- 8 Mayıs 2020
- 427
- 523
- 23
- Konu Sahibi Merveee000
-
Rahim ağrısı neden olurmuş ki?
Yerleşme kanaması da olabilir inşallah öyledirkızlar iyi akşamlar , benim pik 6 mayıstı. 7 mayıs çatlama oldu yazmıştım. Bat 21 mayıstı . 20 mayıs akşamı peçeteye kahverengi akıntı geldi . Adet oluyorum sandım çünkü benim böyle başlar . Sonra 21 mayıs tüm gün tek damla gelmedi, peçeteye bile. Normalde akşam böyle başlar sabaha sökülürdüm. Neyse akşam iftardan sonra peçeteye yine geldi kahveyle pembe arası . Saatler oldu hala gelen giden yok . Hafif karnımda hareketlenme var ama anlamadım. Hiç böyle sökülemediğim de olmamıştı stresten heralde yarın da gelmezse test yapayım diyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
Canım senin belirtiler devam mı? Test yaptın mı erken gebelik testi? Ne durumdasınBende hiç tecrübe yok bisey diyemeyecegim ama . Hic üzme güzel düşün canımmm stres herseyi etkiliyor. inşallah bir sorun yoktur dua et icini rahat tut
Hafta başı yaptım negatif çıktı daha yapmadim bat yarın bakalim beklemedeyimCanım senin belirtiler devam mı? Test yaptın mı erken gebelik testi? Ne durumdasın
Ne yaptın canim değişiklik var mı?Hiç umudum kalmadı az önce test yaptım negatif ama hala gelen giden de yok. Hayırlısı olsun artık haziran topiğine yol alayım yavaştan
Haydi inşallah Allah en hayırlısını nasip etsinHafta başı yaptım negatif çıktı daha yapmadim bat yarın bakalim beklemedeyim
Ovulasyonla ilk denemem ama ikinci ay oluyor denemeye basliyali. Inşallah canimmm sende haberler nasildi karisti bend3 kisilerHaydi inşallah Allah en hayırlısını nasip etsinDaha ilk deneme demiştin yanlış hatırlamıyorsam inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız
BEnim gebelik var ama doktor beta hcg düşük dediOvulasyonla ilk denemem ama ikinci ay oluyor denemeye basliyali. Inşallah canimmm sende haberler nasildi karisti bend3 kisiler
İnşallah saglikli bir gebelik olur dualarım sizinle yazmadım ama bat bekleyen tüm hanimlari heyecanla bekledim bende bekliyorum rabbim isteyen herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah birbirimize dua edelimBEnim gebelik var ama doktor beta hcg düşük dediyarın kan vermeye gidicem iki katına çıkmış olması gerekiyormuş
Amin inşallah Allah razı olsunİnşallah saglikli bir gebelik olur dualarım sizinle yazmadım ama bat bekleyen tüm hanimlari heyecanla bekledim bende bekliyorum rabbim isteyen herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah birbirimize dua edelim
Bat 30 Mayıs belirti çok az yani goguslerim şişti ama ağrı yok. Biraz uyku halinde artış oldu ve son iki gündür karnımın altında biraz batma oluyo bu bazen sağa geçiyo bazen sola çok umitlenmek de istemiyorum ama yinede her ay gibi sanki gebelik var diye hissediyorum böyle olunca da beklemek çok zorAmin inşallah Allah razı olsunTabi ki birbirimize dua edelim Allah isteyen herkese nasip etsin Sizin bat ne zamandı ve herhangi bir belirti var mı
Batlarda aynı belirtilerde, inşallah bu ay boşa çıkmaz çalışmalarımız:) Çok batmam oluyor ara sıra mide bulantısı yokluyor ve normalde hiç üşümem ayaklarım çok üsüyor. Genelde adetten önce belirti yaşamamBat 30 Mayıs belirti çok az yani goguslerim şişti ama ağrı yok. Biraz uyku halinde artış oldu ve son iki gündür karnımın altında biraz batma oluyo bu bazen sağa geçiyo bazen sola çok umitlenmek de istemiyorum ama yinede her ay gibi sanki gebelik var diye hissediyorum böyle olunca da beklemek çok zor
İnşallah canımBatlarda aynı belirtilerde, inşallah bu ay boşa çıkmaz çalışmalarımız:) Çok batmam oluyor ara sıra mide bulantısı yokluyor ve normalde hiç üşümem ayaklarım çok üsüyor. Genelde adetten önce belirti yaşamam
Var var canım dayanamadım sabah test yaptım tertemiz bir negatif. 1 saat sonra şakır şakır söküldüm. Psikolojinin bu kadar etkili olduğunu bir kez daha anlamış oldum.Ne yaptın canim değişiklik var mı?
Inşallah bir daha ki ay olur canım hiç üzme kendini.. benimde adet olacakmisim givi bi hal var bat bugün gelecek gibi hissediyrm...Var var canım dayanamadım sabah test yaptım tertemiz bir negatif. 1 saat sonra şakır şakır söküldüm. Psikolojinin bu kadar etkili olduğunu bir kez daha anlamış oldum.
Evet yumurtladığm günden beri inanılmaz derece de sol göğsümün ucu ağrıyor. Diğer hamileliklerimde bile bu kadar göğüs ağrım olmamıştı ondan süphelendim ilk zaten:) Oturup kalkmak eziyet bana da kasıklarım çok batıyor ama evet dediğin gibi ayaklarım üşüdüğü için üşüttüğümden de olabilirİnşallah canımbenim daha önceki aylarda goguslerimde çok hassasiyet olurdu ama bu ay sistiler ağrı yok buna anlam veremiyorum bide karnımdaki batmalar hafif hafif onda da üşüttm galiba teşhisi koyuyorum ben adetten önce belirti yaşıyorum göğüs hassasiyeti ve akıntı olarak ama suanlik bir belirti yok inşallah da adet belirtileri olmaz ya senin göğsünde ağrı var mı ,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?