- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Merveee000
-
aynıları bnde de var sağ kasıgımda agrı var reglıme 11 gun vardı dun kan testi yaptım negatıf cıktı. erken dedıler test ıcın ama bılmıyorumYa ben gerçekten çıldırmak üzereyim 15 Mayıs da gelmedi gereken 19 Mayıs oldu gelmedi tamam gelmesin günü karıştırdım diyelim 19 u. Asıl gelmesi gereken gün ben neden sürekli sancı cekiyorum 14 unden beri dün gece sol kasigimdan bacağıma vuran çok yüksek bir ağrı ile zor uyudum kendimce ilaç içmedim kesilmesin diye sabah kalktım ıslaklık ve sancı insallah üzerime çıkmamıştır dedim lavaboya gittim hiç bişey yokne olur bir akıl verin neden böyle oluyor neden sürekli ağrım var ama hala hastalanmadim sinirden ağlıyorum sabahtan beri eşime hastalandim dedim daha fazla sıkıntı yapmasın diye beklemiyoruz bebek ama korunan eşim ve test negatif çıktı
Evet sabretmekten başka çare yok streste çok etkiliyor insanı . Sende inşaallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına canım bizim için dua et senin duaların kabul olurKızlar isteyen herkese tez zamanda nasip olsun inşallahbeklemek çok zor sabırlı olun stres yapmayın
Inşallah isteyen herkes için dua ediyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hamile olanlar hayırlısıyla bebeklerini kucaklarina alsınlarEvet sabretmekten başka çare yok streste çok etkiliyor insanı . Sende inşaallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına canım bizim için dua et senin duaların kabul olur
11 gün erken benimki geçiyor bugün çok.cok artık biraz daha zorlarsam mikroskopla görünecek kadar kan damarı gördüm çok mutlu oldumaynıları bnde de var sağ kasıgımda agrı var reglıme 11 gun vardı dun kan testi yaptım negatıf cıktı. erken dedıler test ıcın ama bılmıyorum
O kadar zor ki beklemedigim halde her saat acabalar o kadar bunalttı ki bazen ağladım rabbim bekleyenlere tez zamanda hayirlisiyla hayırlı bir evlat nasip etsinKızlar isteyen herkese tez zamanda nasip olsun inşallahbeklemek çok zor sabırlı olun stres yapmayın
Âmin canımO kadar zor ki beklemedigim halde her saat acabalar o kadar bunalttı ki bazen ağladım rabbim bekleyenlere tez zamanda hayirlisiyla hayırlı bir evlat nasip etsin
Canım ben dayanamayıp bu sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı sankiBen bu ay hic yumurtlama falan hesaplamadim sadece regl bitti normal birliktelik tarih su bugun olmasi lazim falan hic yapmadim Allah herkesin gonlune gore nasip etsin inşallah sende bende hamişizdir
Tebrikler ilk dkkalar çıktıysa insAllah hamilesin canımCanım ben dayanamayıp bu sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı sanki
2. Dakika da çıktı ama koyulasmadi daha fazlaTebrikler ilk dkkalar çıktıysa insAllah hamilesin canım☺ Pembe bi silik çizgi gözüküyor
Tatlim silik bir çizgi var ya evettttttt bence hamilesinnnn yaaa Allahım gonlune gore versin inşallah bende yaptıgımda silikte olsa o çizgiyi görürüm kac gün gecmisti sendeCanım ben dayanamayıp bu sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı sanki
Hayirli olsun cnm. Yumurtlamadan kac gün sonra yaptin testini ?2.
2. Dakika da çıktı ama koyulasmadi daha fazla
Canım yumurtlama takibi yapmadım hiç ama reglm 18 mayisti gelmeyince bu sabah öylesine yaptımHayirli olsun cnm. Yumurtlamadan kac gün sonra yaptin testini ?
Amin inşaallah canım sende git inşaallah 18mayista regl olmam gerekiyordu olmadımTatlim silik bir çizgi var ya evettttttt bence hamilesinnnn yaaa Allahım gonlune gore versin inşallah bende yaptıgımda silikte olsa o çizgiyi görürüm kac gün gecmisti sende
Seninle ayniymisis ben de 18 mayıs ta olmam lazimdi ama.ben genelde hep 1 gun önce olurum tam anlamiyla ayniyiz bede yrn aksama test alip cuma sabahı yapim diyorum gelismelerden habersar et mutlaka canım ya inan Kendim hamile kalmış gibi çokkkkk sevindimAmin inşaallah canım sende git inşaallah 18mayista regl olmam gerekiyordu olmadım
Durdukça biraz daha belirginleşir sanki canım ama var çizgi bence kan ver2.
2. Dakika da çıktı ama koyulasmadi daha fazla
Yap canım insaallah ikimizde hamileyizdir cuma günü kan vermeye gidicem çünkü ben yurtdisindayim eşim calisiyor cuma sabahtan gidebiliriz herhalde mutlaka sende haber ver Allah razı olsunSeninle ayniymisis ben de 18 mayıs ta olmam lazimdi ama.ben genelde hep 1 gun önce olurum tam anlamiyla ayniyiz bede yrn aksama test alip cuma sabahı yapim diyorum gelismelerden habersar et mutlaka canım ya inan Kendim hamile kalmış gibi çokkkkk sevindim❤
Haber ver cuma.günü mutlaka cnmYap canım insaallah ikimizde hamileyizdir cuma günü kan vermeye gidicem çünkü ben yurtdisindayim eşim calisiyor cuma sabahtan gidebiliriz herhalde mutlaka sende haber ver Allah razı olsun
Tamam sende testi yapınca haber ver canım inşaallah hamileyizdir hepimiz dün gece çok dua ettim hepimize tüm isteyenlereHaber ver cuma.günü mutlaka cnm
Bende cok dua ettim yasin okudum isteyen herkese ve banada nasip et diye yalvardim.Allaha haberleşiriz cnmTamam sende testi yapınca haber ver canım inşaallah hamileyizdir hepimiz dün gece çok dua ettim hepimize tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?