Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Onu gördüm sabah öğle ne yedinn onlar yok hee, at bakıyım az mı yemişsin çok mu 🤣
Ben ilk öğünümü 11 gibi yapıyorum. İki öğün yiyorum. Sabahı da paylaşmıştım aslında. Biberli omlet, hindi füme, avokado, salatalık ve isli çerkez peyniri yedim.
Öğleden sonra aç hissedersem züber, chialı yoğurt vs yiyorum. Bugün muz yedim ama. 🤩

Tekrar izledim hepsini yemiyo kızlar yav video duruyo tekrar başlayınca tepsinin yarısı yok, tekrar kesiyo 3-5 dilim birden gitmiş. Videoda kaç tane yediyse o kadar yemiş bence 🤣

Ben ilk öğünümü 11 gibi yapıyorum. İki öğün yiyorum. Sabahı da paylaşmıştım aslında. Biberli omlet, hindi füme, avokado, salatalık ve isli çerkez peyniri yedim.
Öğleden sonra aç hissedersem züber, chialı yoğurt vs yiyorum. Bugün muz yedim ama. 🤩
Benden az yemişinnnnn 😮😮😮

Ne ki o? İzlenme için yapmış olabilir, millet neler neler yapıyo tatlıyı mı tükürmicek 🤣 ha belki de yemiştir bilemem 🤣
Soğuk baklava. Tükürmesine gerek yok aslında, ağzına soktuğu kadarı yemiştir. Videoların kesildiği yerlerde tepsiden başka yere almıştır. Birden azalıveriyor çünkü 😆

Tekrar izledim hepsini yemiyo kızlar yav video duruyo tekrar başlayınca tepsinin yarısı yok, tekrar kesiyo 3-5 dilim birden gitmiş. Videoda kaç tane yediyse o kadar yemiş bence 🤣
Kız adam nefes almak için dayanmıştır hepsini yavaş yemiştir yediyse yoksa video çok uzun olurdu ya.Mideside kalkıyor bence yemiş o vücut yapıyor zaten ama fazla kaçırmış bir tepsi ne yav.Yedi belkide hepsini yemedi yarisini yedi herşey ola bilir😵🤣

Kız adam nefes almak için dayanmıştır hepsini yavaş yemiştir yediyse yoksa video çok uzun olurdu ya.Mideside kalkıyor bence yemiş o vücut yapıyor zaten ama fazla kaçırmış bir tepsi ne yav.Yedi belkide hepsini yemedi yarisini yedi herşey ola bilir😵🤣
Niye yesin aşkım ya kan şekeri mi dayanır ona bi de sporcu diyorsun, videoyu durdurup tepsiyi boşaltmıştır 🤣

Neyse kapatalım bu konuyu. Yav sen niye böyle şeyler atıyon diyet topiğine bi desene bana. 😆

Back
X