Sağol bebeğimm test aldımm ve hala adet olmadım ayy çok heyecanlıyımOvulasyon testi yumurtanin catlamayip catlamadigini anlamak icin yapiliyor kuzum adet döneminin bitiminden itibaren iki uc gun sonra yapilmaya baslaniyor iki koyu cift cizgi olunca yumlarin catladigini anliyoz iste kuzum
Ay inşallah bebistendir canım ya valla bir kaç güne olmam inşallah ta test yapıcamKarin agrisi normal canim bak ben 6. Haftaya girdim su an öyle bir agri var ki anlatamam sana uyuyamiyorum agridan boyle ara ara adet sancisi oluyor malesef
Bende sendenim kuzum sinif ogretmeniyim ve okulum cokk uzak su an gorevlendirme bekliyorumKanama olmadı benim canım.kalnlassin ve bebek iyice tutunsun diyeymis..sınıf ogretmniyim ben.. veliler çıldıracak yine okul yeni açıldı ve nisan ayında da düşük yapınca raporlyydum..
Ne sabirlisin kiz oyleAy inşallah bebistendir canım ya valla bir kaç güne olmam inşallah ta test yapıcam
Bnde hersey normal gidiyo. Dun aksam misafrlktydk kac kere tuvlte kalktm adet geldi sanip. Genelde aksam saatlernde oluyo agrilarm. Gundz hcbsyim yok, suan iyym mesela. Akinti da olmuyo artk. Inancim azaldi nedense. Bu ay da olmyck gbi hssdyrmEslem ne durumdasın var mı gelişmeler canıım :)
Rahim duvari kalinlasmasi icin nar suyu iyi geliyor dye biliyorum. Hakiki nar suyu tuketebilirsin canim. Ibrahim saracoglu'ndan duymustum5+1 olduk bugun.. dun de keseyi gorduk cok sukur ama rahim duvarim ince olduğu için düşük tehlikesi varmış..estofem prog. igne jel falan verdi.1 hafta da rapor yazdı . Işe gitmicem yatacam sürekli... önceden böyle bir sey yaşayan ve mi kızlar.bu ilaçlar kalinlasma saglar mi kısa surede
Ztn kist varsa doktor ilac veriyor ve adet olmani kisti o seklde atmani sagliyor adetin bittigi gun gelmeni istyr ve kistin atilip atilmadgni kontrol ediyor dye blyrm. Bahsttgn baska tur bi kist mi ve farkli kistler icin farkli donemlerde mi muayene isteniyor onu blmyrmBilgisi olan kimse yok mu arkadaşlar?
Gorursun insallah bende devlete gidicem yine kadin doguma sali gunu su tahlilleri bida yaptiricam eksik olanlari isticem. Cumartesi kendi doktoruma randevum var ona gosteririm en azindan bida istemesin ozele para dokemem o kadarBende öyle canım inşallah iyi olucam perşembe randevum var artk keseyi görsem iyi olcak
Aynen canım testleri bende devlette yaptırcam özele o kadar vermek yazık günah yaniGorursun insallah bende devlete gidicem yine kadin doguma sali gunu su tahlilleri bida yaptiricam eksik olanlari isticem. Cumartesi kendi doktoruma randevum var ona gosteririm en azindan bida istemesin ozele para dokemem o kadar
Aynen faydalnalim.Aynen canım testleri bende devlette yaptırcam özele o kadar vermek yazık günah yani
Yok aslında hiç sabırlı değilim de mecbur beklemek zorundayım şüphelendiğim ilişki ayın 19ndaydi üzerinden en az 14 gün geçmesi lazım çıkması içinNe sabirlisin kiz oyle
Hade insallah mutlu haberlerini bekliyoruz
Eğer Anadolu yakasındaydan Çengelköy Medivia da Serpil Özen ve Sema Yıldırım var. İkisi de çok iyi doktorlar. Bir gidip görmeni öneririmÇok teşekkürler canım. Ben de o hastane ile ilgili gereksiz pahalı diye yorumlar okumuştum bilmiyorum ne kadar doğrudur? Aklım çok karışık hiçbir doktora güvenemiyorum
artık yapmışsındır testi de haydeNapıyımm
Allahın izniyle olmaz canım içini karartma senAynen faydalnalim.
Zaten canim skkn degerlerim yuksek cikti diye. Umarim kotu bisey olmaz
Bugun ve yarında olsn bence garantiye al canımKızlarrr dün akşam oldu anlarsınız yabugün pik oldu test bu akşamı boş geçip yarın mı olmalı yoksa bugün ve yarın da mı olacak
yaaa korkuyom bşr gün boş birgün dolu olunca kaliteli oluyomuş spermBugun ve yarında olsn bence garantiye al canım
O zaman ara ver canım en iyisini sen bilirsin için nasıl rahat edicekseyaaa korkuyom bşr gün boş birgün dolu olunca kaliteli oluyomuş sperm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?