- 26 Nisan 2020
- 158
- 55
- 48
- 30
- Konu Sahibi Merveee000
-
Nasip oluncaaa hicbirsey engelleyemeiyor olmayincada ne yapsan nafile biz bekleyelim kizlar elbet guzeli olurŞöyle soyleyeyim 7 8 gün kalmıştı karın ağrısıyla 2 doktora gittim biri dış gebelik diğeri kist dedi kanda gebelik testi ikisinde de negatif çıktı eve geldim 1 gün sonra agrimin yanında baş dönmesi gibi belirti olunca inanmaya inanmaya elimde kalmış gebelik testini yaptım pozitif cikti 3 gün sonra doktora gittim kanda pozitif çıktı doktorun şaşkın bakışını unutamıyorumama şükürler olsun ilk doktor dış gebelik dedikten sonra tahlilde pozitif çıksaydı düşürmek için ilaç verecekti herşeyde bir hayır var belli olmuyor ne zman çıkacağı rabbim en hayırlı zamanda ulastiririm n hayırlı evladı nasip etsin hepimize inşallah
Ben 40 yaşindayim eşim 45 dr yaş ilerledikçe yumurtalar azalir demişti ondan ve cok okudum yaş ilerledikca olma sansi azalie diyeİnşallah Allah gönlünüze göre versinSakıncası yoksa acaba yaşınız kaç? Yaş sıkıntısı var demişsiniz ya hani? Ben 30 yaşındayım, eşim 37 mesela. 38 yaşında gebelik yaşayan arkadaşım da var. 3-4 kez düşük yaptı birkaç kez kimyasal gebelik bir kez de dış gebelik yaşadı ama bakın şimdi 3 yaşında bir yavrusu var asla umudunuzu yitirmeyin lütfen
Allah dualarınızın karşılığını verir inşallahBen 40 yaşindayim eşim 45 dr yaş ilerledikçe yumurtalar azalir demişti ondan ve cok okudum yaş ilerledikca olma sansi azalie diye
Olumsiz degilim ama.her ayde regl olinca insan iste olumsuzlasiyor ben her ay hic şaşmaz 26 gunde bir olirum bu ay gecince simdi korkuyorum negatiftir diye Allahım her isteyene hayirliysa nasip etsinAllah dualarınızın karşılığını verir inşallahLütfen olumsuz düşünmeyin İyi düşünün iyi olsun ♥
Ne kadar geciktiOlumsiz degilim ama.her ayde regl olinca insan iste olumsuzlasiyor ben her ay hic şaşmaz 26 gunde bir olirum bu ay gecince simdi korkuyorum negatiftir diye Allahım her isteyene hayirliysa nasip etsin
Allah rahmet eylesin canım. Tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü bebeklerin olur inşallahKızlar durumlarınız nasıl benim bat 24 Mayıs. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım temiz bir tek çizgi çıktı. 1.5 yıl önce doğumda bebeğimi kaybettim 1 yıldır da tekrar gebelik istiyoruz. Testi ne zaman yapmalıyım bu aydan ümitliyim ama off beklemek beklemek günler geçmiyor
2 gun geçti aslinda reglden hep mutlaka 2 gun yada 1 gun once olirum.o nu saymiyorum oldugum tarih ten 2 gun gecti diyorum bi 2 gun daha geçsin oyle yapim diyorum yaomayada korkuyorum icimde kipır kipır tuhaf bir heycan var icimde bilmiyorum canim yaNe kadar geciktine zaman test yapacaksın
Senin gecikmen varmı yada hissetigin biseylerNe kadar geciktine zaman test yapacaksın
Birde bugün sabah uyandıgimdan beri agzimda acı bir tat varNe kadar geciktine zaman test yapacaksın
Bende ara ara kasık batmaları var sadece. He bir de çamaşırım sürekli ıslanıyor gibi aa yoksa kan mı geldi diye korka korka tuvalete koşuyorum. Sadece bunlar varBirde bugün sabah uyandıgimdan beri agzimda acı bir tat var
Benimde bat 18 Mayisti hala adet olmadım ve herhangi bir belirtimde test sadece bir tane var ama cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum . Negatif görmekten korkuyorumOlumsiz degilim ama.her ayde regl olinca insan iste olumsuzlasiyor ben her ay hic şaşmaz 26 gunde bir olirum bu ay gecince simdi korkuyorum negatiftir diye Allahım her isteyene hayirliysa nasip etsin
Bende ara ara kasık batmaları var sadece. He bir de çamaşırım sürekli ıslanıyor gibi aa yoksa kan mı geldi diye korka korka tuvalete koşuyorum. Sadece bunlar varbenim döngüm çok belirsiz 31-32-33-34-35 gün sürebiliyor ama genelde 33 ü görüyordum. Adet döngüsünü görmek için kullandığım uygulama ortalama bir değer hesaplamış, 19 mayısta olacaktım yani uygulamaya göre. Yani bugün
Bir önceki adet tarihim 18 nisandı.
15 mayısta erken gebelik testi yaptım çıkmadı.
Dün sabah öyle otururken bi anda test yapayım dedim kendi kendime yaptım ve çıktı anlamadım yani. Benim gecikmem yoktu.
Ama şunu da yaşamadım değil gecikince hemen test aldım negatifi gördüm hemen kan gelmeye başladıhayatımızı resmen psikolojimiz yönetiyor. Bence dayanabiliyorsan birkaç gün daha bekle garantile
Bende korkuyorum ay yapmaya belirtin varmi benim dun gece sancim.vardi ama adet sancisi gibi degil karnim agriyor gibi adana da yasiyorum çok sıcak gece klimalar açik ev buz gibi ama ben yaniyorum birde agzimin tadi acı bugün başka da bir belirtim yok sendeBenimde bat 18 Mayisti hala adet olmadım ve herhangi bir belirtimde test sadece bir tane var ama cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum . Negatif görmekten korkuyorum
Bende herhangi bir belirti yok yada varsa da ben farkında değilim sadece adetten önce göğüslerim dolgunlasir o var . Evet beklemek çok zor bu ay stres yapmamıştım adet olmayinca strese girdim . Ama benim.umidim yok hamile gibide hissetmiyorumBende korkuyorum ay yapmaya belirtin varmi benim dun gece sancim.vardi ama adet sancisi gibi degil karnim agriyor gibi adana da yasiyorum çok sıcak gece klimalar açik ev buz gibi ama ben yaniyorum birde agzimin tadi acı bugün başka da bir belirtim yok sende
Ben bu ay hic yumurtlama falan hesaplamadim sadece regl bitti normal birliktelik tarih su bugun olmasi lazim falan hic yapmadim Allah herkesin gonlune gore nasip etsin inşallah sende bende hamişizdirBende herhangi bir belirti yok yada varsa da ben farkında değilim sadece adetten önce göğüslerim dolgunlasir o var . Evet beklemek çok zor bu ay stres yapmamıştım adet olmayinca strese girdim . Ama benim.umidim yok hamile gibide hissetmiyorum
İnsaallah canım isteyen herkese nasip olsun dualarım hepimiz içinBen bu ay hic yumurtlama falan hesaplamadim sadece regl bitti normal birliktelik tarih su bugun olmasi lazim falan hic yapmadim Allah herkesin gonlune gore nasip etsin inşallah sende bende hamişizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?