Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip oluncaaa hicbirsey engelleyemeiyor olmayincada ne yapsan nafile biz bekleyelim kizlar elbet guzeli olur

Ben 40 yaşindayim eşim 45 dr yaş ilerledikçe yumurtalar azalir demişti ondan ve cok okudum yaş ilerledikca olma sansi azalie diye

Allah dualarınızın karşılığını verir inşallah Lütfen olumsuz düşünmeyin İyi düşünün iyi olsun
Olumsiz degilim ama.her ayde regl olinca insan iste olumsuzlasiyor ben her ay hic şaşmaz 26 gunde bir olirum bu ay gecince simdi korkuyorum negatiftir diye Allahım her isteyene hayirliysa nasip etsin

Allah rahmet eylesin canım. Tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü bebeklerin olur inşallah

Ne kadar gecikti ne zaman test yapacaksın
2 gun geçti aslinda reglden hep mutlaka 2 gun yada 1 gun once olirum.o nu saymiyorum oldugum tarih ten 2 gun gecti diyorum bi 2 gun daha geçsin oyle yapim diyorum yaomayada korkuyorum icimde kipır kipır tuhaf bir heycan var icimde bilmiyorum canim ya

Birde bugün sabah uyandıgimdan beri agzimda acı bir tat var
Bende ara ara kasık batmaları var sadece. He bir de çamaşırım sürekli ıslanıyor gibi aa yoksa kan mı geldi diye korka korka tuvalete koşuyorum. Sadece bunlar var benim döngüm çok belirsiz 31-32-33-34-35 gün sürebiliyor ama genelde 33 ü görüyordum. Adet döngüsünü görmek için kullandığım uygulama ortalama bir değer hesaplamış, 19 mayısta olacaktım yani uygulamaya göre. Yani bugün

Bir önceki adet tarihim 18 nisandı.

15 mayısta erken gebelik testi yaptım çıkmadı.

Dün sabah öyle otururken bi anda test yapayım dedim kendi kendime yaptım ve çıktı anlamadım yani. Benim gecikmem yoktu.

Ama şunu da yaşamadım değil gecikince hemen test aldım negatifi gördüm hemen kan gelmeye başladı hayatımızı resmen psikolojimiz yönetiyor. Bence dayanabiliyorsan birkaç gün daha bekle garantile

Olumsiz degilim ama.her ayde regl olinca insan iste olumsuzlasiyor ben her ay hic şaşmaz 26 gunde bir olirum bu ay gecince simdi korkuyorum negatiftir diye Allahım her isteyene hayirliysa nasip etsin
Benimde bat 18 Mayisti hala adet olmadım ve herhangi bir belirtimde test sadece bir tane var ama cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum . Negatif görmekten korkuyorum

Evet beklicem persembeye kadar cuma sabahı yapıcam olmazsam ben adet tarihimden hep 2 yada 1 gin once olurum bunda gunude gecti bakalim bu bekleyiş çok zor ya

Benimde bat 18 Mayisti hala adet olmadım ve herhangi bir belirtimde test sadece bir tane var ama cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum . Negatif görmekten korkuyorum
Bende korkuyorum ay yapmaya belirtin varmi benim dun gece sancim.vardi ama adet sancisi gibi degil karnim agriyor gibi adana da yasiyorum çok sıcak gece klimalar açik ev buz gibi ama ben yaniyorum birde agzimin tadi acı bugün başka da bir belirtim yok sende

Bende herhangi bir belirti yok yada varsa da ben farkında değilim sadece adetten önce göğüslerim dolgunlasir o var . Evet beklemek çok zor bu ay stres yapmamıştım adet olmayinca strese girdim . Ama benim.umidim yok hamile gibide hissetmiyorum

Ben bu ay hic yumurtlama falan hesaplamadim sadece regl bitti normal birliktelik tarih su bugun olmasi lazim falan hic yapmadim Allah herkesin gonlune gore nasip etsin inşallah sende bende hamişizdir

Ben bu ay hic yumurtlama falan hesaplamadim sadece regl bitti normal birliktelik tarih su bugun olmasi lazim falan hic yapmadim Allah herkesin gonlune gore nasip etsin inşallah sende bende hamişizdir
İnsaallah canım isteyen herkese nasip olsun dualarım hepimiz için

Ya ben gerçekten çıldırmak üzereyim 15 Mayıs da gelmedi gereken 19 Mayıs oldu gelmedi tamam gelmesin günü karıştırdım diyelim 19 u. Asıl gelmesi gereken gün ben neden sürekli sancı cekiyorum 14 unden beri dün gece sol kasigimdan bacağıma vuran çok yüksek bir ağrı ile zor uyudum kendimce ilaç içmedim kesilmesin diye sabah kalktım ıslaklık ve sancı insallah üzerime çıkmamıştır dedim lavaboya gittim hiç bişey yok ne olur bir akıl verin neden böyle oluyor neden sürekli ağrım var ama hala hastalanmadim sinirden ağlıyorum sabahtan beri eşime hastalandim dedim daha fazla sıkıntı yapmasın diye beklemiyoruz bebek ama korunan eşim ve test negatif çıktı

Korunuyormussunuz testtede negatif çıkmış demekki hamilelik yok o halde belki kist falan mı oluştu acaba kist çok ağrı yapıp adeti geciktiriyor .Bir doktora gorunseniz çok iyi olur . Stres yapmayın stresten de hormonlar etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…