 🙏🌸

Eklentiler

• IMG_4465.webp
    IMG_4465.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar herkese merhabalar. Bu ay reglden 10 gün önce regl ağrısı gibi karın ve bel ağrım vardı. Beş altı gün sürdü. Yarın regl olmam gerekiyor ama testler fotoğraftaki şekilde. Hepsi beş dakika içinde çıktı. Kaset test fotoğrafta gözükmeyecek kadar silik hatta sanki. Bu konuda deneyimli olanlar sizce çizgi daha mı koyu çıkmalıydı? Heveslenmek de istemiyorum. Kimyasal ve düşük geçmişim oldu ama hiç böyle yerleşme ağrısı çekmemiştim. İki gün bekleyip doktora öyle gitmek doğru seçenek mi olur? Şimdiden teşekkür ederim 🙏🌸
Canım kaset test zaten daha yüksek betaları daha iyi algılıyor daha adet gününde geçmemiş beta değerin düşükse öyle gözükmesi normal adetini bekle geçsin sonra bir kan ver bence

Back
X