- Konu Sahibi Merveee000
-
.Benimde bat 24 mayis dün yaptım bende erken gebelik testi ve negatifti ama unutmaya calisiyorum daha yeni yazdim zaten hic uzulmedim çünkü hissediyor gibiyim ve cok erken yaptik testi gozukmez diye dusunuyorum böyle yasayanlar var sonradan pozitif gormusler oyuzden hic takma kafana bat günümuzu bekleyelim
11 gün çok erken cikmasa bile uzulme bir daha tekrarla hayırlısıyla.hayirli bir evlat al kucağına 8 ayaReglime 11 gün var dayanamadım kasigimda ağrı vardı kanda test baktirdim1 saate çıkar sanırım dua edin inşallah vardir bebek
kan tahlili için en erken ne zaman bakılmalı acaba?11 gün çok erken cikmasa bile uzulme bir daha tekrarla hayırlısıyla.hayirli bir evlat al kucağına 8 aya ☺
Yaa çok güzel inşallah simdide oyle olur o cizgiyi göruruz.
merve inşallah ya benim ilk hamileliğimde de 1 hafta önce erken gebelik testi yaptım negatifti sonra aradan 4 gün geçince normal gebelik testinde silik çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştimümidimizi yitirmiyoruz bekliyoruz ama aşırı sabırsızım sonucu öğrenmek için. Eğer yoksa bir sonraki aya odaklanırım diye artık
Inşallah canimmm güzel haber gelirrrrReglime 11 gün var dayanamadım kasigimda ağrı vardı kanda test baktirdim1 saate çıkar sanırım dua edin inşallah vardir bebek
0.100 cıktıInşallah canimmm güzel haber gelirrrr
Şöyle soyleyeyim 7 8 gün kalmıştı karın ağrısıyla 2 doktora gittim biri dış gebelik diğeri kist dedi kanda gebelik testi ikisinde de negatif çıktı eve geldim 1 gün sonra agrimin yanında baş dönmesi gibi belirti olunca inanmaya inanmaya elimde kalmış gebelik testini yaptım pozitif cikti 3 gün sonra doktora gittim kanda pozitif çıktı doktorun şaşkın bakışını unutamıyorumkan tahlili için en erken ne zaman bakılmalı acaba?
Doktor haklı inan olmaya da bilir ama çıkmamış da olabilir bir önceki mesajımı okuduysan anlarsın0.100 cıktıbenım hayatta hıcbıseyım bu kadar kolay olmadı olsa cok sasırırdım zaten. dr dıyorkı adetınızın gecmesını bekleyın. cıkmamıs olabılır. hıc ınanmıyorum kanda cıksa cıkardı. hala umut etmek ıstemıyorum. ha bırde belırtı meselesıne gelınce tum belırtılerı yasadım
ne güzel Allah size bağışlasın ınsaallahŞöyle soyleyeyim 7 8 gün kalmıştı karın ağrısıyla 2 doktora gittim biri dış gebelik diğeri kist dedi kanda gebelik testi ikisinde de negatif çıktı eve geldim 1 gün sonra agrimin yanında baş dönmesi gibi belirti olunca inanmaya inanmaya elimde kalmış gebelik testini yaptım pozitif cikti 3 gün sonra doktora gittim kanda pozitif çıktı doktorun şaşkın bakışını unutamıyorumama şükürler olsun ilk doktor dış gebelik dedikten sonra tahlilde pozitif çıksaydı düşürmek için ilaç verecekti herşeyde bir hayır var belli olmuyor ne zman çıkacağı rabbim en hayırlı zamanda ulastiririm n hayırlı evladı nasip etsin hepimize inşallah
ya nasıl oluyor size özelden günlerimi atsam yardımcı olablırmısınız acaba sorabıleceğım kımsem yokDoktor haklı inan olmaya da bilir ama çıkmamış da olabilir bir önceki mesajımı okuduysan anlarsın
Yardımcı olabilecegim biseyse evetya nasıl oluyor size özelden günlerimi atsam yardımcı olablırmısınız acaba sorabıleceğım kımsem yok
Canım ben diğer gebeliğimde de erken testten sonuç alamamıştım. Arkadaşımda da aynısı oldu. Hiç erken testi pozitif olanı görmedim. Yalan da olmasın bir kez gördüm o arkadaşımın da adeti 11 gün gecikmiştiBenimde bat 24 mayis dün yaptım bende erken gebelik testi ve negatifti ama unutmaya calisiyorum daha yeni yazdim zaten hic uzulmedim çünkü hissediyor gibiyim ve cok erken yaptik testi gozukmez diye dusunuyorum böyle yasayanlar var sonradan pozitif gormusler oyuzden hic takma kafana bat günümuzu bekleyelim
Bİldiğim kadarıyla tahmini gebelik yaşanan ilişkiden sonra en az 12 gün geçmesi gerekiyor0.100 cıktıbenım hayatta hıcbıseyım bu kadar kolay olmadı olsa cok sasırırdım zaten. dr dıyorkı adetınızın gecmesını bekleyın. cıkmamıs olabılır. hıc ınanmıyorum kanda cıksa cıkardı. hala umut etmek ıstemıyorum. ha bırde belırtı meselesıne gelınce tum belırtılerı yasadım
Tebrikler canım bizlere dua et hamilelerin duası kabul olırmuşKızlar... Ben bir çılgınlık yaptım ve...
Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz????
İnşallah Allah gönlünüze göre versinÇok heycanliyım yıllardir istiyoruz ama sebebi yok hersey normal ama olmuyor sadece yas sıkıntısı insallah vardır içim kıpir kıpır Allahım isteyen herkesin hayırlısıyla kucagina nasip etsin
Ay tabi ki Allah herkese nasip etsin inşallahTebrikler canım bizlere dua et hamilelerin duası kabul olırmuş❤❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle canım benim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksınAy tabi ki Allah herkese nasip etsin inşallahbu mübarek günlerde bolca dua edelim Ama ben de hala kesin gözüyle bakamıyorum bir test daha yaptım belki yanlıştır diye o da bunun aynısı çıktı en iyisi birkaç gün sonra tekrar etmek Allahım inşallah tüm bebek bekleyenlere nasip etsin sonuçları pozitif görüp kucaklara sağlıkla almayı nasip etsin ben kimyasal gebeliğimden sonra biraz da korkuyorum açıkçası ama Allahım hayırlısını versin inşallah Pozitif gördüm bekledim eşime 4-5 gün sonra söyledim sürpriz yapmıştım. Söylediğimin ertesi günü düştü mesela. Eğer olsaydı bu vakitler doğumum gerçekleşecekti. Vardır bir hayır diyorum bakalım
İNşallah hep birlikte alalımAynen öyle canım benim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?