Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl 18 mayıs olmadim bugun regl arası 31 gün ki bende hiç olmaz bu kadar uzun ilk ve sabah test yaptım canim.çok sıkkın tek çizgı adet belirtim zerre yok ne yapacam kafam alak bulak oldu hamile degilsem neden regl bu kadar uzadi çok üzgünüm

Canım idrara hemen geçmemiş olabilir belki bekle bakalım pazartesiye kadar olmazsa gidip kan ver birde idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok insan var . Geç döllenme olmuştur belki

Canım idrara hemen geçmemiş olabilir belki bekle bakalım pazartesiye kadar olmazsa gidip kan ver birde idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok insan var . Geç döllenme olmuştur belki
Dr aradım oda idrar testi için erken bauramdan sonrayi bekle dedi

Kizlar gebelik testi yaptım negatif ama yumurtlama testimde t çizgisi baya koyu. Tekrar mi yumurtlama var yoksa adet mi geliyor bilen varmı?

Bence kan ver yine de canım.

Kızlar hastaneye geldim, kan testi verdim sonuç bekliyorum. Doktor kese görünmüyor dedi kimyasal gebeliğimde de böyle olmuştu. Korkuyorum yine gidecek diye 4 hafta 5 günlük oluyor herhalde görünmemesi doğal mı ki

Canım haber ver muhakkak merak ettım ama kese 5.haftadan sonra gözükür

Daha kimyasal olarak varlığı belli. Kese için 6.hafta bekleniyor diye biliyorum. Strese sokmayın kendinizi.bebek varsa o stresi ok da hissediyor.

Daha kimyasal olarak varlığı belli. Kese için 6.hafta bekleniyor diye biliyorum. Strese sokmayın kendinizi.bebek varsa o stresi ok da hissediyor.
Geçenkinde de görünmüyor demişti ertesi gün kanama ile gitmişti inşallah bu kez öyle olmaz. Stres yapılmamalı çok haklısınız ama tecrübeleneceğim yerde iyice toylaşıyorum sanki

Beta-hcg 227 çıktı sevindim koşarak doktorun yanına gittim son adet tarihim 18 nisandı son adetine göre düşük biraz dedi 2 gün sonra tekrar kan vereceksin dedi yine moral olarak çöküğüm yani

Beta-hcg 227 çıktı sevindim koşarak doktorun yanına gittim son adet tarihim 18 nisandı son adetine göre düşük biraz dedi 2 gün sonra tekrar kan vereceksin dedi yine moral olarak çöküğüm yani
Bende hiç tecrübe yok bisey diyemeyecegim ama . Hic üzme güzel düşün canımmm stres herseyi etkiliyor. inşallah bir sorun yoktur dua et icini rahat tut

Ay bende cok merak ettım ya ama sende var bence ıcını ferah tut bır ıkı haftayada kese görunur Allahın izniyle
227
Bende hiç tecrübe yok bisey diyemeyecegim ama . Hic üzme güzel düşün canımmm stres herseyi etkiliyor. inşallah bir sorun yoktur dua et icini rahat tut
İnşallah canım çok sağol Ama geçenkinde de 257 çıkmıştı iki gün sonra 150 ye düşmüştü yine başa sardım gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…