Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
.
merve inşallah ya benim ilk hamileliğimde de 1 hafta önce erken gebelik testi yaptım negatifti sonra aradan 4 gün geçince normal gebelik testinde silik çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim ümidimizi yitirmiyoruz bekliyoruz ama aşırı sabırsızım sonucu öğrenmek için. Eğer yoksa bir sonraki aya odaklanırım diye artık

Yaa çok güzel inşallah simdide oyle olur o cizgiyi göruruzbnde çok sabirsiizim ama temizliğe verdim kendimi dusunmemeye calisiyorum

Inşallah canimmm güzel haber gelirrrr
0.100 cıktı benım hayatta hıcbıseyım bu kadar kolay olmadı olsa cok sasırırdım zaten. dr dıyorkı adetınızın gecmesını bekleyın. cıkmamıs olabılır. hıc ınanmıyorum kanda cıksa cıkardı. hala umut etmek ıstemıyorum. ha bırde belırtı meselesıne gelınce tum belırtılerı yasadım

kan tahlili için en erken ne zaman bakılmalı acaba?
Şöyle soyleyeyim 7 8 gün kalmıştı karın ağrısıyla 2 doktora gittim biri dış gebelik diğeri kist dedi kanda gebelik testi ikisinde de negatif çıktı eve geldim 1 gün sonra agrimin yanında baş dönmesi gibi belirti olunca inanmaya inanmaya elimde kalmış gebelik testini yaptım pozitif cikti 3 gün sonra doktora gittim kanda pozitif çıktı doktorun şaşkın bakışını unutamıyorum ama şükürler olsun ilk doktor dış gebelik dedikten sonra tahlilde pozitif çıksaydı düşürmek için ilaç verecekti herşeyde bir hayır var belli olmuyor ne zman çıkacağı rabbim en hayırlı zamanda ulastiririm n hayırlı evladı nasip etsin hepimize inşallah

Doktor haklı inan olmaya da bilir ama çıkmamış da olabilir bir önceki mesajımı okuduysan anlarsın

ne güzel Allah size bağışlasın ınsaallah

Canım ben diğer gebeliğimde de erken testten sonuç alamamıştım. Arkadaşımda da aynısı oldu. Hiç erken testi pozitif olanı görmedim. Yalan da olmasın bir kez gördüm o arkadaşımın da adeti 11 gün gecikmişti hamilelik testi alabilir miyim demiş eczaneye daha önceden hiç test almadığından hiç sorgulamamış 45 liraya erken gebelik testi vermişler pozitif çıkmıştı ama tabi ki geçen 11 günden bahsediyorum.
Başka bir arkadaşım da erken gebelik testi alma sakın bir gün arayla test yaptım erken gebelik negatifti diğer ucuz olanlardan aldığım pozitifti demişti.

Bİldiğim kadarıyla tahmini gebelik yaşanan ilişkiden sonra en az 12 gün geçmesi gerekiyor

Çok heycanliyım yıllardir istiyoruz ama sebebi yok hersey normal ama olmuyor sadece yas sıkıntısı insallah vardır içim kıpir kıpır Allahım isteyen herkesin hayırlısıyla kucagina nasip etsin
İnşallah Allah gönlünüze göre versin Sakıncası yoksa acaba yaşınız kaç? Yaş sıkıntısı var demişsiniz ya hani? Ben 30 yaşındayım, eşim 37 mesela. 38 yaşında gebelik yaşayan arkadaşım da var. 3-4 kez düşük yaptı birkaç kez kimyasal gebelik bir kez de dış gebelik yaşadı ama bakın şimdi 3 yaşında bir yavrusu var asla umudunuzu yitirmeyin lütfen

Tebrikler canım bizlere dua et hamilelerin duası kabul olırmuş❤❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay tabi ki Allah herkese nasip etsin inşallah bu mübarek günlerde bolca dua edelim Ama ben de hala kesin gözüyle bakamıyorum bir test daha yaptım belki yanlıştır diye o da bunun aynısı çıktı en iyisi birkaç gün sonra tekrar etmek Allahım inşallah tüm bebek bekleyenlere nasip etsin sonuçları pozitif görüp kucaklara sağlıkla almayı nasip etsin ben kimyasal gebeliğimden sonra biraz da korkuyorum açıkçası ama Allahım hayırlısını versin inşallah Pozitif gördüm bekledim eşime 4-5 gün sonra söyledim sürpriz yapmıştım. Söylediğimin ertesi günü düştü mesela. Eğer olsaydı bu vakitler doğumum gerçekleşecekti. Vardır bir hayır diyorum bakalım

Aynen öyle canım benim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın

Kızlar bir de şunu söyleyeyim. Ben ezelden beri kiloluyum. Max 87 ye kadar çıkmışlığım var. Sonrasında 20 kilo vermiştim. Evlendim, peşinden yine çok kilo aldım. Ekim kasım aylarında özellikle. Artık canıma tak etti ve diyetisyene gittim her şeye uydum, vitamin eksikliklerim de çok fazla bu arada, bu karantina dönemini saymazsak iyi beslendim diyebilirim. 10 kilo verdim. Sporla birlikte olunca bayağı da inceldim. Zayıfladıktan sonra denemelere başladık biz. Doktorum da zayıflarsam çok daha çabuk gebe kalabileceğimi söylemişti. Aklınızda bulunsun sizin de

Hatta diyetisyenime de gebelik düşündüğümü belirttim, o da zamanlama çok iyi olacak zayıfladıktan sonra daha kolay oluyor demişti genelde bizim yaşlakiler zayıf ama ben yine de belirteyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…