- Konu Sahibi Merveee000
-
Catlatma ıgnesınde hormon var maalesef, bu nedenle ağrınız olusmusttur. Ama umarım erken belirtilerdir..hayırlısıBende 21inde catlatma ignesi oldum da normalde adete 2 3 gun kala gogusbagrm kask agrim olurdu 9 gun onceden basladi bu sefer bende acaba mi dedim
Canım ne yaptın var mı bir gelişme hamile misinBu ayda aksine hic stres yapmadim aman yumurtlamaya bole bakmicam olacaksa olsun dedogim bir ay bi gidim.bakim yrn dr ne dicek bakalim hakkimizda hayirlisi Allah her isteyene nasip etsin
Canim kan verdim ama 5.0 cikti bügun dr gidecektim gidemiyorum p.tesi gidicem halen regl olmadim halen regl belirtim bile yok tuhaf birde ultrasyonda baksin bakalim sen ne yaptin yolundami hamilelik gittinmi drCanım ne yaptın var mı bir gelişme hamile misin
Allah Allah çok garip regl olmuyorsan hamilesin büyük ihtimalle ama kanda neden çıkmadı ki . Benim pazartesiden beri kanamam var pazartesi doktora gittik keseyi gördük ama hiç durmuyor bildiğin adet oluyormusjm gibi ped koyuyorum artık . Bugün saat 13 te randevum var yine ama sanırım düşükle sonuçlanacak herşeyin hayırlısıCanim kan verdim ama 5.0 cikti bügun dr gidecektim gidemiyorum p.tesi gidicem halen regl olmadim halen regl belirtim bile yok tuhaf birde ultrasyonda baksin bakalim sen ne yaptin yolundami hamilelik gittinmi dr
Ama hormon giderek azalmiyormu benim agrilarim hergun artiyorCatlatma ıgnesınde hormon var maalesef, bu nedenle ağrınız olusmusttur. Ama umarım erken belirtilerdir..hayırlısı
Hayir ya olmasin Allahim yardim etsin kanaman dursun kalma yerinden sureklibyat agir biseymi kaldirdin cnm ya cok uzuldümmmm lütfen dikkat et ve her aklima geldiginde duamda olucaksinnnn canim benimAllah Allah çok garip regl olmuyorsan hamilesin büyük ihtimalle ama kanda neden çıkmadı ki . Benim pazartesiden beri kanamam var pazartesi doktora gittik keseyi gördük ama hiç durmuyor bildiğin adet oluyormusjm gibi ped koyuyorum artık . Bugün saat 13 te randevum var yine ama sanırım düşükle sonuçlanacak herşeyin hayırlısı
Allah razı olsun canım bende hep dua ediyorum senin için isteyen herkes için ağır kaldirmadim ama ne bilim kuzum bakalım hayırlısı hakkımızda insaallahHayir ya olmasin Allahim yardim etsin kanaman dursun kalma yerinden sureklibyat agir biseymi kaldirdin cnm ya cok uzuldümmmm lütfen dikkat et ve her aklima geldiginde duamda olucaksinnnn canim benim
Ilk dr gittiginde nededi kanaman icin nedenmişAllah razı olsun canım bende hep dua ediyorum senin için isteyen herkes için ağır kaldirmadim ama ne bilim kuzum bakalım hayırlısı hakkımızda insaallah
Doktordan geldim şimdi canım korkulacak birşey değil kanaman dedi .Kesen olması gerektiği gibi dedi ve hatta bı supriz daha varmış ikiz bebek varmış canım soktayim şuanIlk dr gittiginde nededi kanaman icin nedenmiş
Şakami ayyy harika bir haber buu bak duşük diye gittin ikiz bebegin olacagini ögrendin Allahım kucagina saglıkla almanı nasip etsin dikkat et ama yinede agir kaldirma yorma kendini birde hamislerin dualari kabul olurmuş ya bana da dua et icimde ufaklik olmuş olsun p.tesi bende mucdeli haber alim çokkkkk sevindim cnm yaaa çokkkj❤Doktordan geldim şimdi canım korkulacak birşey değil kanaman dedi .Kesen olması gerektiği gibi dedi ve hatta bı supriz daha varmış ikiz bebek varmış canım soktayim şuan
Evet ne diye gittim edicem canım hatta çıktığımda ilk sen geldin aklıma yolda bile dua ettim sana gece gündüz her duamdasin inşaallah müjdeli haberi sende veririsn canım benim darısı isteyen herkesin başınaŞakami ayyy harika bir haber buu bak duşük diye gittin ikiz bebegin olacagini ögrendin Allahım kucagina saglıkla almanı nasip etsin dikkat et ama yinede agir kaldirma yorma kendini birde hamislerin dualari kabul olurmuş ya bana da dua et icimde ufaklik olmuş olsun p.tesi bende mucdeli haber alim çokkkkk sevindim cnm yaaa çokkkj❤❤
Amin canim Alllahim isteyen herkesin kucağını doldursun sagliklaEvet ne diye gittim edicem canım hatta çıktığımda ilk sen geldin aklıma yolda bile dua ettim sana gece gündüz her duamdasin inşaallah müjdeli haberi sende veririsn canım benim darısı isteyen herkesin başına
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım sadece adetim sizden çok daha fazla gecikti 17 gun gecikti ya.. dün 16. gecikme gününde kan verdim 5.1 geldi... bugun bir gün geçti diye gitmedim yarın özele gitmeyi düşünüyorum... Bir de tam 2 hafta once beklenen regl zamanlarımda aynı yumurtlama salgısı gibi salgı oldu yani geç yumurtlama geç dollenme mi ki diyorum... Normalde hcg hiç 1in üzerine çıkmazdı şaşkınım tam sınırlarda olması insanı çok geriyo var mı yok mu acaba ya... siz gitmediniz dr.a dimiCanim kan verdim ama 5.0 cikti bügun dr gidecektim gidemiyorum p.tesi gidicem halen regl olmadim halen regl belirtim bile yok tuhaf birde ultrasyonda baksin bakalim sen ne yaptin yolundami hamilelik gittinmi dr
Kanamadan korkupta strese sokma kendini canım ben ilk 9 hafta şakır şakır kıpkırmızı kan akıttım ama bebek normal büyüyodu kalp atışı hatta 140 160tı şimdi çok iyiyiz elhamdulillah 3 ayından sonra geçicek in şa Allah iyice dinlen kendini sakın yorma bir de erkek bebekler kanama yapar diye bi şehir efsanesi var benimki de erkek yengemin ve diğer akrabam da oğullarına hamileyken kanamalı geçirmişler hakkında hayırlısı in şa AllahAllah Allah çok garip regl olmuyorsan hamilesin büyük ihtimalle ama kanda neden çıkmadı ki . Benim pazartesiden beri kanamam var pazartesi doktora gittik keseyi gördük ama hiç durmuyor bildiğin adet oluyormusjm gibi ped koyuyorum artık . Bugün saat 13 te randevum var yine ama sanırım düşükle sonuçlanacak herşeyin hayırlısı
Bende 5.0 çiktı tip merkezi bizim makinede 5.0 negatif dedi dr sa ultrasyonda bakalim dediki benimde regl en son 22 nisanda oldum.benimde baya geçti ve ilk kez boyle oluyor ben cok duzenliyimdir reglde ve 26 gunde bir olurum 27 gunde bir olmam bile nadirdir ama kanda negatif denmeside garip regl olmamada garip dr p.tesi sabah gidicem en son esimle 16 mayista birlikte olmuştum eyer o gun tutuysa gec döllenme dedikleri olmistur beklicem malesef siz dr gitmedinizmi dahaMerhaba ben de sizinle aynı durumdayım sadece adetim sizden çok daha fazla gecikti 17 gun gecikti ya.. dün 16. gecikme gününde kan verdim 5.1 geldi... bugun bir gün geçti diye gitmedim yarın özele gitmeyi düşünüyorum... Bir de tam 2 hafta once beklenen regl zamanlarımda aynı yumurtlama salgısı gibi salgı oldu yani geç yumurtlama geç dollenme mi ki diyorum... Normalde hcg hiç 1in üzerine çıkmazdı şaşkınım tam sınırlarda olması insanı çok geriyo var mı yok mu acaba ya... siz gitmediniz dr.a dimi
Benim dr idrar testine cok güvenme negatif cikip hamile pozitif cikip hamile olmayan cok hastam oldu dedi cnmBu ay herkesin regl gecikti sanırımbenim de 6 güm oldu. Salı günü doktora gidicem. Bu sabahtan idrar testi yaptım negatif. Umudum tükendi
Ikimizinde inşallah iyi haberlerini alırız canım benimBenim dr idrar testine cok güvenme negatif cikip hamile pozitif cikip hamile olmayan cok hastam oldu dedi cnm
Inşallah cnm inşallah❤Ikimizinde inşallah iyi haberlerini alırız canım benim
Tebrik ederim canım çok sevindimDoktordan geldim şimdi canım korkulacak birşey değil kanaman dedi .Kesen olması gerektiği gibi dedi ve hatta bı supriz daha varmış ikiz bebek varmış canım soktayim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?