- 24 Temmuz 2018
- 574
- 241
- 103
- 44
- Konu Sahibi Merveee000
-
Bu arada silikte olsa cift çizgi ben gibi 3 gün geçmis gunun belirtin varmi adet sancisi ara ara gelip gidiyormu akintin varmi ne bilim ne varsa yaz yaTamam sende testi yapınca haber ver canım inşaallah hamileyizdir hepimiz dün gece çok dua ettim hepimize tüm isteyenlere
Göğüslerim dolgunlasti birde ara ara adet olacakmisim gibi sancida var hatta dün gece sökülecek herhalde dedim öyle adet sancım vardı ama sabah dinmisti birde ben adet olacagimda karnım şişer şişti yine başka bir belirti yok kuzumBu arada silikte olsa cift çizgi ben gibi 3 gün geçmis gunun belirtin varmi adet sancisi ara ara gelip gidiyormu akintin varmi ne bilim ne varsa yaz ya
Aynisı bende de oluyor ara ara sanci geliyor hih oldum diyorum bisey yok karnım.çok şis bugun sabah akıntim vardı bide benim belim agriyor baska bende de bisey yok hadi bakalim heycanlı ve gzl bekleyise devamGöğüslerim dolgunlasti birde ara ara adet olacakmisim gibi sancida var hatta dün gece sökülecek herhalde dedim öyle adet sancım vardı ama sabah dinmisti birde ben adet olacagimda karnım şişer şişti yine başka bir belirti yok kuzum
18 mayista olmam lazimdi ama genelde 1 gün one atarNe kadar geciktine zaman test yapacaksın
Yrn sabah yapim diyorum18 mayista olmam lazimdi ama genelde 1 gün one atar
Hadi bakalım inşallah güzel haberler gelir. Benim baş ağrım dışında hiçbir belirtim yok. Kendimi dinleyince buluyorum ama onların psikolojik olduğunu biliyorum. Yarın olmazsam dayanabilirsem cuma sabahı yaparım26 mayısı bekliyorum
Yaaa haydi güzel haberlerle gel inşallahYrn sabah yapim diyorum
Bende kasık ağrısı var,akıntım geçti gibi. Reglime son 1 gün kaldı. Kafama çok takıyorum. Birde kukuda bi baskı var gibi Sağ yumurtalığımda ağrıyor bazen. Ruhsal durumum eşimle hiç bi problemim yok ama onla konuşasımda yok. Ben 2.5 senedir evliyim bakalım ALLAH herkesin gönlüne göre versinBende belirtiler kasık ağrım akintim iyice azaldı
Evet yerleşme kanaması muhtemelenYerleşme kanamasi olabilir belki
Rahim ağrısı neden olurmuş ki?Oyy kuzum benim ya..Valla sabahları yedirmiyor.Kasık ağrım devam,bel ağrım devam.2-3 gün mide yanmam oldu.Bugün geçti ama akşam yemeğinden sonra mide bulantım olduBaş ağrılarım hhala yokluyor ve en önemlisi rahim ağrım yok..
Canım sen hamile miymişsin baktırdın mı?M Merveee000 canım var mı bir gelişme?
Yaa ben de kendimi dinlesem milyon tane belirti bulabilirim daha 6 gün olmasına rağmenHadi bakalım inşallah güzel haberler gelir. Benim baş ağrım dışında hiçbir belirtim yok. Kendimi dinleyince buluyorum ama onların psikolojik olduğunu biliyorum. Yarın olmazsam dayanabilirsem cuma sabahı yaparım
Teşekkürler canım bugün bekle istersen gelmezse yarın yaparsın ama fazla test varsa yap derim inşaallah vardır canim
Bat 24 mayıs beklemedeyim canımM Merveee000 canım var mı bir gelişme?
Artmaya basladi birz belirtiler bendede goguslerde sislik belimde feci bir ağrı adet olacakmisim gibi kasikta batma ya adet geliyor yada hamilelik.... inşallah güzel haberlerin gelir canimm psikolojik olarak rahat olmak çook önemli hic stres yapmaBende kasık ağrısı var,akıntım geçti gibi. Reglime son 1 gün kaldı. Kafama çok takıyorum. Birde kukuda bi baskı var gibi Sağ yumurtalığımda ağrıyor bazen. Ruhsal durumum eşimle hiç bi problemim yok ama onla konuşasımda yok. Ben 2.5 senedir evliyim bakalım ALLAH herkesin gönlüne göre versin
Hadi inşaallah hayirlisinla güzel haberler al canım inşallah hamilesindirBat 24 mayıs beklemedeyim canım
Aminn hep beraber alallim o güzel haberi inşallahHadi inşaallah hayirlisinla güzel haberler al canım inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?