- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
Ne biliyim 30 dan büyükKaç saniyodun kiz ::)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne biliyim 30 dan büyükKaç saniyodun kiz ::)))
Yok kizzz 27 cikkkkkNe biliyim 30 dan büyük
bende olması canım. acaba kalsiyum eksikliğin mi varkızlar 4 haftalıkken sizlerinde bel ve kasık ağrıları oldu mu? belim sanki ortadan ikiye ayrılıyo çok fenayım
bilmiyorum ki nasıl anlicam eksikliğinibende olması canım. acaba kalsiyum eksikliğin mi var
Canım benimde böyle gölge şeklinde çıkmştı böyle öğrenmiştim kan veren hemen benceEki Görüntüle 2198568 kızlar bi bakarmisnz arkadasimin testi bu
Oda benm gibi dün acile gitti ve kan almadılar yasakmış artık kan almak acildeCanım benimde böyle gölge şeklinde çıkmştı böyle öğrenmiştim kan veren hemen bence
AA nasıl yasak ya çok saçma amaOda benm gibi dün acile gitti ve kan almadılar yasakmış artık kan almak acilde
Hemde ne saçma başhekim onay vermiş ysak diye oda sabah bu testi yapmış attı bana spiralin çıkardı eylülde hemen hamile kaldı zatnAA nasıl yasak ya çok saçma ama
Kan testi yaptırrsa değeri yazsn bizede inşallah güzel haberler verrHemde ne saçma başhekim onay vermiş ysak diye oda sabah bu testi yapmış attı bana spiralin çıkardı eylülde hemen hamile kaldı zatn
Inşallah kuzummmmKan testi yaptırrsa değeri yazsn bizede inşallah güzel haberler verr
Valla ben sigarayla cebelleşiyorum bırakmaya çalışıyorum dün söz verdim kendime içmicem diye. sabah kalkınca belirtilerimi yokluyorum seviniyorum :) sadece göğüs hassasiyetim biraz azalmış onun dışında sağ kasığım ara sıra yokluyor beniKızlar nerelerdesiniz nasılsınız yoksunuz bayağdır
Sigara içmiyorum neyseki canım bende bulantılarla baş etmeye çalışıyorum bugün iyi gibi ama inşallah başlamz yine çok zorluyor beni kasık ağrılarım da çok nadir oluyor geçti inşallh başa çıkarsn sigaraylaValla ben sigarayla cebelleşiyorum bırakmaya çalışıyorum dün söz verdim kendime içmicem diye. sabah kalkınca belirtilerimi yokluyorum seviniyorum :) sadece göğüs hassasiyetim biraz azalmış onun dışında sağ kasığım ara sıra yokluyor beni
Sigara içmiyorum neyseki canım bende bulantılarla baş etmeye çalışıyorum bugün iyi gibi ama inşallah başlamz yine çok zorluyor beni kasık ağrılarım da çok nadir oluyor geçti inşallh başa çıkarsn sigarayla
Evet aynen bende çok iyi diyordum bu hafta hortladı yıne mahvediyor beniben tam iyiyim geçti sanki derken kat kat geri geldi
kalbini dinlemeden rahat edemicem ben valla şükür bulantı yok bendeSigara içmiyorum neyseki canım bende bulantılarla baş etmeye çalışıyorum bugün iyi gibi ama inşallah başlamz yine çok zorluyor beni kasık ağrılarım da çok nadir oluyor geçti inşallh başa çıkarsn sigarayla
Maşallah o zaman aman olmasın çok zor yakalbini dinlemeden rahat edemicem ben valla şükür bulantı yok bende