Garip bir evlilik

Hayatım evinin ütüsü temizliği yemeğini yapsana sen kocana HİZMET ET.
Ayrıca evet kuduruyosun o yüzden yorumlarda bile beni bulup salça oluyorsun. Normal hayatta beni görsen güzelliğimi görüp iki kelam edemezsin çünkü😂 Kocam öyle hayalindeki gibi beni dövmüyor o yüzden kuduruyosun ben senin gibi temizlik bulaşık ütü uğraşmıyorum kocamın ailesinide çekmiyorum harika bi hayatım var anlayacağın seninde muhtemelen pörsmüş bir göbeğin asla güzel olmayan yüzün ve bakımsız bir halin var çirkin olduğuna çok eminim🥹🥹🥹 zayıfla aşkım,biraz bakım yap kendine ne bileyim evine yardımcı al eve bakmaktan kendine bakamıyorsun çünkü jahsjsjskdk mesela senin her yorumuma neden bu kadar kudurup salça olduğunuda niye olduğunu biliyorum genelde çirkin insanlar çok güzel olanları kıskanırlar ben buna alışkınım bu hep böyleydi😂😂😂😂 bence çözüm olarak kendini güzelleştir tabi benim kadar güzel olamazsın da en azından ne bileyim bu kadar kudurduğunu belli etmeyiver o göbekleri eritt aaaa aksini idda ediyorsan ben öyle değilim diyorsan fotoğraf bekliyorum yoksa hayatta inanmam aksjskkd
Mermad az zeki olsana lütfen !
Benim kocan, senin kocanın dövmelerini döver
Güzelliğim seni parça pinçik eder.
Mahalle yanarken taradığım saçım seni büker.
Yok Lolita oluşum Tanrının suçu.
Yok eski karısı yemedi ben yedim.
Yok ben yedim, sen doydun ne kız bu böyle :)
Çocuk musun tatlım sen ?
Herkesin evinde neredeyse Robot süpürge, bulaşık makinesi, ve yemek yaparken kullandıgı bir sürü teknolojik alet ve bakım için gittigi kuaförü var neden bunları sonradan görmüş gibi yazıyorsun aşkım ? sene 2025 oluyor inna sabirin.
Ay tövbeler olsun iyice şirazeden çıktı iki dayak yiyorsun dedik diye hshs.

Sabah sabah güldürdün beni. Bana birşeyleri göstermen neyi kanıtlayacak. Sen zaten içinde bir yerlerde gerçeği çok iyi biliyorsun. Çok istedin yapayım güncellemeyi...
Hanımlar mermadın kocası çok iyi seven ve ona deli gibi aşık bir adam. Hatta bu aşkı 4 ile çarpın çünkü 4 yerde dövmesi var. Bizler ise onun gibi sevilmedik diye kıskanıyoruz. Nasıl güncellemem güzel oldu mu?
Hayır çoğu yalanmış ya😂 mesela söylediklerimin hangisine inanmadın onu merak ediyorum.. Ayrıca yorumlarımın hepsini okumanı tavsiye ederim eşim beni dövmedi şimdi tekrar anlatmak istemiyorum konusu çok tekrar oku istersen orayı.Ha birde tattosu olan seviyor diye bişey yok.

Çocuk musun tatlım sen ?
Herkesin evinde neredeyse Robot süpürge, bulaşık makinesi, ve yemek yaparken kullandıgı bir sürü teknolojik alet ve bakım için gittigi kuaförü var neden bunları sonradan görmüş gibi yazıyorsun aşkım ? sene 2025 oluyor inna sabirin.
Ay tövbeler olsun iyice şirazeden çıktı iki dayak yiyorsun dedik diye hshs
Ne robot süpürgesinden bahsediyorsun sen ya jajsjsjjs ben temizlik yapmıyorum derken robot süpürge yapıyor anladın heralde.Ben sana olayı şöyle açıklayım ;
Sevgiliyken tek tük yemek yapardım,bazen de o yapardı ama ben yemek yapmayı sevmezdim zaten hergün dışardaydık. Evlendikten sonra yemek yapmadım sevmiyorum çünkü ben yardımcı aramaya başladım oda ben yardımcı bulana kadar temizliği kendisi yaptı çok nadir ben yaptım zaten.Bulaşık makinesi çamaşır makinesi her evde olan bişey KÖYLERDE DE var ben bunla övünüyorum var diye ama onunda en iyilerini aldı orası ayrı.Güzelliğin parça pinçik edecekse bekliyorum fotoğrafını aşko sözle inanmammm

Sadece dövme mi jahsjssk sevgiliyken benim üzerime aldığı son model sıfır araba ve aldığı evi unuttunuz sanırım.Aaaa birde yarım kiloya yakın ziynetlerim var daha saysam ağzınız açık kalır e yapacak tabi güzel kızım hakediyorummmm
Başka güzel kızlar adamın suratına fırlatır o malı mülkü arabayı. Çünkü aile terbiyesi görmüş, eğitimli kültürlü kızlar böyle ayılara tenezzül bile etmez. Döv dövebildiğince ama paramı isterim diyen kaç tane güzel kız vardır acaba? Asıl buna ağzım açık kaldı, millet ne hayatlar yaşıyor. Sizde gram ilerleme olmamış, kafanızda hala eski hayatınızı yaşıyorsunuz. Adamlar bedelini ödediği takdirde bedenime her şeyi yapabilir zihniyetindesiniz. Bence kafanıza daha fazla vurdurmayın, düzgün sağlıklı düşünemiyorsunuz. Ayrıca böyle hanzolar dövebildiği değil dövemediği kadına saygı duyar.

Yazık ya, insan içine çıkamamaya yediğiniz tokatlara nasıl katlanıyorsunuz? Benim annem eşimin aklını alır bırak vurmayı kolumu sıkmaya kalksa. Evlat kıymetli, yok mu sizin ananız babanız?

Çocuk musun tatlım sen ?
Ay tövbeler olsun iyice şirazeden çıktı iki dayak yiyorsun dedik diye hshs.
Karakolluk olmadan, birbirini itip kakmadan da iyi evlerde oturup, iyi arabalara binenler de var. Bunları görmemiş gibi anlatmıyor insanlar diye sadece kendinde var sanıyor herhalde. . Bu malları kendince koruma altına almak için evlendiğini de biliyoruz ayrıca, kendi yazdı. Konuları ortada olmasa neyse.

burda sorun borsa değil bence, eşinizin kendi borsa hesabı var ve bu onun, altını çiziyorum onun, siz tüm maaşınızı eve verip, borçlar ödeyip onun olana dokunmadan geçinmeye çalışıyorsunuz, kendi maaşını o borsaya veriyor, kartını kapatıyor siz yük çekiyosunuz, çorap almak lüks, çanta almadan geçen 3 sene, fazla ödün değilmi sizce? düğün masrafına bişe demem ortak mutluluk arıyorsunuz, borçsuz başlamak istiyosunuz vb. geçerli olabilir.

Başka güzel kızlar adamın suratına fırlatır o malı mülkü arabayı. Çünkü aile terbiyesi görmüş, eğitimli kültürlü kızlar böyle ayılara tenezzül bile etmez. Döv dövebildiğince ama paramı isterim diyen kaç tane güzel kız vardır acaba? Asıl buna ağzım açık kaldı, millet ne hayatlar yaşıyor. Sizde gram ilerleme olmamış, kafanızda hala eski hayatınızı yaşıyorsunuz. Adamlar bedelini ödediği takdirde bedenime her şeyi yapabilir zihniyetindesiniz. Bence kafanıza daha fazla vurdurmayın, düzgün sağlıklı düşünemiyorsunuz. Ayrıca böyle hanzolar dövebildiği değil dövemediği kadına saygı duyar. Neler neler görüyoruz haberlerde. Evlenmeden sevgili üzerine mal mülk yapanların tek bir nedeni var, kimse kimseyi kandırmasın. Emniyet tek tek topluyor buluyor. Sizin olay tamamen mal kaçırma. Döven vuran adam haram mı yemeyecek?

Yazık ya, insan içine çıkamamaya yediğiniz tokatlara nasıl katlanıyorsunuz? Benim annem eşimin aklını alır bırak vurmayı kolumu sıkmaya kalksa. Evlat kıymetli, yok mu sizin ananız babanız?
Ay evet evet malı mülkü suratına fırlatır evet. Ya siz şey mi sanıyosunuz hanfendi öldüresiye dövüp hop bi ev alıyor sonra tekrar öldüresiye dövüp hop bir araba kızda affediyor mu sanıyorsunuz ? Ortada dayak yok itiş kakışma var diyorum onu bile anlamıyorsunuz.Benim çevrem beni çok iyi biliyor dayak yiyecek biri değilim adamı parçalarım hatta parçalamaktan beter ederim.Ben tabak çanak vazo fırlatırken de adamın eli armut toplamıyor herhalde.Ne yaptıysa gayet haklıydı durduk yere yapmadı.Üç kere yaşanmış bir itiş kakışma ve sanırsın hastanelik olunacak kadar dövülmüşüm yav he he. Sanki hiç biriniz eşinizle itişme kakışma tartışma yaşamıyorsunuz diycem de şimdi hepiniz evet yaşamıyoruz diye doluşacaksınız,huyunuzu biliyorum.Ben dayak yiyorum tamam susun artık kadının konusunun içine ettiniz ya.Evet hergün öldüresiye dayak yiyorum KOCAMDIR ELİNİN KİRİDİR yarına bana bilezik alır aslan kocamın kiri hadi bye sus artık

Karakolluk olmadan, birbirini itip kakmadan da iyi evlerde oturup, iyi arabalara binenler de var. Bunları görmemiş gibi anlatmıyor insanlar diye sadece kendinde var sanıyor herhalde. . Bu malları kendince koruma altına almak için evlendiğini de biliyoruz ayrıca, kendi yazdı. Konuları ortada olmasa neyse.
Genelde bu tip durumlar maddi durumu standart altında olanlarda görünür.
Eski okul veli grubundan maddi durumu gerçekten kötü ve dahi ortaklaşa yardım ettigimiz kadının eşi yurt dışına çıktıgında az cepleri para görünce hemen yaptıgı şey buydu.
Bir şey aldıgında ortaya koyar üzerine konusur dururdu.
Çok kalitesiz gelirdi bu davranışları ama yine hadi neyse derdik.
En son oglunu tenis kursuna yazdırıp üzerine ne kadar gerekli olduguyla alakalı demeç verirken aramızdan bir arkadaş ya Burcu daha düne kadar aramızda para toplayıp çocuguna alamadıgın kitap paranı biz veriyorduk, geçmişini bilmesek paşa kızı diyeceğiz havan kime güzelik dedik diye kıskançlıkdan kudurdugumuzu beyan etmişti.
Var maalesef böyle tipler.
Sanal mecra üzerinden anonim olan bir karakterin güzelliği ve (!) maddi durumu (!) konusunda kıskanıldıgını düşünmesi tamamiyle görmemişlikten. Sonradan görünce de sanırım gözleri parlıyor.
Genel olarak kadayıf diye nitelendirdiğimiz dayılarla parası için birlikte olmasını olgun seviyorum diye anlatan kızlara ne kadar inanıyorsak, buna da bu kadar inanıyoruzdur zaar :)

Eski okul veli grubundan maddi durumu gerçekten kötü ve dahi ortaklaşa yardım ettigimiz kadının eşi yurt dışına çıktıgında az cepleri para görünce hemen yaptıgı şey buydu.
En son oglunu tenis kursuna yazdırıp üzerine ne kadar gerekli olduguyla alakalı demeç verirken aramızdan bir arkadaş ya Burcu daha düne kadar aramızda para toplayıp çocuguna alamadıgın kitap paranı biz veriyorduk, geçmişini bilmesek paşa kızı diyeceğiz havan kime güzelik dedik diye kıskançlıkdan kudurdugumuzu beyan etmişti.
Sanal mecra üzerinden anonim olan bir karakterin güzelliği ve (!) maddi durumu (!) konusunda kıskanıldıgını düşünmesi tamamiyle görmemişlikten. Sonradan görünce de sanırım gözleri parlıyor.
Genel olarak kadayıf diye nitelendirdiğimiz dayılarla parası için birlikte olmasını olgun seviyorum diye anlatan kızlara ne kadar inanıyorsak, buna da bu kadar inanıyoruzdur zaar :)
Ben hiç bir yerde eskiden durumun iyiydi falan demedim çok zengindim de demedim. Ama eşimin durumu çok iyiydi sevgili olduğumuz dönemde de evlenince de.Sonradan görme olayını kabul ediyorum bu arada bunu kendim söylüyorum.Çünkü bu kadar maddiyatı sadece eşimde gördüm bunu inkar edecek değilim.Dayılarla da amcalarla da neden niçin beraber olduğum anamı babamı ilgilendirmiyorken seni hiiiiiiiiç ilgilendirmiyor zaten.. Noldu fotonu göremiyoruz göbekli teyzoşşşşşşş

Kocasının dövmeleriyle hava attığını sanıyor ya.🤣 Daha diyecek bir şey yok. Sonradan görmeyim, sadece mal mülk anlamında değil, sağlıksız da olsa ilgi alaka anlamında da hiçbir şey görmedim diye bağırıyor her mesajı ve bunlarla kıskanıldığını sanıyor. Anca öncesi kendi gibi olan arkadaşlarını kıskandırabilir farkında değil.

Kocasının dövmeleriyle hava attığını sanıyor ya.🤣 Daha diyecek bir şey yok. Sonradan görmeyim, sadece mal mülk anlamında değil, sağlıksız da olsa ilgi alaka anlamında da hiçbir şey görmedim diye bağırıyor her mesajı ve bunlarla kıskanıldığını sanıyor. Anca öncesi kendi gibi olan arkadaşlarını kıskandırabilir farkında değil.
Ben maddiyatı kıskanıyorsunuz demedim ki maddiyat sadece ben de yok.dövmeyle havada atmadım veya bunu kıskandığınızı da idda etmedim. O cevap verdiğim hanfendinin her yorumda bana bulaşmasında illaki bir kuyruk acısı kıskanma durumu var buda güzelliğim dedim.Kendisine demin baktım annemin yaşındaymış😂 bence şuan kırışıklıklarını göbek falan nasıl düzeltirim onları düşünsün beni değil ben o yaşta olsam kırışıklıklarımla ilgilenirim kızım yaşındaki kızların ahlaki yaşamıyla değil.Türkiye şartlarında güzel bir kız çoğu erkekten deli gibi ilgi görür bunu unutmayın.Ben evlenmeden önce de ilgiye doymuş bir insandım her yerden gelen bir ilgi vardı çünkü karşınızda çirkin şişko göbekli sivilceli kap kara bir kız yok.Şimdi boşansam yine dünyanın ilgisini görürüm her yerden.

Ben maddiyatı kıskanıyorsunuz demedim ki maddiyat sadece ben de yok.dövmeyle havada atmadım veya bunu kıskandığınızı da idda etmedim. O cevap verdiğim hanfendinin her yorumda bana bulaşmasında illaki bir kuyruk acısı kıskanma durumu var buda güzelliğim dedim.Kendisine demin baktım annemin yaşındaymış😂 bence şuan kırışıklıklarını göbek falan nasıl düzeltirim onları düşünsün beni değil ben o yaşta olsam kırışıklıklarımla ilgilenirim kızım yaşındaki kızların ahlaki yaşamıyla değil.Türkiye şartlarında güzel bir kız çoğu erkekten deli gibi ilgi görür bunu unutmayın.Ben evlenmeden önce de ilgiye doymuş bir insandım her yerden gelen bir ilgi vardı çünkü karşınızda çirkin şişko göbekli sivilceli kap kara bir kız yok.Şimdi boşansam yine dünyanın ilgisini görürüm her yerden.
Bence de senin gibi afeti devran bir hatunun bu eli sopalı nargileci hanzonun yanında ne işi var? 3 -5 yıla kırışıp sarkmaya başlamadan önce boşanirsan biraz daha insansı bir finans kaynağı bulabilecegin konusunda hepimiz hemfikiriz bence...

Aşkım her yorumunda sana niye bulaşayım ?
Mantıksız yorumlarında yazıyorum geçiyorum :)
Lakin nedense bir kıskanılmak algısı üzerinde dönüp duruyorsun seni görmüşlüğüm yok, eşinin dövmelerini görmüşlüğüm yok neyini kıskanayım boşanmış çocuklu kocanın ?
Senin neyini kıskanayım o da ayrı bir muamma :) Çok güzel olsan manken olurdun dul çocuklu bir adamın dövdüğü kadın değil :KK66:
40 yasındayım ama anan yasında degilim velevki anan yaşındayım bu vakite kadar yaşamışım ölmeden.
40 yaşını göremeden ya ölürsen ?
Bunlara odaklan biraz.
Eski karısından mal mülk kaçıran kocanla ilgilen, eski eşinden olma çocuguna nasıl iyi bir abla olurum diye kafa yor. Benden boşanırsan o malı mülkü sana nah yediririm diyen tokatçı reşit paşa'ya nasıl pandik atarım diye hesap kitap yap.
Ne bileyim arzulamadıgın kocanı arzulama yönünden o kıskanılası güzelliğini kullan, gecelik neyim giy ay işte ne yaparsan yap :)
30 yaşına yakın koca kadınsın ayol. Biz de öğretelim ?
İlkokul çocugu gibi beni kıskanıyorsun ne demek kk' da be :)

Son düzenleme:

50-55 yaş adamlarin ilgi göstermesi için çok güzel olmaya gerek oldugunu dusunmuyorum. O yaşlardaki adamlar kaç tane 25 yasinda kadin bulabilecek ki bi de ahim şahim guzelligine baksin guzel olsan da olmasan da o adamlar seni göklere cikarirdi zaten. 🙄
Hep 20-30 yaş buyuklerle flört ettigin icin illüyoz içindesin ya da degilsin sadece burada öyle yazmak istiyorsun.

Bence de senin gibi afeti devran bir hatunun bu eli sopalı nargileci hanzonun yanında ne işi var? 3 -5 yıla kırışıp sarkmaya başlamadan önce boşanirsan biraz daha insansı bir finans kaynağı bulabilecegin konusunda hepimiz hemfikiriz bence...
Kocam nargile sevmez bir kez içmişliği yok adamın, ayyy adam şurada nargileci göbekli galerici oldu resmen neden yanında olduğum belli beni seviyor ve maddi imkanı iyi o yüzden yanındayım şimdi çemkireceksiniz para için evlendin bla bla diye EVET O YÜZDEN BERABERİM nokta

Ben hiç bir yerde eskiden durumun iyiydi falan demedim çok zengindim de demedim. Ama eşimin durumu çok iyiydi sevgili olduğumuz dönemde de evlenince de.Sonradan görme olayını kabul ediyorum bu arada bunu kendim söylüyorum.Çünkü bu kadar maddiyatı sadece eşimde gördüm bunu inkar edecek değilim.Dayılarla da amcalarla da neden niçin beraber olduğum anamı babamı ilgilendirmiyorken seni hiiiiiiiiç ilgilendirmiyor zaten.. Noldu fotonu göremiyoruz göbekli teyzoşşşşşşş
Ya mermo güldük eğlendik ama bişey soyliycem tatlım, ben sahiden bi tık üzüldüm şunu okuyunca, güzelsin veya değilsin hiç önemli değil ama gencecik umut dolu bir kadınsın, şu övünmek için abartarak anlattigin leş onursuz hayattan çok daha iyisini hakediyorsun bence, kendine çok dikkat et,bir meslek sahibi olmaya çalış, biraz geleceğini düşün artık olur mu ablam?

50-55 yaş adamlarin ilgi göstermesi için çok güzel olmaya gerek oldugunu dusunmuyorum. O yaşlardaki adamlar kaç tane 25 yasinda kadin bulabilecek ki bi de ahim şahim guzelligine baksin guzel olsan da olmasan da o adamlar seni göklere cikarirdi zaten. 🙄
Hep 20-30 yaş buyuklerle flört ettigin icin illüyoz içindesin ya da degilsin sadece burada öyle yazmak istiyorsun.
Valla ben her yerden ilgi görmüş kadınım yaşlısı genci fark etmez😂 hepsinden ütopik şekilde ilgi görmüşümdür bizim gibi güzel genç kızların DM inde futbolculardan geçilmiyor çünkü 😂 şimdi şuraya bişeyler anlatsam yine inanmazsınız biliyorum sonra ben kendimi tutamayıp kanıtı atıp başımı da yakarım onuda biliyorum o yüzden susuyorum bu konuda😂 ha bide 50-55 yaşındaki amcalar köydeki kahvedeki adamlar değil hee,banka sahibi tanınmış kişilerdir belki
bilemezsin😂 öyle adamlar sandığın kadar tav olmuyorlar

Mermad senin deyiminle "anan yaşında" değilim. Yaşı yaşıma uygun biriyle birlikteyim, bırak itiş kakışı adam bir kere bağırmadı bile bana. Bırak vurmayı kırmayı bağırmadı diyorum, iki yıldır böyle. Ve ikimiz de dövme falan yaptırmadık. Bir peri masalı yaşadığımı iddia etmiyorum, her insanın kusurları var çünkü. Önemli olan tolere edilip edilmeyeceği.
Senin küçültüp itiş kakışı dediğin şiddet tolere edilemez.
Ayrıca genç bir kadın olarak asla ve asla 40+ üstüne bakmam. İster dövme yaptırsın ister bir kilo altın alsın. İçim almaz bir kere.

Ya mermo güldük eğlendik ama bişey soyliycem tatlım, ben sahiden bi tık üzüldüm şunu okuyunca, güzelsin veya değilsin hiç önemli değil ama gencecik umut dolu bir kadınsın, şu övünmek için abartarak anlattigin leş onursuz hayattan çok daha iyisini hakediyorsun bence, kendine çok dikkat et,bir meslek sahibi olmaya çalış, biraz geleceğini düşün artık olur mu ablam?
Benim bi mesleğim var zaten,ama şuanda mesleğimi yapmıyorum.Leş ve onursuz bi hayat yaşadığımıda düşünmüyorum kime göre neye göre ? Görence uyuşturucu içip kadıköy sokaklarında darma dumanım sanacak.

Mermad senin deyiminle "anan yaşında" değilim. Yaşı yaşıma uygun biriyle birlikteyim, bırak itiş kakışı adam bir kere bağırmadı bile bana. Bırak vurmayı kırmayı bağırmadı diyorum, iki yıldır böyle. Ve ikimiz de dövme falan yaptırmadık. Bir peri masalı yaşadığımı iddia etmiyorum, her insanın kusurları var çünkü. Önemli olan tolere edilip edilmeyeceği.
Senin küçültüp itiş kakışı dediğin şiddet tolere edilemez.
Ayrıca genç bir kadın olarak asla ve asla 40+ üstüne bakmam. İster dövme yaptırsın ister bir kilo altın alsın. İçim almaz bir kere.
Rosa'cım senin parayı veren düdügü çalar algın yok.
Yani bedenine saygın var.
Toplum içerisinde duruşuyla saygınlık arz eden bir bireysin.
Tokatlamalık bir sevgiye aç degilsin.
Dul adamların genç yaştaki eglencesi degilsin.
O sebeble normalsin.
Kendine ikinci üyelikler alıp karısından nasıl boşatırım, nasıl benim olur soruları da sormuyorsun.
Yani fazlaca normal, olması gerektigi kadar güzel ve düzenli bir hayatın var.
Mutluluklar dilerim kuzu.

X