- 28 Ağustos 2020
- 8.730
- 38.796
- 498
Kilosu kaç lira onun tükürülür mü ayolYutmadan videoyu kesmiş hepsini dışarı tükürmüştür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilosu kaç lira onun tükürülür mü ayolYutmadan videoyu kesmiş hepsini dışarı tükürmüştür
Aslinda varda bazı yerlerde daha da fazla olmaliİstedigin kasi yaparsin sen bibi bu azimle![]()
Ne ki o? İzlenme için yapmış olabilir, millet neler neler yapıyo tatlıyı mı tükürmicekKilosu kaç lira onun tükürülür mü ayol![]()
![]()
Ben ilk öğünümü 11 gibi yapıyorum. İki öğün yiyorum. Sabahı da paylaşmıştım aslında. Biberli omlet, hindi füme, avokado, salatalık ve isli çerkez peyniri yedim.Onu gördüm sabah öğle ne yedinn onlar yok hee, at bakıyım az mı yemişsin çok mu![]()
Kusmamasi mucize aslında zorlaniyor sonlarda çünkiKilosu kaç lira onun tükürülür mü ayol![]()
![]()
Benden az yemişinnnnnBen ilk öğünümü 11 gibi yapıyorum. İki öğün yiyorum. Sabahı da paylaşmıştım aslında. Biberli omlet, hindi füme, avokado, salatalık ve isli çerkez peyniri yedim.
Öğleden sonra aç hissedersem züber, chialı yoğurt vs yiyorum. Bugün muz yedim ama.![]()
Soğuk baklava. Tükürmesine gerek yok aslında, ağzına soktuğu kadarı yemiştir. Videoların kesildiği yerlerde tepsiden başka yere almıştır. Birden azalıveriyor çünküNe ki o? İzlenme için yapmış olabilir, millet neler neler yapıyo tatlıyı mı tükürmicekha belki de yemiştir bilemem
![]()
Kız adam nefes almak için dayanmıştır hepsini yavaş yemiştir yediyse yoksa video çok uzun olurdu ya.Mideside kalkıyor bence yemiş o vücut yapıyor zaten ama fazla kaçırmış bir tepsi ne yav.Yedi belkide hepsini yemedi yarisini yedi herşey ola bilirTekrar izledim hepsini yemiyo kızlar yav video duruyo tekrar başlayınca tepsinin yarısı yok, tekrar kesiyo 3-5 dilim birden gitmiş. Videoda kaç tane yediyse o kadar yemiş bence![]()
Niye yesin aşkım ya kan şekeri mi dayanır ona bi de sporcu diyorsun, videoyu durdurup tepsiyi boşaltmıştırKız adam nefes almak için dayanmıştır hepsini yavaş yemiştir yediyse yoksa video çok uzun olurdu ya.Mideside kalkıyor bence yemiş o vücut yapıyor zaten ama fazla kaçırmış bir tepsi ne yav.Yedi belkide hepsini yemedi yarisini yedi herşey ola bilir![]()
Bize dans şovda yapmadında demeyiz artıkBugün ben ama siz alt bacağımdaki kaslara odaklanın pilis bende sonradan farkettimyaşasın delilik :)
![]()
Neyse kapatalım bu konuyu. Yav sen niye böyle şeyler atıyon diyet topiğine bi desene bana.Kız adam nefes almak için dayanmıştır hepsini yavaş yemiştir yediyse yoksa video çok uzun olurdu ya.Mideside kalkıyor bence yemiş o vücut yapıyor zaten ama fazla kaçırmış bir tepsi ne yav.Yedi belkide hepsini yemedi yarisini yedi herşey ola bilir![]()
Sizemiydiki oBize dans şovda yapmadında demeyiz artık![]()
Valla camış gibi yiyorlar YouTube uzun videolara bakiyorum ben bazen o yuzden inaniyorumNiye yesin aşkım ya kan şekeri mi dayanır ona bi de sporcu diyorsun, videoyu durdurup tepsiyi boşaltmıştır![]()
Çok haklı bir isyan başladı çikolatadan sıcak ekmekten tabi kendisi o boya 61 kilo olunca normalNeyse kapatalım bu konuyu. Yav sen niye böyle şeyler atıyon diyet topiğine bi desene bana.![]()
Önüme çıktı napim yalnızmi bakimNeyse kapatalım bu konuyu. Yav sen niye böyle şeyler atıyon diyet topiğine bi desene bana.![]()
Bizi yoldan çıkarıp kendi kilo vericek bi tek hainÇok haklı bir isyan başladı çikolatadan sıcak ekmekten tabi kendisi o boya 61 kilo olunca normal
Ay sanki burda şuan susmuyorla kiko senin 20 kg fazlaniz var herkes 5 6 püüÇok haklı bir isyan başladı çikolatadan sıcak ekmekten tabi kendisi o boya 61 kilo olunca normal