- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Yo ben yiyorumBizi yoldan çıkarıp kendi kilo vericek bi tek hain

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yo ben yiyorumBizi yoldan çıkarıp kendi kilo vericek bi tek hain
5 diye küçümsediğin arkadaşı aylardır veremiyorum ben kızzAy sanki burda şuan susmuyorla kiko senin 20 kg fazlaniz var herkes 5 6 püü![]()
Çikilopu yedin mi afiyet olsunYo ben yiyorumbu hafta kendimden umutlu degilim pek modsuzumda
![]()
Niye bunlar çıkıyor önüne. Bana da bu çıktıÖnüme çıktı napim yalnızmi bakim![]()
Senin oda yok ama derdun nedu anlasam 1.70 e 61 değil misin?Ay sanki burda şuan susmuyorla kiko senin 20 kg fazlaniz var herkes 5 6 püü![]()
Yo çikilop yok evde almadim5 diye küçümsediğin arkadaşı aylardır veremiyorum ben kızz
Çikilopu yedin mi afiyet olsun![]()
Getirip baklava atmıyor o konunun ortasınaKikoda benim gibi 4 kilo vermek istiyo oda linçlensin niye hep ben![]()
![]()
Sizin azminizi denemek istedimGetirip baklava atmıyor o konunun ortasına![]()
Çünkû o nerdeyse boyuyla aynı kiloda sen boyundan 9 kilo aşağıdasınKikoda benim gibi 4 kilo vermek istiyo oda linçlensin niye hep ben![]()
![]()
Fit olmakSenin oda yok ama derdun nedu anlasam 1.70 e 61 değil misin?
Ay pardon yanlış oldu du bakim onadaÇünkû o nerdeyse boyuyla aynı kiloda sen boyundan 9 kilo aşağıdasın![]()
Kısa olduğumu bu kadar belirtmene gerek yoktu aşkımÇünkû o nerdeyse boyuyla aynı kiloda sen boyundan 9 kilo aşağıdasın![]()
Karıştırma oralari şimdi yavÇünkû o nerdeyse boyuyla aynı kiloda sen boyundan 9 kilo aşağıdasın![]()
Kız yok onla alakalı değil ve zaten susmuyordan bahsediyordum benKısa olduğumu bu kadar belirtmene gerek yoktu aşkım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen şimdi kimden bahs ediyon ben anlamadimKız yok onla alakalı değil ve zaten susmuyordan bahsediyordum benseninde iyi ama genede boyundan 9 kilo aşağıda drğilsin birileri gibi
![]()
Maalesef ben boyundan daha fazla kilodayimSen şimdi kimden bahs ediyon ben anlamadim![]()
Sana yakışıyor böyleMaalesef ben boyundan daha fazla kilodayim![]()
Allah razı olsun gençSana yakışıyor böyle