- 26 Nisan 2020
- 158
- 55
- 48
- 30
- Konu Sahibi Merveee000
-
Regl 18 mayıs olmadim bugun regl arası 31 gün ki bende hiç olmaz bu kadar uzun ilk ve sabah test yaptım canim.çok sıkkın tek çizgı adet belirtim zerre yok ne yapacam kafam alak bulak oldu hamile degilsem neden regl bu kadar uzadi çok üzgünüm
Canım idrara hemen geçmemiş olabilir belki bekle bakalım pazartesiye kadar olmazsa gidip kan ver birde idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok insan var . Geç döllenme olmuştur belkiRegl 18 mayıs olmadim bugun regl arası 31 gün ki bende hiç olmaz bu kadar uzun ilk ve sabah test yaptım canim.çok sıkkın tek çizgı adet belirtim zerre yok ne yapacam kafam alak bulak oldu hamile degilsem neden regl bu kadar uzadi çok üzgünüm
Canım ovülasyon u kaçıncı ay yapışın ve regli oldun mu yoksa hamile misinKızlar 3 gün önce ovulasyon günümdü değerlendirdik bekliyoruz. Benim gibi bekleyen varsa bu sürede yardımcı olalim birbirimize
Dr aradım oda idrar testi için erken bauramdan sonrayi bekle dediCanım idrara hemen geçmemiş olabilir belki bekle bakalım pazartesiye kadar olmazsa gidip kan ver birde idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok insan var . Geç döllenme olmuştur belki
Aynen canım bekle bakalımDr aradım oda idrar testi için erken bauramdan sonrayi bekle dedi
Ilk bu ay denedim ama reglime daha varCanım ovülasyon u kaçıncı ay yapışın ve regli oldun mu yoksa hamile misin
Bence kan ver yine de canım.Regl 18 mayıs olmadim bugun regl arası 31 gün ki bende hiç olmaz bu kadar uzun ilk ve sabah test yaptım canim.çok sıkkın tek çizgı adet belirtim zerre yok ne yapacam kafam alak bulak oldu hamile degilsem neden regl bu kadar uzadi çok üzgünüm
Bence kan verebilirsin. Bayramdan sonrayı bu stresle beklemek güç olabilirDr aradım oda idrar testi için erken bauramdan sonrayi bekle dedi
Konu acicam burdan bakalim.basina böyle seyler gelenler varmiAynen canım bekle bakalım
Canım haber ver muhakkak merak ettım ama kese 5.haftadan sonra gözükürKızlar hastaneye geldim, kan testi verdim sonuç bekliyorum. Doktor kese görünmüyor dedikimyasal gebeliğimde de böyle olmuştu. Korkuyorum yine gidecek diye 4 hafta 5 günlük oluyor herhalde görünmemesi doğal mı ki
Daha kimyasal olarak varlığı belli. Kese için 6.hafta bekleniyor diye biliyorum. Strese sokmayın kendinizi.bebek varsa o stresi ok da hissediyor.Kızlar hastaneye geldim, kan testi verdim sonuç bekliyorum. Doktor kese görünmüyor dedikimyasal gebeliğimde de böyle olmuştu. Korkuyorum yine gidecek diye 4 hafta 5 günlük oluyor herhalde görünmemesi doğal mı ki
AY inşallah daha erkendir. Hala çıkmadı sonuçCanım haber ver muhakkak merak ettım ama kese 5.haftadan sonra gözükür
Ay bende cok merak ettım ya ama sende var bence ıcını ferah tut bır ıkı haftayada kese görunur Allahın izniyleAY inşallah daha erkendir. Hala çıkmadı sonuç
Geçenkinde de görünmüyor demişti ertesi gün kanama ile gitmiştiDaha kimyasal olarak varlığı belli. Kese için 6.hafta bekleniyor diye biliyorum. Strese sokmayın kendinizi.bebek varsa o stresi ok da hissediyor.
Bende hiç tecrübe yok bisey diyemeyecegim ama . Hic üzme güzel düşün canımmm stres herseyi etkiliyor. inşallah bir sorun yoktur dua et icini rahat tutBeta-hcg 227 çıktı sevindim koşarak doktorun yanına gittim son adet tarihim 18 nisandı son adetine göre düşük biraz dedi2 gün sonra tekrar kan vereceksin dedi yine moral olarak çöküğüm yani
227Ay bende cok merak ettım ya ama sende var bence ıcını ferah tut bır ıkı haftayada kese görunur Allahın izniyle
İnşallah canım çok sağolBende hiç tecrübe yok bisey diyemeyecegim ama . Hic üzme güzel düşün canımmm stres herseyi etkiliyor. inşallah bir sorun yoktur dua et icini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?