- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Merveee000
Tüm topigi gerdiniz şuanO karin şişiligi bende de var sanki 6 7 aylik gibiyim test yaptinmi sen benim
6 gun gevti daha yapmadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm topigi gerdiniz şuanO karin şişiligi bende de var sanki 6 7 aylik gibiyim test yaptinmi sen benim
6 gun gevti daha yapmadim
İnşallah vardırBende 21inde catlatma ignesi oldum da normalde adete 2 3 gun kala gogusbagrm kask agrim olurdu 9 gun onceden basladi bu sefer bende acaba mi dedim
HaklisinTüm topigi gerdiniz şuanyani mantık olarak 6 gün gectiyse sabah idrari aksam idrari basit test filan bakmaz, varsa çıkar. Elbette negatif de gorebilirsiniz en azindan reglini psikolojik olarak geciktiyse rahat bir şekilde sökülür.
Merhaba hanımlar. Geçen ay 24 ünde adet oldum. Bu ay daha olmadım. Adetim hep erken olur ama hiç gecikme olmadı. Göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum karnıma ara ara ağrılar giriyor ve belim bugün çok ağrıyor. Bugün ayrıca kahverengi koyu kıvamlı kokusuz bir akıntım oldu çok çok az. Yerleşme kanaması mı bu ? Sizce hamile olabilirmiyim ne dersiniz ?
Merhaba 2 gün sonra 600 çıkmıştıDeğeriniz 2 gün sonra nasıldı? Yazmamışsınız merak ettim![]()
Bende şöyle olmuştu yumurta akı gibi değil de afedersiniz sanki altınıza kaçırmışsınız ufak ufak gibiMerhaba hanımlar gebelik belirtisindeki akıntı nasil oluyor acaba hani yumurtlama dönemindeki gibi bir akıntı mi iç camasira bulasacak kadar mı oluyor
BAk sAbahın köründe kalktım sonucunu bekliyorumHaklisintamam sabah ilk idrarla.yapacam sizede yazacam
İnşallah hayırlısıyla görürsünüzMerhaba 2 gün sonra 600 çıkmıştıama keseyi göremedik
Şimdi de kese görmeyi bekleyiş başladı bikaç gün sonra gideceğim inşallah o zaman görürüz dedi doktor
Test yaptim cnm malesef negatif bu hafta dr giderim artik neden regl olmadim diye basima boyle bir sey sadece asilama yaptirdigim ay gelmisti çok canım sıkkın 7 gun gecti çokkk umutluydum bagira bagira aglamak isyiyorumBAk sAbahın köründe kalktım sonucunu bekliyorum![]()
İdrar testi mi yaptınız yoksa kan mıTest yaptim cnm malesef negatif bu hafta dr giderim artik neden regl olmadim diye basima boyle bir sey sadece asilama yaptirdigim ay gelmisti çok canım sıkkın 7 gun gecti çokkk umutluydum bagira bagira aglamak isyiyorum
Idrar testi yaptimİdrar testi mi yaptınız yoksa kan mı
Allah’tan hayırlısını dileyelimTest yaptim cnm malesef negatif bu hafta dr giderim artik neden regl olmadim diye basima boyle bir sey sadece asilama yaptirdigim ay gelmisti çok canım sıkkın 7 gun gecti çokkk umutluydum bagira bagira aglamak isyiyorum
Son adet tarihim 18 nisandıİnşallah hayırlısıyla görürsünüzilk bhcg değeriniz kaçtı?
![]()
ÜzülmeTest yaptim cnm malesef negatif bu hafta dr giderim artik neden regl olmadim diye basima boyle bir sey sadece asilama yaptirdigim ay gelmisti çok canım sıkkın 7 gun gecti çokkk umutluydum bagira bagira aglamak isyiyorum
Anladım cok teşekkür ederimSon adet tarihim 18 nisandı
İlk beta hcg 21 mayısta 227 idi
İkinci testim 23 mayısta 600 idi
Rica ederim Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallahAnladım cok teşekkür ederim![]()
İnşallah canım hepimizinRica ederim Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah![]()