- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Peki test sonucun kuzum yani iğne etkisimiymşKızlar hamile değilim sonucum kocaman 0.1 cıktı usandım artık her ay aynı sonuç doktor tahlil sonuçlarına göre sorun yok diyor olmadı infertilite bölümüne git diyor ağlamaktan başım kazan gibi bu ay çok umutlanmıştımSevsev12 everytime_night Zeze _skcn karapisso 0fLu
Üzüldüm kuzum ya.Kızlar hamile değilim sonucum kocaman 0.1 cıktı usandım artık her ay aynı sonuç doktor tahlil sonuçlarına göre sorun yok diyor olmadı infertilite bölümüne git diyor ağlamaktan başım kazan gibi bu ay çok umutlanmıştımSevsev12 everytime_night Zeze _skcn karapisso 0fLu
Valla ne biliyim kafam durdu resmenPeki test sonucun kuzum yani iğne etkisimiymş
Şükür bebeğim çok şükür ama işte isteyince çok kötü oluyo insan ağlamaktan başım kazan gibi insallah olur birgunÜzüldüm kuzum ya.
Kendimi hatirladim her ay bendw hüngür hüngür ağlardım ama isyan etmez yalvarırdım rabbime bana hayirli saglikli evlat versin die.
Hicbir sorun yoksa daha da doktora gitme kuzum bırak akışına o zaman gercekten rabbim verir elbet. Çok şükür 3 tane evladin var rabbim sana bagislasin 4.yu de verir elbet bide daha cok gencsin tatliskom. Kafani sakinletir ve hic aklina bebek getirme kuzum. Olacak insallah
8gnenin etkiside varmış ama cihaz bozulduğundandaPeki test sonucun kuzum yani iğne etkisimiymş
Valla tatlım anlamadim ben bişey burda hormonlarımı gösterince pco cikiyorum ama doktor sorun yok diyor para içinmi öyle diyor anlamış değilim neden 3 tane doğurdum da şimdi doğuramıyorum anlamadimAnneyimbenanne35 aaaa nasıl yani. hastanenin makinası bpzukmuydı yani..veya kimyasal gebelikmi oldu ne bileyim üzüldüm kuzum ya. ama inşallah sorun yoksa kısa zamanda olur üzülme lütfen. anlıyorum seni..kolay değil
canım stres yapma cidden stres etkiliyor 3 tane olmuş yine olur yani neden olmasınValla tatlım anlamadim ben bişey burda hormonlarımı gösterince pco cikiyorum ama doktor sorun yok diyor para içinmi öyle diyor anlamış değilim neden 3 tane doğurdum da şimdi doğuramıyorum anlamadim
Işten bende bina taktım 3 tane oldu şükür bi sorun varsa demesi gerekir amacanım stres yapma cidden stres etkiliyor 3 tane olmuş yine olur yani neden olmasın
Seni cok iyi anliyorum kuzum rabbim seni fazla bekletmez insallahŞükür bebeğim çok şükür ama işte isteyince çok kötü oluyo insan ağlamaktan başım kazan gibi insallah olur birgun
Eylülde hamile kalmışsın canm ekimde ogrendinkızlar sonucumu aldım 194 ben şimdi ekim annesi mi oldum yoksa eylüyde mi hamile kaldım kafamda deli sorular
Umutsuzluk yok canımKızlar eşim geldi 1 saat önce baya surati asikti çok umutlanmisti çünkü ama beni görünce gidicezmi bidaha tedaviye dedi hayır dedim sen konuyu kapat dedin ya dedi git git bidaha dene sinirle söyledim dedi gönlümü aldı bidaha deniycem femara kızlar sansim olur inşalalhSevsev12 karapisso everytime_night 0fLu Zeze _skcn Fairytale35
Inşallah balim ya ben 27 eşim 35Anneyimbenanne35 , oda umutlandı tabi. üzülmeniz stres olmanız normal . sonu tatlıya bağlanmış mühim olanda bu.
birlikte dua edeceksiniz, ilaçlar hepsi birer vesile. Allâh ol desin oluversin tatlım. yaşınız kaç bu arada.
kızzzzzz küçüksün sen kız maşallah subhanAllah. ne dert ediyorsun olur olur kafana takma baş gibi olur. ben 30 yaşındayım eşim 34. ilerde 34 yaşımda isterim 4.bebeği. veya 35. sen kaç yaşında ilk bebeğini kucağına aldın. hadi inşallah 27 yaşın içinde 4.bebişin gelsin.Inşallah balim ya ben 27 eşim 35
Ayyy insallah kuzum gelir insallah ilk kizimi 18 yaşında aldım kucagimakızzzzzz küçüksün sen kız maşallah subhanAllah. ne dert ediyorsun olur olur kafana takma baş gibi olur. ben 30 yaşındayım eşim 34. ilerde 34 yaşımda isterim 4.bebeği. veya 35. sen kaç yaşında ilk bebeğini kucağına aldın. hadi inşallah 27 yaşın içinde 4.bebişin gelsin.
Kız ben daha büyük sanıyodum seni bende 32 yim eşim 37 2. İçin olmuyor diye üzülüyordm daha gençsin inan yıpratma kendini bu kadarAyyy insallah kuzum gelir insallah ilk kizimi 18 yaşında aldım kucagima
Kaç saniyodun kiz ::)))Kız ben daha büyük sanıyodum seni bende 32 yim eşim 37 2. İçin olmuyor diye üzülüyordm daha gençsin inan yıpratma kendini bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?