Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Allah razı olsun genç :27:
Herkesin proporsiyonu farklı şaka bir yana konuşuyoruzda bende belin aşağı çevresinde belli oluyor yukari kısım ince baya zaten.tabi benim gördüğümu siz böyle bakınca göremezsiniz belli olmaz ama çıplak gözle beni rahatsız eden bazı kısımlar var istedigim kiloya inince artık beni rahatsız eden bir görüntü kalmiyor ortada o yüzden vermek istiyorum tamamen kendimi mutlu etmek icin ya da daha iyi görmek için işte.Yoksa kafayi incelmekle bozmadim.

Herkesin proporsiyonu farklı şaka bir yana konuşuyoruzda bende belin aşağı çevresinde belli oluyor yukari kısım ince baya zaten.tabi benim gördüğümu siz böyle bakınca göremezsiniz belli olmaz ama çıplak gözle beni rahatsız eden bazı kısımlar var istedigim kiloya inince artık beni rahatsız eden bir görüntü kalmiyor ortada o yüzden vermek istiyorum tamamen kendimi mutlu etmek icin ya da daha iyi görmek için işte.Yoksa kafayi incelmekle bozmadim.
Tabi ki öyle yavrum şakalaşıyoruz şurda 💋 istersen eksi beden olursun o senin keyfin ve kahyasına kalmış 🤤

Günoo kabaklı biberli omlet hem göze hem mideye şov 😋

Eklentiler

• 20250418_091921.webp
    20250418_091921.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın, sunumlarım pek hoş değil ama idare ediverin :D
2 yumurta ile biberli omlet, isli çerkez peyniri, avokado, salatalık, hindi füme

Listeden devam cevizli omlet 😎👌🏼🤤

İyi akşamlar kızlarrr🤪
Sabah 1 bardak kefir + 1 muz
Öğlen kıymalı yumurta(1yumurtali)
Akşam da ekledim fotoğraf
Ara da 1 kahve 1 kuru kayısı az kabak çekirdeği

Kahvaltı
2 yumurtalı pırasalı omlet
2 kaşık peynir
Yarım avakado

Akşam
1 kepçe şehriyeli yesil mercimek yemeği
2 adet fırında mücver
Turp

Ara
1 incir
1 gün kurusu

İyi akşamlar, annemdeyim bugün ama dikkat ediyorum salmadım hamurişlerine rağmen 😭😭
Akşam yemeği olarak bi kase yeşil mercimek corbası + tavuk haşlama+ 1 dilim tam buğday ekmeği yedim 🥳

Orenda Orenda

Yumurta, cottage cheese, salatalık, zeytin, wasa, kahve
Matcha çayı, hurma, kabak çekirdeği
Tavuk, cacık (dayanamadım akşama kadar 😓)
Steak, tatlı patates( patatesi bitirmedim, kaymağı yemedim)

Ağırlık antrenmanı ve bisiklet yaptım

Kahvaltı
2 yumurtalı pırasalı omlet
2 kaşık peynir
Yarım avakado

Akşam
1 kepçe şehriyeli yesil mercimek yemeği
2 adet fırında mücver
Turp

Ara
1 incir
1 gün kurusu

İyi akşamlar.
Akşam yemeğim:
Lahana sarması, fırında tavuk sote ve yoğurt

Bi ara öğün daha yaptım americano +muz ceviz yedim biraz akşam protein ve kolojenin içinden geçtim :27: yarım et suyu çorba 3 küftee 😋 dışardan söylediğim hiç belli olmuyor tabi :70:

Ben öğlen tavuk pilav akşam kofte ara sıra da çilek kuru yemiş.Yeşil çayla kapanış.

Eki Görüntüle 3578462 arada Ülker go ve filtre kahve, akşam biftek yanında soğanlı mantarlı bi şey yedim. Bebek patatesler vardı yanında kendimi tuttum yemedim 💪🏻 spor yine yok maalesef

İyi akşamlar
Orenda Orenda
2. Hafta 4. Gün
Kahvaltı: Menemen, peynir, zeytin, tahin pekmez, 2 dilim ekmek
Öğle:1 sb kefir
Akşam: kuru biber dolması, ayran, 1 dilim ekmek, bol salata
2 litre su

Uzun zaman sonra ilk kez dışarı çıktık. Oğluş durmadı 4bin adım ancak atabildim.

Orenda Orenda
Canım kendimi çok fazla iyi hissetmiyorum kahvaltıyı yaptım sadece akşam da bişey yemedim sadece kahve içtim o kadar bi iki hurma ceviz yedim ..

Orenda Orenda
Bugün bebeyle 9da kalkıp hemen hazırlanıp çıktım kahvaltı ta 12-1i buldu. Arkadaşıma gittim ve azıcık kaçamaklı oldu kahvaltım ama abartmadım. Yani eski yememe göre gayet azdı🤭
Ara:latte
Akşam: kabak yemeği ve yoğurt
Akşam sonrası: sade Türk kahvesi ve 2 tanecik biskrem
Bugün biraz dolaşınca kalori yakmış gibi göründüm ama 30 dk leslie yapmak istiyorum evi toparladıktan sonra🤞🏻
ekledim kızlarr

günaydın kızlar, bugünün motivasyonu 🌟

my mister my mister cok gecmis olsun canim umarim rn kolay sekilde atlatirsiniz.
Orenda Orenda ben bu hafta kotu patladim. Ailecek salgina yakalandik sanirim en kolayda ne varsa karistirip yiyoruz ekmek corba falan. Genelde de disardan. Bu haftalik bende diyet falan kslmadi. Insallah yarin ya da sonrasinda tam gaz devam edecegim.

my mister my mister cok gecmis olsun canim umarim rn kolay sekilde atlatirsiniz.
Orenda Orenda ben bu hafta kotu patladim. Ailecek salgina yakalandik sanirim en kolayda ne varsa karistirip yiyoruz ekmek corba falan. Genelde de disardan. Bu haftalik bende diyet falan kslmadi. Insallah yarin ya da sonrasinda tam gaz devam edecegim.
Geçmiş olsun canım iyileş de gelirsin bomba gibi :KK68:

Back
X