- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
3. Ay canım.Farketmiyor. Canm önce üroloji ye gidin buarada kaç aydır deniyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Ay canım.Farketmiyor. Canm önce üroloji ye gidin buarada kaç aydır deniyosunuz
Ama doktora 3 aydır deniyoruz demeyin canm en az 1 sene3. Ay canım.
Evet canım öyle dicem bende. İnşallah sorun çıkmaz. Sizin sonuçlar çıktı mıAma doktora 3 aydır deniyoruz demeyin canm en az 1 sene
Inşallah çıkmaz canım bir sorun bizimki daha çıkmadıEvet canım öyle dicem bende. İnşallah sorun çıkmaz. Sizin sonuçlar çıktı mı
Tabi ki de canim hayirlisini istiyoruz bakalim ne zaman olacakHayirlisi gülüm. Vardir bununda bi zamani :)
Neden tatlim ya.Eh iste tatlim ya durdu buaralar gitmiyor kilo
Oyle yapcam bakalim sonuclardan sonra bi kadin doguma gideyim de kuzjmNeden tatlim ya.
Bol bol hareket spor yap bunlar gayet etkili oluyor bide protein agirlikli beslenmr cabuk verdiriyor. Doktora gittiginde sor tatlim eger kilon sorunsa bi diyetisyene git bence cok daha guzel ve hizli verirsin
O zaman senin yerlesme kanamasi olabilir tatlimYoğun değildi azar azar geldi cnm rengide tam kırmızı değildi
Insallah gerek kalmaz canim bu ay bizimde yüzümüz güler. Şu cift cizgileri görmek istiyorum artk vende yaaOyle yapcam bakalim sonuclardan sonra bi kadin doguma gideyim de kuzjm
Bir hafta bekleyip daha da gelmezse doktora gideceğim artık kanama da ağrıyla geliyordu kanama bitti ağrı da bitti bi anda böyle ağrı çekmem regl zamanı normaldeO zaman senin yerlesme kanamasi olabilir tatlim
2 yıl hatta biraz daha fazla canım hatta okuduğum kitapta gördüm 7 hurma yedim duaları var onları okudum hurmalar esmalrinşallah Canim siz nezamandir deniyosunuz
Benim esimde spermden hareket sorunu var canım bakalım birkaç bişi kullandı nasip inşallah vardır bebis2 yıl hatta biraz daha fazla canım hatta okuduğum kitapta gördüm 7 hurma yedim duaları var onları okudum hurmalar esmalr
İnşallah CanimBenim esimde spermden hareket sorunu var canım bakalım birkaç bişi kullandı nasip inşallah vardır bebis
Rabbim kismet eder insallah canisi bizi daha da bekletmez yavrucaklarimiz icin2 yıl hatta biraz daha fazla canım hatta okuduğum kitapta gördüm 7 hurma yedim duaları var onları okudum hurmalar esmalr
Rabbim kismet eder insallah canisi bizi daha da bekletmez yavrucaklarimiz icin
Soğan kürü sanki dengesizlik yasattiriyor die biliyom canim sen iki üç gün sonra test yap ya da kan tahlili ver bakim canim belli olur o zamanBir hafta bekleyip daha da gelmezse doktora gideceğim artık kanama da ağrıyla geliyordu kanama bitti ağrı da bitti bi anda böyle ağrı çekmem regl zamanı normalde
Dengesizlik oluyormuş evet ama gelen adet ertesi gün nasıl gider onu çözemedim eğer adetse buSoğan kürü sanki dengesizlik yasattiriyor die biliyom canim sen iki üç gün sonra test yap ya da kan tahlili ver bakim canim belli olur o zaman
Hasta olmuşum gibi ağrım oldu ve iki üç damla kan geldi içime bir şüphe düştü acaba olabilir mi ? Bu saat oldu başka da bi şey gelmediAyy üzüldüm canim ya .
Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah en kisa zamanda
Kuzum sonuçlar cikmis 14 milyon muş değer tam anlamadim ama iyi demiş doktor sorun yokmuş esimde demekki sorun bende cıktı almış artık hafta içi giderim doktora bakalım o ne diucekInsallah gerek kalmaz canim bu ay bizimde yüzümüz güler. Şu cift cizgileri görmek istiyorum artk vende yaa
Insallah adet degildir canim yerlesmedir biz iyi düşünelim öyle olsunDengesizlik oluyormuş evet ama gelen adet ertesi gün nasıl gider onu çözemedim eğer adetse bu![]()