fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de ciddi olmadığını düşünüyorum o yüzden sordum. yani gerçekten bir şey istese böyle saçma şeyler yapmazdı. net olurdu. ben zaten ne zaman unutsam hemen sitede beni ima edecek şeyler yazıyordu, unutamıyordum sanırım yazdıklarımdan unutup unutamadığımı hissediyor, bikaç gündür çok iyiyim iyice kendime odaklıyım şimdi de bu fake hesap oyununa başladı kafamı kurcalamayı başardı yine. ama izin vermicem. böyle yarım yamalak net olmayan şeylerle uğraşmak istemiyorum.

Anlattığınız şeyler 20'li yaşların başında bitmesi gereken şeyler. Sosyal medyada imalar, fake hesaptan yazmalar filan. Bence o sitede üyeliğinizi sonlandırın, kafanız daha fazla karışmasın.

ben de ciddi olmadığını düşünüyorum o yüzden sordum. yani gerçekten bir şey istese böyle saçma şeyler yapmazdı. net olurdu. ben zaten ne zaman unutsam hemen sitede beni ima edecek şeyler yazıyordu, unutamıyordum sanırım yazdıklarımdan unutup unutamadığımı hissediyor, bikaç gündür çok iyiyim iyice kendime odaklıyım şimdi de bu fake hesap oyununa başladı kafamı kurcalamayı başardı yine. ama izin vermicem. böyle yarım yamalak net olmayan şeylerle uğraşmak istemiyorum.
O sitede aktif olmazsınız hesabınızı kapatırsınız olur biter çok basit aslında o adamın sizi etkilemesini önlemek. Bitmiş gitmiş bir şey için kafanızın kurcalanmasına müsade etmeyin. Beklentilerinizide azaltın gerçeklerle bir an önce yüzleşip hayatınıza devam edin ancak bu şekilde iyileşebilirsiniz.

arkadaşlar daha önce konuştuğum biri vardı, tam görüşme aşamasına gelmiştik her şey rüya gibi güzeldi, evlilik bile konuşuyorduk, ilk defa birinden bu kadar etkilenmiştim hayatımda, ama sonra yurt dışında yaşıyor orada ciddi olmadığı açık ilişki yaşadığı bi kız arkadaşı olduğunu ben zorlayınca söyledi ben kabul etmedim haliyle koptuk. hala aklımda ama unutamıyorum, çünkü birbirimiz için çok iyidik her anlamda ikimiz de aşık olduk gibi oldu yani yaşımız da küçük değil 35iz. yanlış olduğunu biliyorum ama ayrılır gelirse kabul ederim sanırım. neyse uzatmayayım.

artık yavaş yavaş hayatıma odaklandım gibi onla tanıştığımız sitede duygusal şeyler yazıyordum çünkü bu beni rahatlatıyordu. ayrıca onun var olduğunu bildiğim bi yabancı sitede konu açmıştım onla ilgili ayrıntılı yazmıştım konu popüler oldu sanırım görmüş, orda onun cevap verdiğinden şüphelendiğim biri oldu çünkü tek olumlu konuşan oydu cevaplarda ve fake gibidi. o kişiye mesaj atmıştım o sen misin diye 1 ay önce dün cevap verceği tutmuş.

artık sanırım kafamdan yavaş yavaş atmaya başladım ve hayatıma döndüm. şimdi hem o siteden hem bizim tanıştığımız siteden bikaç gündür fake olduğu bariz hesaplardan mesaj geliyor sürekli. yani o mu değil mi emin olamıyorum ama bi kız gibi yazan oldu üniversite hakkında soru sordu onun o olduğundan emin gibiyim yazım tarzı noktalamaları vs aynı. bunu neden yapıyor sizce? pişman mı oldu?

eğer oysa bu fake hesap modundan çıkıp kendi cesaret edip gelsin istiyorum (tabi kız arkadaşından ayrılıp) açıkçası olsun da istiyorum ömrüm boyunca onun gibi birini aradım, normalde böyle durumları asla kabul etmezdim ama büyük konuşmamak lazımmış. yani ben yolumda devam edip dik durmayı düşünüyorum ama ne yapsam düzgünce yola gelir sizce bu fake hesaplara cevap vermeli miyim?

edit: arkadaşlar üniversiteye yeni başlamış bir kız gibi yazmaya çalışmış ama kelimeleri falan kız olmadığı belli. ayrıca kelimeleri yazarken türkçe ingilizce karışık harfler kullanıyor bunu bir tek onda gördüm, bu hesap da öyle yazmış "sana bir şey danismak istedim" vs gibi. bir de bana sürekli sen çok tatlı bişeysin derdi bu kız da çok tatlı birisine benziyorsun yazmış bilinç altından yazdığını düşündüm.

burda bana yardım edersiniz diye yazdım ama sizin amacınız bana laf çarpmak anlaşılan yardımcı olmak istemeyenler boşa çene yormasın bence cevap vermicem.

evli olmadığından eminim çünkü o yabancı forumda kendi ilişkisiyle ilgili bikaç ay önce konu açıp silmiş ama başlığı duruyor.
35 sin küçük değilsin sanaldan tanıdığın birine aşıksın doğru mu ?

35 sin küçük değilsin sanaldan tanıdığın birine aşıksın doğru mu ?

yani çok büyük konuşuyorsunuz bence, daha önce 10 senelik ilişkim oldu bi sürü de uzun ciddi ilişkilerim oldu, ama gerçekten kafa yapınızın uyduğu beğendiğiniz biri her zaman tam oturacak denli çıkmıyor karşınıza hayatınızda, ikimiz de birbirimizden çok etkilendik aşk demeyelim de tam idealimdeki gibi biriydi diyelim fark etmez. kimi insan vardır senelerce bilikte olursun 1 günde unutursun kimi insan vardır bikaç saat konuşursun sende etkisi kalır. konuyu sulandırmaya çalışanların tecrübesizliğine veriyorum.

Acik iliski ne demekmis yazdilar ve ogrendim bu arada kosarak uzaklasmalisin seninleyken baskasiyla olabiliyorsa bu evlensenizde devam edecek...hadi diyelim devam etmedi ama sen bu kuskuyla paranoyak olursun ve surekli aklinda bununla yasarsin düşünsene baska bi kadina dokunuyor yok yok bu is olmaz uzaklasmalisin o siteden

yani çok büyük konuşuyorsunuz bence, daha önce 10 senelik ilişkim oldu bi sürü de uzun ciddi ilişkilerim oldu, ama gerçekten kafa yapınızın uyduğu beğendiğiniz biri her zaman tam oturacak denli çıkmıyor karşınıza hayatınızda, ikimiz de birbirimizden çok etkilendik aşk demeyelim de tam idealimdeki gibi biriydi diyelim fark etmez. kimi insan vardır senelerce bilikte olursun 1 günde unutursun kimi insan vardır bikaç saat konuşursun sende etkisi kalır. konuyu sulandırmaya çalışanların tecrübesizliğine veriyorum.
İkiniz etkilenmediniz, siz etkilendiniz sadece. Tek başınıza. O da sizi etkilemenin tüm yollarını sizden öğrenmiş zaten. Ama açık ilişkisinden de vazgeçmiyor. Uyum bu saçmalığın neresinde?
İnanın açık ilişkisi bile ilişki çünkü gerçek. Ama siz sanal birisiniz.
Ve o kadar hayalperest bakıyorsunuz ki. Herhangi sanal hesapları onun sanıyorsunuz. Hatta o kadar eminsiniz ki o olduğuna, ne gerek var bunlara. Dürüstçe pişmanlığını söylesin, ama açık ilişkisinden de ayrılsın diyorsunuz.
Sonra bizi yönetime şikayet ediyorsunuz.
Yahu bu nasıl bir gerçeklerden kopmaktır?

İkiniz etkilenmediniz, siz etkilendiniz sadece. Tek başınıza. O da sizi etkilemenin tüm yollarını sizden öğrenmiş zaten. Ama açık ilişkisinden de vazgeçmiyor. Uyum bu saçmalığın neresinde?
İnanın açık ilişkisi bile ilişki çünkü gerçek. Ama siz sanal birisiniz.
Ve o kadar hayalperest bakıyorsunuz ki. Herhangi sanal hesapları onun sanıyorsunuz. Hatta o kadar eminsiniz ki o olduğuna, ne gerek var bunlara. Dürüstçe pişmanlığını söylesin, ama açık ilişkisinden de ayrılsın diyorsunuz.
Sonra bizi yönetime şikayet ediyorsunuz.
Yahu bu nasıl bir gerçeklerden kopmaktır?
Azmine hayranim ❤️

Bizim hepimizin tecrubesizliginden kaynakliymis. Bence susup bi kosede tek ayak ustunde utanalim.
Aslında bir yerde haklı, şu yaşıma kadar hiç sanal ilişki, ilişkiyi de geçtim aşk tecrübem olmadı benim. Fake hesap paranoyasına girmiyorum bile. 🙄Yeni nesili anlıyorum da koca kadınların şu tufaya düşmesi komik. Sonra dalga geçince hemen örtmenim ayşe saçımı çektiye bağlıyorlar. Kendilerini dalga geçilecek konuma sokmalarında bir sorun yok ama 😂

Aslında bir yerde haklı, şu yaşıma kadar hiç sanal ilişki, ilişkiyi de geçtim aşk tecrübem olmadı benim. Fake hesap paranoyasına girmiyorum bile. 🙄Yeni nesili anlıyorum da koca kadınların şu tufaya düşmesi komik. Sonra dalga geçince hemen örtmenim ayşe saçımı çektiye bağlıyorlar. Kendilerini dalga geçilecek konuma sokmalarında bir sorun yok ama 😂
Ben Muge Anli'ya cikan dolandirilmis teyzelere inanmiyordum. Artik inaniyorum.
Yorulmuşum ya stresten börek yicem şimdi durduk yere:)))
Hahshsh yapma, kiyma kendine bu saatte.

Ben Müge Anlı'daki teyzeleri bile daha gerçekçi buluyorum 😅
Ne yapayım yemek yok bugün evde, buzluk stoğunu eritiyorum. 🥰 Daha erken hem.

Bak teyzelere de okeyim. Cahil insanlar, hayat hakkında çok fazla tecrübeleri yok yaşları olsa da. Ezilmişler, örselenmişler. Azıcık ilgi görünce şirazeleri kayıyor. Yeni nesil zaten sanal dünyaya doğup büyüdükleri için ilişkilerini o şekilde yaşamalarında sorun yok ama bizim nesil farklı. Biz teknolojiyi kullanmayı bilip esir olmayan, sanaldan çok gerçek hayatta sosyal ilişkiler (sadece duygusal değil) kuran, ayakları yere basan nesiliz. O yüzden yaşıtım bir kadın böyle şeyler yapınca bi kızıyorum ben.

Adam açık açık herseyi söylemiş bayağı açık sözlüymüş.Adamin herşeyi ortada bayagı açılmış🤣

Konunuzu sulandırıyorum anlamak için sordum bence bize tecrübe dağıtacağınıza hayatınızda kendiniz bazı şeylerden tecrübe edinin koskoca kadınsınız bir kere görmediğiniz eline dokunmadığınız nasıl oturur kalkar bilmediğiniz birine aşık olmak sağlıklı bir durum değil çünkü

Bak teyzelere de okeyim. Cahil insanlar, hayat hakkında çok fazla tecrübeleri yok yaşları olsa da. Ezilmişler, örselenmişler. Azıcık ilgi görünce şirazeleri kayıyor. Yeni nesil zaten sanal dünyaya doğup büyüdükleri için ilişkilerini o şekilde yaşamalarında sorun yok ama bizim nesil farklı. Biz teknolojiyi kullanmayı bilip esir olmayan, sanaldan çok gerçek hayatta sosyal ilişkiler (sadece duygusal değil) kuran, ayakları yere basan nesiliz. O yüzden yaşıtım bir kadın böyle şeyler yapınca bi kızıyorum ben.
Evet su anda anladim kastettiğin asil noktayi, kesinlikle haklısın. Biz y kusagi olarak buna dusmemeliydik.

Ama anladigim kadariyla uye saf ve temiz kalpli, pek de gormus gecinmis biri degil, buyukce de bir bosluga dusmus yani umarim dusmustur de ciktiginda akli basina gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X