• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon günleri birliktelik (tecrübeliler )

Zaten tamda belli olucağı tarihler öncesinde yaptığınız negatif sonuçlar normal ama 2 gün kalmış sonuç çıkar bazı kişilerde 7 gün öncesinde çıkıyor betan git gide yükseliyorsa ovülasyon testinde çıkıyor sonuç ovülasyon testlerinden yedek hamilelik testin varsa yap çıkar sonucun bi tanıdığım adete bir gün kala akşam dayanamayıp yapmıştı testte çizgi silik bir şekilde çıkmıştı seninde inşallah öyle olur 🤲
🤲🏻

İnşAllah canım inşAllah🥹🌸
Benim testte ne anlıyorsun bi bakar mısın :) ovülasyon testlerini daha önce duymamıştım bu ay aldım ilk defa bu ay deniyorum:) en üstte ki çift çizgiyi gördüğümde değerlendirme yapmadım bi gün öncesinde yapmıştım o yüzden koyu çizgiyi gördüğümde bi gün sonra değerlendirme yaptım ama keşke o iki çizgi koyu gördüğümde de değerlendirseydim diyorum

Eklentiler

• IMG_8249.webp
    IMG_8249.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 6
Benim testte ne anlıyorsun bi bakar mısın :) ovülasyon testlerini daha önce duymamıştım bu ay aldım ilk defa bu ay deniyorum:) en üstte ki çift çizgiyi gördüğümde değerlendirme yapmadım bi gün öncesinde yapmıştım o yüzden koyu çizgiyi gördüğümde bi gün sonra değerlendirme yaptım ama keşke o iki çizgi koyu gördüğümde de değerlendirseydim diyorum
Olsun önceki günü de çok önemliymiş zaten

Back