- 19 Mayıs 2020
- 175
- 138
- 18
- 34
- Konu Sahibi Merveee000
-
Kizlar bat günüm dündü test yaptım termeiz negatif çıktı hayali cizgi falan hicbisey yok ve adet olacagim sinyalleri geliyor... birdahaki aya inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Adet oldummÜzülme kuzum sakın ve modunu düşürme..Tertemiz bir sayfa,yeni bir ay..Herşey güzel olacak
Bozma bozma bebeğinin belkide ilk günüVee beklenen
Adet oldummevett daha 2.denemem moral bozmamaya çalışıyorum.....
Canm hic belirtin oldu mu kasik agrisi vsAynn 4 haftalık hamileymişim
Hala test yapmadınız mı? Vallahi meraktan girip girip bakıyorum ben sabrınıza hayran kaldım :)Ellim gitmiyor ay negatif gorurum diye bekliyom halen
Daha çok yenii sakın moralini bozma, Allah tez zamanda hayırlısıyla, sağlıkla bir bebiş nasip etsin inşallahVee beklenen
Adet oldummevett daha 2.denemem moral bozmamaya çalışıyorum.....
Vallahi tatlim bende kendi sabrima hayranim şu an ama negafiti gormeye korkuyorum birde geçen ay 22 nisanda olmustum ki 18 mayista olmam lazimdi ama herkes idrarda cikmaz diyor ne bilim 28 gunde biri baz alinca bugun 6 gun gecmiş oluyor bilemedim yapim mi yapmayim mi testim de var 2 tane ellimdeHala test yapmadınız mı? Vallahi meraktan girip girip bakıyorum ben sabrınıza hayran kaldım :)
Ay yapin bence sizin yerinize ben catladim burdaVallahi tatlim bende kendi sabrima hayranim şu an ama negafiti gormeye korkuyorum birde geçen ay 22 nisanda olmustum ki 18 mayista olmam lazimdi ama herkes idrarda cikmaz diyor ne bilim 28 gunde biri baz alinca bugun 6 gun gecmiş oluyor bilemedim yapim mi yapmayim mi testim de var 2 tane ellimde
Ama herkes sabah ilk idrarda diyor birde idrarda anca 7 8 gun gectikten sonra cikar diyor benim aldigim test basit test erken testlerden degil yani ellimdeki negatif cikar beni yaniltirsa diye ayy canım ellim gitmiyor yaa galiba net olan negatifi goreecm diye birde herkes gogüsler şisiyor falan diyor bende gögsumde ne şişme ne agri varAy yapin bence sizin yerinize ben catladim burdabenim adete 4 gün var yapmamak için zor duruyorum son bir test kaldı onu da harcarsam eşim kızacak biliyorum
Regl gecmemiş olsa idi bu kadar umitlenmezdim ve hic bukadar geciktigide olmadi ama negatifi gorecem korkusuyla teste yapmiyomKişiden kişiye değişiyor hamilelik belirtisi bende belirtileri okuyunca cogusunu kendimde bulamiyorum ama yine de ümitleniyoruz işte
Aminn isteyen herkese inşallahDaha çok yenii sakın moralini bozma, Allah tez zamanda hayırlısıyla, sağlıkla bir bebiş nasip etsin inşallah
İlk başlarda baş ağrısı,kasık ağrısı,akıntım yumurta beyaz gibi belirtiler vardı şimdilerde belirtiler baya arttıCanm hic belirtin oldu mu kasik agrisi vs
Anladim canm hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin insallahhİlk başlarda baş ağrısı,kasık ağrısı,akıntım yumurta beyaz gibi belirtiler vardı şimdilerde belirtiler baya arttı
Bende 21inde catlatma ignesi oldum da normalde adete 2 3 gun kala gogusbagrm kask agrim olurdu 9 gun onceden basladi bu sefer bende acaba mi dedimİlk başlarda baş ağrısı,kasık ağrısı,akıntım yumurta beyaz gibi belirtiler vardı şimdilerde belirtiler baya arttı
3 gün geçti sadece karnim çok şiş catliycammmAma herkes sabah ilk idrarda diyor birde idrarda anca 7 8 gun gectikten sonra cikar diyor benim aldigim test basit test erken testlerden degil yani ellimdeki negatif cikar beni yaniltirsa diye ayy canım ellim gitmiyor yaa galiba net olan negatifi goreecm diye birde herkes gogüsler şisiyor falan diyor bende gögsumde ne şişme ne agri var
Değeriniz 2 gün sonra nasıldı? Yazmamışsınız merak ettimBEnim gebelik var ama doktor beta hcg düşük dediyarın kan vermeye gidicem iki katına çıkmış olması gerekiyormuş
O karin şişiligi bende de var sanki 6 7 aylik gibiyim test yaptinmi sen benim3 gün geçti sadece karnim çok şiş catliycammm
2 tane yaptım . En son dün. Negatif çıktı. Regly hiç Şaşmaz 28 29 gün döngüsü. Biraz daha bekleyip direkt ka testi vermek istiyorum idrar testi sinirimi bozuyorO karin şişiligi bende de var sanki 6 7 aylik gibiyim test yaptinmi sen benim
6 gun gevti daha yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?