- 30 Aralık 2009
- 22.728
- 88.451
- 40
Mermad az zeki olsana lütfen !Hayatım evinin ütüsü temizliği yemeğini yapsana sen kocana HİZMET ET.
Ayrıca evet kuduruyosun o yüzden yorumlarda bile beni bulup salça oluyorsun. Normal hayatta beni görsen güzelliğimi görüp iki kelam edemezsin çünkü Kocam öyle hayalindeki gibi beni dövmüyor o yüzden kuduruyosun ben senin gibi temizlik bulaşık ütü uğraşmıyorum kocamın ailesinide çekmiyorum harika bi hayatım var anlayacağın seninde muhtemelen pörsmüş bir göbeğin asla güzel olmayan yüzün ve bakımsız bir halin var çirkin olduğuna çok eminim zayıfla aşkım,biraz bakım yap kendine ne bileyim evine yardımcı al eve bakmaktan kendine bakamıyorsun çünkü jahsjsjskdk mesela senin her yorumuma neden bu kadar kudurup salça olduğunuda niye olduğunu biliyorum genelde çirkin insanlar çok güzel olanları kıskanırlar ben buna alışkınım bu hep böyleydi bence çözüm olarak kendini güzelleştir tabi benim kadar güzel olamazsın da en azından ne bileyim bu kadar kudurduğunu belli etmeyiver o göbekleri eritt aaaa aksini idda ediyorsan ben öyle değilim diyorsan fotoğraf bekliyorum yoksa hayatta inanmam aksjskkd
Benim kocan, senin kocanın dövmelerini döver
Güzelliğim seni parça pinçik eder.
Mahalle yanarken taradığım saçım seni büker.
Yok Lolita oluşum Tanrının suçu.
Yok eski karısı yemedi ben yedim.
Yok ben yedim, sen doydun ne kız bu böyle :)
Çocuk musun tatlım sen ?
Herkesin evinde neredeyse Robot süpürge, bulaşık makinesi, ve yemek yaparken kullandıgı bir sürü teknolojik alet ve bakım için gittigi kuaförü var neden bunları sonradan görmüş gibi yazıyorsun aşkım ? sene 2025 oluyor inna sabirin.
Ay tövbeler olsun iyice şirazeden çıktı iki dayak yiyorsun dedik diye hshs.