Canım iyiyim şükür .melek ve mucizesi canım benim nasılsın. ağrıların geçtimi merak ettim seni.
Canım iyiyim şükür .
Geçen ay 1.5 gün regl oldum oda tam değildi zaten pazartesi sabah bi baktım bitmiş kanamam bu ay doktoru kaçırmış oldum haliyle .
Şimdi tahminlerime göre yumurtlama dönemlerim .
Ama açıkçası kafama takmıyorum .Bir süredir evimi satıp yeni ev alma planlarım vardı ama eşim ikna olmuyordu bu ay sen bebek mevzusunu kapat eve yönel dedi.
Netten gün boyu ev bakıyorum falan kafam rahatladı .
Yapılabilecek herşeyi yaptık.e sorun da yok şükür dedim ve bir süre kafamı dinlemek istedim.2 3 ay doktora da gitmeyeceğim gün saymak falan zorluyor beni.
Şimdi kafam rahat,diyete başladım harika gidiyorBaharda hala gebe değilsem bakacağız çaresine.
Siz nasılsınız.arada girip bakıyorum ama yazmak istemiyorum hem kimse yok hem hala bende birşey yok diye.
Canım benim sağolasın.Sende durumlar nasıl?Nasıl hissediyorsun kendini.canım en güzel kararları almışsınız , inşallah gönlünce olur evin barkın . gel yaz bende kimse yok diye duruyorum . illa bebek mevzusu konuşmak gerekmiyor. sen nasıl dersen uyarım.
huuuu babaya bak..Canım benim sağolasın.Sende durumlar nasıl?Nasıl hissediyorsun kendini.
Hamile kalamadıkça kendi ailemden sanki ya ne bileyim bi tür baskı demeyeyim de garip bir huzursuzluk hissetmeye başladım.
Kardeşimin eşi hamile kaldı.18 19 haftalık şuan .Çok sevindik,heyecanlandık ama sanki bu durum bende değişik duygulara yol açtı.Bana aslında aşırı tuhaf gelen hareketlerine hem anlam veremiyorum hem bir şey diyemiyorum akıllarına ne gelir diye.
Babamda her görüşmemizde kadının yanında bi hamile kalamadın hahaha falanInsan geriliyor haliyle.E çok istiyoruz,doktora gidiyoruz.Maddi manevi emeği çok ama olmuyorsa napalim.
Aklınca şaka yapıyor bende bozuluyorum.Esim kızma üzülme boşver diyor ama birde gel bana sor kız baban nasıl öyle şaka yapıyor hayret ettim. biz doğuluyuz babam benim hamile olduğumu bilmiyor garibim. sürekli kızıyor bana neden
Valla abla en hayırlısı sensin hep bizi soruyorsun allah razı olsun. Ben buralardayım hep :) nasilsin bebek iyi mi?hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar ❤❤❤
melek ve mucizesi nerelerdesin canım nasılsınız hayrılı güzel haberlerini bekliyorum senin canımmmmm
Kurumus-Maskara
everytime_night
Sevsev12 herkes çekilmiş yuvasına
Allah halimizi iyi etsin , herşeyin hayırlısını versin.
Valla abla en hayırlısı sensin hep bizi soruyorsun allah razı olsun. Ben buralardayım hep :) nasilsin bebek iyi mi?
İyiyim canım saol sen nasılsın bayadır bakmıyordum foruma az kaldı doğuma heyecan var sende iyisindir inşallahhayırlı akşamlar nasılsınız kızlar ❤❤❤
melek ve mucizesi nerelerdesin canım nasılsınız hayrılı güzel haberlerini bekliyorum senin canımmmmm
Kurumus-Maskara
everytime_night
İyiyim canım saol sen nasılsın bayadır bakmıyordum foruma az kaldı doğuma heyecan var sende iyisindir inşallah
Yavas yavas hazırlıyorm canım ama inanırmısın isim konusunda hala kararsısz eşim Mihrimah istiyor ama ben de kararszm cocuk dogcak daha isim net degilelhamdülillah iyiyim geçiyor. evet az kaldı hazırlıklar Tamamlandımi sende. bende tamam sayılır .
Canım iyiyim şükür ama hala hamile değilimhayırlı akşamlar nasılsınız kızlar ❤❤❤
Kurumus-Maskara
everytime_night
Canım iyiyim şükür ama hala hamile değilimBiraz akışına bırakıp kafamı dinleyeceğim.
Size de az kaldı ne güzel telâşlar.
Teyzene üzüldüm. Rabbim varsa günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah.Başınız sağolsun kuzum.
merajını yeni gördüm. Mihrimah çok güzel isim beğendim. bizdede net bişey yok.Yavas yavas hazırlıyorm canım ama inanırmısın isim konusunda hala kararsısz eşim Mihrimah istiyor ama ben de kararszm cocuk dogcak daha isim net degil
Evet isim konusunda bizde cok kararsız kaldık ama karar verdik yani inşallah nasıl gidiyor iyisin degilmimerajını yeni gördüm. Mihrimah çok güzel isim beğendim. bizdede net bişey yok.
Hümeyra dedik ama net değil. içine sinmiyor bilmiyorum ne olacak , fikrimde yok açıkçası.
.kız çok hasta oldum. kansızlık aniden çıktı. yattım elemi ayağımı kaldıramaz oldum. hala halzim sürekli yataktaEvet isim konusunda bizde cok kararsız kaldık ama karar verdik yani inşallah nasıl gidiyor iyisin degilmi
Cok gecmis olsun canım. İyiyim bende cok sukur evet mihrimah olcak gibi illkerde ne guzel isim bulunuyor ikinciler de falan haralde insan kararsız kalıyor isim konusunda.kız çok hasta oldum. kansızlık aniden çıktı. yattım elemi ayağımı kaldıramaz oldum. hala halzim sürekli yatakta
toplamaya çalışıyorum. sen nasılsın nasıl gidiyor . Mihrimah mı olacak?
valla içime sinmiyor hiçbiri. bakalım ne olacak. senin isme bayıldım .Cok gecmis olsun canım. İyiyim bende cok sukur evet mihrimah olcak gibi illkerde ne guzel isim bulunuyor ikinciler de falan haralde insan kararsız kalıyor isim konusunda
Saol canım inşallah sende icine sinen bir isim bulursunvalla içime sinmiyor hiçbiri. bakalım ne olacak. senin isme bayıldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?