- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
52 canim bata 3 gun kalaEvet benimde mesela 12--13 gün geçti çıktı senin değer kaçtı kaçla öğrendin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
52 canim bata 3 gun kalaEvet benimde mesela 12--13 gün geçti çıktı senin değer kaçtı kaçla öğrendin
Müdür soyledigi zaman diger ogretmen bisey diyemez ki sen soylesen diger hocalar da anlayisla karsilarlar bence. Valla canim veliler gercekten dert bende ilk hafta gidememistim hemen milli eğitimin yolunu tutmuslardi sanki keyiften gitmiyoruz yaNe guzel.benm okul eve 3 dk mesafede.ama sinifim 4.katta müdüre soylemek zorunda kaldim gebeligi..beni alt kata alın düşük tehlikem var dedim onu yapamam sen hocalardan birini ikna et degstr dedi.idareciye bak. Veli ayrı dert idare ayrı dert..
ikimizde erkenciyiz maalesef sabah olmazSabah olsun bakk çok geç kalmassın hemde sabah daha iyiymiş
Aynen canım maalesef kendim çözmeye calisacam.hele bi kalp atışını duyayim düşük tehlikem geçsin.ne veli ne müdür umrumda olmaz..önceliğim başka artikMüdür soyledigi zaman diger ogretmen bisey diyemez ki sen soylesen diger hocalar da anlayisla karsilarlar bence. Valla canim veliler gercekten dert bende ilk hafta gidememistim hemen milli eğitimin yolunu tutmuslardi sanki keyiften gitmiyoruz ya
Aynen kiz bende haziran doğumluyum ama ikizler burcuyum benim melegimde ikizler olcakSevsev12 bu arada takvimimiz de aynıymış ☺☺ben de mayis dogumluyum.bebisimle ayni ay olacak allah izin verrse
iyi ol canm biz de oluruz inşallah.ilk bebek düştü maalesf inşallah bu defa tutunur yavrum benim..ben bogayim ama ikizler de iyidir ☺eglenceli tiplerAynen kiz bende haziran doğumluyum ama ikizler burcuyum benim melegimde ikizler olcak
Valla canim ben bu bebisi cok bekledim bisey olmasindan da korkuyorum yani basta heyet raporu falan da gecmedi aklimdan degil. Ama cok şükür su an iyiyim
Yarın pazar ya ondan demiştim :/ikimizde erkenciyiz maalesef sabah olmaz
Aynen öyleyizdiriyi ol canm biz de oluruz inşallah.ilk bebek düştü maalesf inşallah bu defa tutunur yavrum benim..ben bogayim ama ikizler de iyidir ☺eglenceli tipler
yok canım maalesef işimi şansa bırakmim akşamı değerlendirim yarın takip ederim yine silikleşmiş mi diyeYarın pazar ya ondan demiştim :/
Aynen oyle enerji harcandigi icin ust uste iliski yorgunluk sebebi de olur erkekteadam perişan oldu ya neyse es geçim bari bu geceyi zaten dün akşam oldu bugün boş yarın bi daha oldumu tamamdır. Yumoşum az sabret yarın çatla bari
Sabah aksam birer bardak ic canim bisey olmaz youtubedan yaz hocanin anlatimini izle canim istersen. Rahim duvari kalin olan icmesin dyo sdce. Kalinken daha kalin olmasina sebep olur kanama yogunlasir cunku.Evet duydum ben de...bana etki edecek mi bakalım.aşırı icemem ama kaş yaparken göz cikarmayim
yoğun çalışıyo garibim ondandırAynen oyle enerji harcandigi icin ust uste iliski yorgunluk sebebi de olur erkekte
Bat dan heycan veremicem ama nur topu gibi bi oovulasyon testi pik yaptı onun heyecanı olmaz mıKızlaarr günaydın nadıldınız nasıl gidiyor bat günü gelen yokmu heyecan yapalım hep birlikte. İnş listemizin heepppsi hamile kalır son bat larınız olur inş
@Seymaaao kuzum az kalmııışş varmı farklı bişi belirti his . hamileler hissedermiş hamile olduğunu ya bak bende de oldu . diğer aylarda acaba dedim kararsız kaldım falan öyle değil yani bu farklıydı ben böyle olmazdım bu farklı bi belirti diğerlerine benzemiyor dedim ama evet yanılmaktan çok korktum . çok şükür allaha inş tamamına erdirirde sağlıcakla. Şimdi sıra sizlerle heyecanla beklemeye devam ..
Olur canııım olur olmazmı hadi bakalım gümbür gümbür inşBat dan heycan veremicem ama nur topu gibi bi oovulasyon testi pik yaptı onun heyecanı olmaz mı