• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam sende testi yapınca haber ver canım inşaallah hamileyizdir hepimiz dün gece çok dua ettim hepimize tüm isteyenlere
Bu arada silikte olsa cift çizgi ben gibi 3 gün geçmis gunun belirtin varmi adet sancisi ara ara gelip gidiyormu akintin varmi ne bilim ne varsa yaz ya 😂

Bu arada silikte olsa cift çizgi ben gibi 3 gün geçmis gunun belirtin varmi adet sancisi ara ara gelip gidiyormu akintin varmi ne bilim ne varsa yaz ya 😂
Göğüslerim dolgunlasti birde ara ara adet olacakmisim gibi sancida var hatta dün gece sökülecek herhalde dedim öyle adet sancım vardı ama sabah dinmisti birde ben adet olacagimda karnım şişer şişti yine başka bir belirti yok kuzum

Göğüslerim dolgunlasti birde ara ara adet olacakmisim gibi sancida var hatta dün gece sökülecek herhalde dedim öyle adet sancım vardı ama sabah dinmisti birde ben adet olacagimda karnım şişer şişti yine başka bir belirti yok kuzum
Aynisı bende de oluyor ara ara sanci geliyor hih oldum diyorum bisey yok karnım.çok şis bugun sabah akıntim vardı bide benim belim agriyor baska bende de bisey yok hadi bakalim heycanlı ve gzl bekleyise devam😘

f-l-z f-l-z canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz🙏🙏
Ffbaci Ffbaci gözün aydın canım bana da hamilesin gibi geliyor hayırlı olsun , sağlıkla gelsin inşallah 💃🙏🙏
Benim de bat yarın burada biri daha vardı 21 mayısı bekleyen . Yarın sabah test yapsam mı yoksa gelir diye beklesem mi kararsızım 🤦‍♀️

26 mayısı bekliyorum👀
Hadi bakalım inşallah güzel haberler gelir. Benim baş ağrım dışında hiçbir belirtim yok. Kendimi dinleyince buluyorum ama onların psikolojik olduğunu biliyorum. Yarın olmazsam dayanabilirsem cuma sabahı yaparım

Bende belirtiler kasık ağrım akintim iyice azaldı :110:
Bende kasık ağrısı var,akıntım geçti gibi. Reglime son 1 gün kaldı. Kafama çok takıyorum. Birde kukuda bi baskı var gibi Sağ yumurtalığımda ağrıyor bazen. Ruhsal durumum eşimle hiç bi problemim yok ama onla konuşasımda yok. Ben 2.5 senedir evliyim bakalım ALLAH herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻

Oyy kuzum benim ya..Valla sabahları yedirmiyor.Kasık ağrım devam,bel ağrım devam.2-3 gün mide yanmam oldu.Bugün geçti ama akşam yemeğinden sonra mide bulantım oldu :KK43: Baş ağrılarım hhala yokluyor ve en önemlisi rahim ağrım yok..
Rahim ağrısı neden olurmuş ki?

Hadi bakalım inşallah güzel haberler gelir. Benim baş ağrım dışında hiçbir belirtim yok. Kendimi dinleyince buluyorum ama onların psikolojik olduğunu biliyorum. Yarın olmazsam dayanabilirsem cuma sabahı yaparım
Yaa ben de kendimi dinlesem milyon tane belirti bulabilirim daha 6 gün olmasına rağmen 🙈 özellikle halsizlikkkkk
Ama bekliyorum👀

f-l-z f-l-z canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz🙏🙏
Ffbaci Ffbaci gözün aydın canım bana da hamilesin gibi geliyor hayırlı olsun , sağlıkla gelsin inşallah 💃🙏🙏
Benim de bat yarın burada biri daha vardı 21 mayısı bekleyen . Yarın sabah test yapsam mı yoksa gelir diye beklesem mi kararsızım 🤦‍♀️
Teşekkürler canım bugün bekle istersen gelmezse yarın yaparsın ama fazla test varsa yap derim inşaallah vardır canim

Bende kasık ağrısı var,akıntım geçti gibi. Reglime son 1 gün kaldı. Kafama çok takıyorum. Birde kukuda bi baskı var gibi Sağ yumurtalığımda ağrıyor bazen. Ruhsal durumum eşimle hiç bi problemim yok ama onla konuşasımda yok. Ben 2.5 senedir evliyim bakalım ALLAH herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻
Artmaya basladi birz belirtiler bendede goguslerde sislik belimde feci bir ağrı adet olacakmisim gibi kasikta batma ya adet geliyor yada hamilelik.... inşallah güzel haberlerin gelir canimm psikolojik olarak rahat olmak çook önemli hic stres yapma

Back