- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Aynen öyle göre görünüyor bu durumda. Yumurtaya ilaç enjekte edilir bu durumda diyo , acaba sana yapılan iğne o muYani yavrum sonuç yumurtlama hormonu lh tami sorun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle göre görünüyor bu durumda. Yumurtaya ilaç enjekte edilir bu durumda diyo , acaba sana yapılan iğne o muYani yavrum sonuç yumurtlama hormonu lh tami sorun var
Aynen bak nasıl çözdük sonuçlarıO normal kuzum
Kuzum ben ilaç kullandım ve catlatma iğnesi vuruldumAynen öyle göre görünüyor bu durumda. Yumurtaya ilaç enjekte edilir bu durumda diyo , acaba sana yapılan iğne o mu
He ya aynen çözdük ama doktorum bana neden sorun yok dedi açıklama yapması gerek.ezmiydiAynen bak nasıl çözdük sonuçları
Bilmiyomki canimcım bende kafan karışmasın diye açıklamalı olarak yollafım sanaHe ya aynen çözdük ama doktorum bana neden sorun yok dedi açıklama yapması gerek.ezmiydi
Canım bilsem yorumlarım ama hiç anlamıyorumki test sonuçlarındanKızlar ya doktorum birşey söylemedi ama ben çok merak etmiştim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7 Sevsev12 karapisso Zeze _skcn @Fairytale35 @yvz13 0fLu everytime_night . Buarada kan verdim bugun pazartesi yoğun olduğu için ve öğleden sonra verdiğim için mecbur yarin ckkicak
çoook güzel haber. hadi gözünüz gönlünüz aydın olsun.Kizlar benide listede hamis yapin
Cumartesi test yaptim 2 cizgi cikti (2 defa)
Doktorda randevum 2 hafta sonra
Huhuuuu hosgeldin aramiza kuzumm yaaKizlar benide listede hamis yapin
Cumartesi test yaptim 2 cizgi cikti (2 defa)
Doktorda randevum 2 hafta sonra
Tsk ederimmmmm canimHuhuuuu hosgeldin aramiza kuzumm yaa
Hayırlı uğurlu olsun kuzum
Esine söz verdir canim öyle soyle daha kesin bisey yokken duyurmayin oyle herkese ben nazara cok inanirim da.Tsk ederimmmmm canim
Kuzum bisey sorucam. Doktor randevum 2 hafta sonra. Esimin henüz haberi yok. Doktorun onayini almadan söylesem nasil olur sence? Heyecandan esim ailesine sölyer diye korkuyorum hem...
Esine söz verdir canim öyle soyle daha kesin bisey yokken duyurmayin oyle herkese ben nazara cok inanirim da.
Bak bizim daha kimse bilmiyor akrabalar sıkıştırıyor soruyorda ben gülüp geciyorum bu hafta kocamla gidecem oda dinlesin nabzi sonra söylemeye baslariz artk
Dün aksam söyleyemedim. Sanirim doktora gitmedwn söylemicem. Zor olucak benim icin ama yapicak baska bisey yok suan...Esine söz verdir canim öyle soyle daha kesin bisey yokken duyurmayin oyle herkese ben nazara cok inanirim da.
Bak bizim daha kimse bilmiyor akrabalar sıkıştırıyor soruyorda ben gülüp geciyorum bu hafta kocamla gidecem oda dinlesin nabzi sonra söylemeye baslariz artk
Dogru söylüyorsun kuzum en iyisi okumak valla . Benim cok uykum var doyamiyorum su uykuya okula gidene kadar ilk dersim habire esniyorum. Çay gözümde soğumuş icemiyorum gozlerim acilsin biraz kahve de düşük riski yaratiyor die pek yanasmak istemiyorum. Insallah bu uyku hali geçici die dua ediyorumAllahım korusun , kötü gözlerden sözlerden. biz söyledik hemen hemen herkes fark etti halimden. bundan sonrası takdiri ilahi. inşallah sağ salim kucağımıza alırız. inşallah korusun mekelerimizi esirgesin nazarlardan. okumak lazım her sabah akşam. çok iyi geliyor bana. mide bulantısından uykumdan uyandım. çok güzeldi halbuki bugün. tam haififledi dedim.
Amin insallah canim Rabbim bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallahDün aksam söyleyemedim. Sanirim doktora gitmedwn söylemicem. Zor olucak benim icin ama yapicak baska bisey yok suan...
allah bagislasin bebisi insallah saglikli bir evladiniz olur :)
üDogru söylüyorsun kuzum en iyisi okumak valla . Benim cok uykum var doyamiyorum su uykuya okula gidene kadar ilk dersim habire esniyorum. Çay gözümde soğumuş icemiyorum gozlerim acilsin biraz kahve de düşük riski yaratiyor die pek yanasmak istemiyorum. Insallah bu uyku hali geçici die dua ediyorum
Ayy oyle deme kizz yaa .ü
benim hala uyku halim devam ediyor.
Nasil yani yaa. O test neydi. İgnenin etkisi miydi yaniKızlar hamile değilim sonucum kocaman 0.1 cıktı usandım artık her ay aynı sonuç doktor tahlil sonuçlarına göre sorun yok diyor olmadı infertilite bölümüne git diyor ağlamaktan başım kazan gibi bu ay çok umutlanmıştım Sevsev12 everytime_night Zeze _skcn karapisso 0fLu