• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Benim adete 9 gün varken kahverengi lekeler gelmeye başladı. Bugün 3. Gün lekeler peçeteye geliyor ama çok çok hafif. Adetime 1 hafta var. Daha önce böyle birşey yaşamadım. Aranızda yaşayan varmı. Yerleşme kanaması olabilir mi

Ya kızlar ben batımı anlayamıyorum. Normal döngüm eskiden 30du. 30 aldığımda 25 Mayıs, ama gecikmeler yaşıyorum arada 32 düşünürsem 27 Mayıs ama ortalama aldığımda da 29 Mayıs veriyor . Şimdi dayanamadım çok hayalet gibi fotoğrafta bile çıkmayan benim görmek isteyip gördüğüm de olabilir 😀 bir hayali çizgi görüyorum sanki. Daha önceki aylarda silik çizgiyle yakaladığım geç döllenme ile oluşan kimyasal gebelik geçirdim güvenemiyorum da. Herşeyim belirsiz kafam karışık of

Bat 30 Mayıs belirti çok az yani goguslerim şişti ama ağrı yok. Biraz uyku halinde artış oldu ve son iki gündür karnımın altında biraz batma oluyo bu bazen sağa geçiyo bazen sola çok umitlenmek de istemiyorum ama yinede her ay gibi sanki gebelik var diye hissediyorum böyle olunca da beklemek çok zor
Benim de bat 1 haziran aynı senin gibi benimde ama ben de kendimi umıtlandırmak istemiyorum 🙈

Kızlar bir baksanıza acaba var mıdır ya daha önceki aylarda aynı silik çizgiyle çok ümitlendim ama kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Silik çizgi hemen çıktı ama durdukça koyulaştı

Eklentiler

• 31D6DE1A-E869-4A41-B88D-DFC48BAA2DD8.webp
    31D6DE1A-E869-4A41-B88D-DFC48BAA2DD8.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 60
Canım bir gelisme var mı yoksa bayramdan sonrayı mi bekliyorsun merak ettim
Halen regl olmadim cnm gecen ay oldugum tarihinde ustunden geçti bekliyorum ellimde test var ama yapmaya elim gitmiyor bayram sonuna kadaf beklesem netmi olsa diyorum sen ne yaptin cnm

Canım bir gelisme var mı yoksa bayramdan sonrayı mi bekliyorsun merak ettim
Bu arada bügün sabah uyandim yuzumde sivilceler var az evvel inanilmaz regl sancisi geldi 5 dk sonra gitti genelde regl olacagim zaman sivilce olur bende ne bilim reglmi geliyor diye korkuyorum😓

Bu arada bügün sabah uyandim yuzumde sivilceler var az evvel inanilmaz regl sancisi geldi 5 dk sonra gitti genelde regl olacagim zaman sivilce olur bende ne bilim reglmi geliyor diye korkuyorum😓
Ben kan verdim hamileyim canım ve normalde bende asla sivilce çıkmaz bende yüzümün iki yerinde sivilce çıktı galiba hamilelik belirtisi ve halen adet olacakmisim gibi sancılarım devam ediyor . Bence sen hamilesin gibi geliyor bana

Ben kan verdim hamileyim canım ve normalde bende asla sivilce çıkmaz bende yüzümün iki yerinde sivilce çıktı galiba hamilelik belirtisi ve halen adet olacakmisim gibi sancılarım devam ediyor . Bence sen hamilesin gibi geliyor bana
Birincisi inanilmaz sevindim cnm Alalh hayirlısıyla kucagina almani nasip etsin 2 cisi bugün surekli regl agrisi geliyor gidiyor inşallah bende o gzl haberi alir seninlede paylaşirım

Birincisi inanilmaz sevindim cnm Alalh hayirlısıyla kucagina almani nasip etsin 2 cisi bugün surekli regl agrisi geliyor gidiyor inşallah bende o gzl haberi alir seninlede paylaşirım
Amin canım inşaallah darısı başına ve bu adet sancısı demekki gebelerde de oluyor ve ayrıca iki gundurde sarıya yakın renkte akıntı gelmeye başladı akıntın var mı canım . Hadi inşaallah güzel haberlerini bekliyorum senin için dua ediyorum hergun

Amin canım inşaallah darısı başına ve bu adet sancısı demekki gebelerde de oluyor ve ayrıca iki gundurde sarıya yakın renkte akıntı gelmeye başladı akıntın var mı canım . Hadi inşaallah güzel haberlerini bekliyorum senin için dua ediyorum hergun
Bende de akintı var canm dualarini esirgeme aklina geldikçe banada et hamislerin duasi kabul.olurmuş canım

birde gazim var sendede gaz varmi

Selam kızlar, ben de ayni şeyi düşünüyordum. Bugün Bat günümdü. Ara ara gelip giden regl sancılarım var. Ama geçen ay o kadar çok gecikmem oldu ki, stresten muhtemelen çünkü ilk denemeydi ve hatta doğru düzgün gün bakmadık filan. Normal döngüm 30 gündü bu ayda yine ayni gecikmeyi mi yaşıyorum yoksa bişeyler var mı diye belirti arıyorum. Böyle bat gününde gelip giden sancıları olan sonra da hamile kalan var mı?

Selam kızlar, ben de ayni şeyi düşünüyordum. Bugün Bat günümdü. Ara ara gelip giden regl sancılarım var. Ama geçen ay o kadar çok gecikmem oldu ki, stresten muhtemelen çünkü ilk denemeydi ve hatta doğru düzgün gün bakmadık filan. Normal döngüm 30 gündü bu ayda yine ayni gecikmeyi mi yaşıyorum yoksa bişeyler var mı diye belirti arıyorum. Böyle bat gününde gelip giden sancıları olan sonra da hamile kalan var mı?
Yani oluyormuş burda oyle diyorlar benimde gectu günum regl sancisi geliyor gidiyor bekliyorum bakalim

Kizlar bat günüm dündü test yaptım termeiz negatif çıktı hayali cizgi falan hicbisey yok ve adet olacagim sinyalleri geliyor... birdahaki aya inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kizlar bat günüm dündü test yaptım termeiz negatif çıktı hayali cizgi falan hicbisey yok ve adet olacagim sinyalleri geliyor... birdahaki aya inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayirlisi olsun cnm ben daha yapmadim gecen ay 22 nisanda oldum ki ben 26 en fazla 28 gunde bir olurum ama dun baya baya adet sancisi cektim hatta üzuldum regl geliyir diye dun sabab uyandim yuzmde sivilce dedim tamam hem sanci hem.sivilce regl geliyor ki benim 5 gunu gecti regl olmadim ama sancim yine kesildi ve regl de yok bu bekleyis cok zor

Hayirlisi olsun cnm ben daha yapmadim gecen ay 22 nisanda oldum ki ben 26 en fazla 28 gunde bir olurum ama dun baya baya adet sancisi cektim hatta üzuldum regl geliyir diye dun sabab uyandim yuzmde sivilce dedim tamam hem sanci hem.sivilce regl geliyor ki benim 5 gunu gecti regl olmadim ama sancim yine kesildi ve regl de yok bu bekleyis cok zor
Evde testin varsa yap bence 5 gün gecikmesi sonucu gosterir bayramdan sonrada kan testi verirsin

Back