Sadece 3 kez ilişki oldu ve öyle mi sonuç aldnz hayır'lısı olsun birde ne zamandır deniyorsnzHayırlı olsun kuzum darısı başıma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 3 kez ilişki oldu ve öyle mi sonuç aldnz hayır'lısı olsun birde ne zamandır deniyorsnzHayırlı olsun kuzum darısı başıma :)
Ben de baya ovulasyon denedim aslında bir kaç ay öyle geçti çok taktım kafaya denk getirmeye çalıştım falan olmadı. Geçtiğimiz ay sadece 3 kere ilişki oldu iş çalışma saatlerimiz yoğundu ve çok umursamadım açıkçası ama ovulasyon takibi yapmıştım tek bir tanesi yumurtlamaya denk geldi heralde onda oldu diyorum :)Resmen tek atışta nokta atışı yapmışsınız harikabizlerde iki günde bir deneme yapıyoruz yeto artk
sen ovülasyon testine göremi ilerdin canım nasıl yaptın bizide aydınlatırsan çok seviniriz
![]()
Gerçekten olcak oldu mu her türlü oluyor demekkiBen de baya ovulasyon denedim aslında bir kaç ay öyle geçti çok taktım kafaya denk getirmeye çalıştım falan olmadı. Geçtiğimiz ay sadece 3 kere ilişki oldu iş çalışma saatlerimiz yoğundu ve çok umursamadım açıkçası ama ovulasyon takibi yapmıştım tek bir tanesi yumurtlamaya denk geldi heralde onda oldu diyorum :)
Ne kadar güzel rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bizlerede bolca dua et canım :)Ben de baya ovulasyon denedim aslında bir kaç ay öyle geçti çok taktım kafaya denk getirmeye çalıştım falan olmadı. Geçtiğimiz ay sadece 3 kere ilişki oldu iş çalışma saatlerimiz yoğundu ve çok umursamadım açıkçası ama ovulasyon takibi yapmıştım tek bir tanesi yumurtlamaya denk geldi heralde onda oldu diyorum :)
Arkadaşlar benim 3 gündür pik çıkıyor çatlamıyor galibaNe kadar güzel rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bizlerede bolca dua et canım :)
Hamile olabilir misin acaba :)Arkadaşlar benim 3 gündür pik çıkıyor çatlamıyor galiba![]()
Bi kaç gün önce test yaptım değilimHamile olabilir misin acaba :)
Havuç iyimiş yedim inşAllah yarın çatlarHamile olabilir misin acaba :)
Çörek otuda ye oda çok iyi geliyormuş canım bence sen bu araları çok iyi değerlendir heran çatlayabilir :)Havuç iyimiş yedim inşAllah yarın çatlar![]()
Valla 3 gün üst üste pik görünce değerlendirdimÇörek otuda ye oda çok iyi geliyormuş canım bence sen bu araları çok iyi değerlendir heran çatlayabilir :)
Yarında dene sonraki günde malesef yorucu bir süreç ama denemeye değerValla 3 gün üst üste pik görünce değerlendirdimhayırlısıyla yarın çatlasa
Bir kaç gün önce böyleydi sitesine attım dediki yumurtlama olmuş ve çatlamışYarında dene sonraki günde malesef yorucu bir süreç ama denemeye değer![]()
Ama şimdi tekrar 3 gündür pik anlamadımBir kaç gün önce böyleydi sitesine attım dediki yumurtlama olmuş ve çatlamış![]()
Aa evet bak en altın üstündeki yumurtlama günü en altta ki çatlamış demek ama şuan tekrar ikinci çizgi koyu oluyor diyosun ya hamilesin yada ikinci kez yumurtlama olucak bi kaç gün önce hamilelik testin negatif çıkmış olabilir belki şuan beta yükselmiştir :)Bir kaç gün önce böyleydi sitesine attım dediki yumurtlama olmuş ve çatlamış![]()
Ay inşAllah içime bi umut doğduAa evet bak en altın üstündeki yumurtlama günü en altta ki çatlamış demek ama şuan tekrar ikinci çizgi koyu oluyor diyosun ya hamilesin yada ikinci kez yumurtlama olucak bi kaç gün önce hamilelik testin negatif çıkmış olabilir belki şuan beta yükselmiştir :)
İnşallah ya inşallah allahım isteyen herkese bu mübarek güzel ayda nasip etsinAy inşAllah içime bi umut doğdu![]()
2 gün var canım.Amin inşAllah Rabbim nasip etsinİnşallah ya inşallah allahım isteyen herkese bu mübarek güzel ayda nasip etsininşallah hamilesindir canım ısrarla testler pozitif çıkıyor baksana :) adetine kaç gün var
Zaten tamda belli olucağı tarihler öncesinde yaptığınız negatif sonuçlar normal ama 2 gün kalmış sonuç çıkar bazı kişilerde 7 gün öncesinde çıkıyor betan git gide yükseliyorsa ovülasyon testinde çıkıyor sonuç ovülasyon testlerinden yedek hamilelik testin varsa yap çıkar sonucun bi tanıdığım adete bir gün kala akşam dayanamayıp yapmıştı testte çizgi silik bir şekilde çıkmıştı seninde inşallah öyle olur2 gün var canım.Amin inşAllah Rabbim nasip etsin![]()
İnşAllah ama benim adetim hep düzensiz mesela 28. Gün yumurtlama ancak gördümZaten tamda belli olucağı tarihler öncesinde yaptığınız negatif sonuçlar normal ama 2 gün kalmış sonuç çıkar bazı kişilerde 7 gün öncesinde çıkıyor betan git gide yükseliyorsa ovülasyon testinde çıkıyor sonuç ovülasyon testlerinden yedek hamilelik testin varsa yap çıkar sonucun bi tanıdığım adete bir gün kala akşam dayanamayıp yapmıştı testte çizgi silik bir şekilde çıkmıştı seninde inşallah öyle olur![]()
Ama inşAllah vardır yumurtlama belirtisimi bilmiyorum böyle başım ağrıyor normalde kolay kolay başım ağırmaz ama iki gündür çok ağrıyoİnşAllah ama benim adetim hep düzensiz mesela 28. Gün yumurtlama ancak gördüm