Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlaka haber ver bana da :) bende haftaya gidicem eğer olmazsamm hayırlısı artj
Ya aklim oyle karisikki gecen ay 22 nisanda oldum hadi 26 gunde biri yada 28 gunde bir oldugumida gectim 22 nisandan sonrada 5 gun geçmiş oluyor hic olmazdi benim evet regl yaklastimi herzaman stres yaparim ama 1 gun sonra gelir bu sefer gelmiyor artik hamileligide gectim Allahim başka bir rahatsizligim mi var diyorim beynim surekli konuşuyor ya ne kötü bir sürecmis bu senin kac gun gecti cnm

Kızlar iyi akşamlar reglime 5 gün var 2 gündür kasıklarımda hafif regl krampı gibi sancılar hissediyordum az önce tuvalete girdim iç çamaşırımda nohut kadar kahverengi pas gibi leke ve mukus gibi Şeffaf bir akıntı var nasıl yorumlarsınız

Geceli 4. Gun oldu. erken gebelik testi yaptim.hamile olsaydım çıkardı dmi

Ben kan verdim az evvel sonuca bi bakarmisjniz ama tip merkezi negatif dedi
Beta hcg degerinin 5 ve üzeri olmasi hamilelik anlamına gelir bildiğim kadarıyla, ama çok düşük olduğu için tekrarlanması istenir . Niye negatif demişler size anlayamadım.

Ben kan verdim az evvel sonuca bi bakarmisjniz ama tip merkezi negatif dedi

hayırlı olsun öncelikle bence kesin hamilesiniz.. ben 2.90 hcg ile öğrenmiştim hamile olduğumu o zaman yok dediler 4 gün sonra tekrar yaptım 73 falan yükselmişti... bir kaç gün sonra tekrar yaptirin çünkü iki katına çıkıyor her gün... bir ne kadar geçmişti sizin?

Normalde 26 gunde bir olurum hadi 28 gun oldu bu ay desem 7 gun en son 22 nisanda oldum bügün 27 mayis aklim çokkk karıştı diyelim ki hamilede degilim ki çokkkk istiyoriz benim hiç böyle gecikmme olmadi neden regl olmuyorum

Normalde 26 gunde bir olurum hadi 28 gun oldu bu ay desem 7 gun en son 22 nisanda oldum bügün 27 mayis aklim çokkk karıştı diyelim ki hamilede degilim ki çokkkk istiyoriz benim hiç böyle gecikmme olmadi neden regl olmuyorum
Sizi ümitlendirmek istemem ama bence de hamilesiniz ya geç döllenme ya da kimyasal . Kimyasallarda değer yavaş yavaş düşüyor belki şu an düşüyor ya da yeni yükseliyor . İnşallah hamilesinizdir. Benim de stres yaptığımda geçikir test yaparım ardından sökülürüm ama 5 çok da düşük değil ben 2 üstü hiç görmedim açıkçası

anladım baya da olmuş hakkımızda hayırlısı olsun ama bence var..

Bu ayda aksine hic stres yapmadim aman yumurtlamaya bole bakmicam olacaksa olsun dedogim bir ay bi gidim.bakim yrn dr ne dicek bakalim hakkimizda hayirlisi Allah her isteyene nasip etsin

Kızlar yumurtlama günlerimde akıntıolmadi sadee bir kere çok yoğun bir sekilde geldi okdar. Yumurtlama günü akıntısı olmayan var mı acaba?
Normalde benim oluyordu ama ne hikmetse bu ay çocuk planladıkya takip ediyorum diye stres mi yaptım bilmiyorum ama benimde belli belirsiz çok az geldi umarım yumurtlama olmuştur. Şuan adetim 2 gün gecikti test yaptım negatif ama adet belirtisi de yok sadece belde hafif bir agrı alt karın şişliği ve içinde baloncuk patlıyormuş gibi sesler gaz problemi var bakalım bekliycem biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…