Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam silikleşirse değerlendirirm canım sağol yardımcı olduğun için sen nasıl yaptın ayıptır sormasıO zaman ara ver canım en iyisini sen bilirsin için nasıl rahat edicekse
Bende ovulasyon testi kullandım ama benim test bozuktu galba yada tam pik olmamıştı çünkü pik bi kaç gün sonra yaptığım tutmuş galba biraz karışıkakşam silikleşirse değerlendirirm canım sağol yardımcı olduğun için sen nasıl yaptın ayıptır sorması
Olsunn canım inşallah bi dahaki ay olurKızlar bende regl oldum malesef çok üzüldüm azıcık peçeteye geldi ama devamı geliyor karnım ağrımaya başladı ve günümden önce geldi
Benimki miratechti seninki ne markası bide 5liydi benimakşam silikleşirse değerlendirirm canım sağol yardımcı olduğun için sen nasıl yaptın ayıptır sorması
Biz normalde korunuyoruz ama buna rağmen çok üzüldümOlsunn canım inşallah bi dahaki ay olur
Yok canim 11 gun yeterli oluyor benimki oyleydiYok aslında hiç sabırlı değilim de mecbur beklemek zorundayım şüphelendiğim ilişki ayın 19ndaydi üzerinden en az 14 gün geçmesi lazım çıkması için
malesef artık gerek kalmadı zatenYok canim 11 gun yeterli oluyor benimki oyleydi
Saglik olsun kuzum gelecek ay olut insallahmalesef artık gerek kalmadı zaten
laboquick canım markasıBenimki miratechti seninki ne markası bide 5liydi benim
Ben de 1 gun arayla deneme yptm. Ztn sperm 2-3gun canli kalabiliyo. Pespese iliskide sperm kalitesi dusebiliyo. Yine de sen bilirsin tabikilaboquick canım markası
İyi marka yanıltmaz canım , bence bi dolu bi boş daha iyi ben hergün ilişkide tuturamadım valla, bi dolu bi boş olunca oldulaboquick canım markası
Evet duydum ben de...bana etki edecek mi bakalım.aşırı icemem ama kaş yaparken göz cikarmayimRahim duvari kalinlasmasi icin nar suyu iyi geliyor dye biliyorum. Hakiki nar suyu tuketebilirsin canim. Ibrahim saracoglu'ndan duymustum
Ne guzel.benm okul eve 3 dk mesafede.ama sinifim 4.katta müdüre soylemek zorunda kaldim gebeligi..beni alt kata alın düşük tehlikem var dedim onu yapamam sen hocalardan birini ikna et degstr dedi.idareciye bak. Veli ayrı dert idare ayrı dert..Bende sendenim kuzum sinif ogretmeniyim ve okulum cokk uzak su an gorevlendirme bekliyorum
Ztn kist varsa doktor ilac veriyor ve adet olmani kisti o seklde atmani sagliyor adetin bittigi gun gelmeni istyr ve kistin atilip atilmadgni kontrol ediyor dye blyrm. Bahsttgn baska tur bi kist mi ve farkli kistler icin farkli donemlerde mi muayene isteniyor onu blmyrm
öyle yapcam ya. bu akşam da denerim eğer koyuysa yarın akşam ilişki olur yok eğer silik görürsemmBen de 1 gun arayla deneme yptm. Ztn sperm 2-3gun canli kalabiliyo. Pespese iliskide sperm kalitesi dusebiliyo. Yine de sen bilirsin tabiki
adam perişan oldu ya neyse es geçim bari bu geceyi zaten dün akşam oldu bugün boş yarın bi daha oldumu tamamdır. Yumoşum az sabret yarın çatla bariİyi marka yanıltmaz canım , bence bi dolu bi boş daha iyi ben hergün ilişkide tuturamadım valla, bi dolu bi boş olunca oldu
Evet benimde mesela 12--13 gün geçti çıktı senin değer kaçtı kaçla öğrendinYok canim 11 gun yeterli oluyor benimki oyleydi
Sabah olsun bakk çok geç kalmassın hemde sabah daha iyiymişadam perişan oldu ya neyse es geçim bari bu geceyi zaten dün akşam oldu bugün boş yarın bi daha oldumu tamamdır. Yumoşum az sabret yarın çatla bari