- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Midem bulaniyo arada.Günaydın nasılsınız ? Belirtisi başlayanlar var mı kızlar ?
Uyku hali devam ediyor.
Yemek de cok yiyemiyorum tam yiyorum kokuyo birakiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem bulaniyo arada.Günaydın nasılsınız ? Belirtisi başlayanlar var mı kızlar ?
Senin bu haftalarda başlar artık evet benim sadece sabahları bulantım oluyor , haftalardır hastayım toprlanamıyorum daMidem bulaniyo arada.
Uyku hali devam ediyor.
Yemek de cok yiyemiyorum tam yiyorum kokuyo birakiyorum
İhlamur falan ic iyi gelir.Senin bu haftalarda başlar artık evet benim sadece sabahları bulantım oluyor , haftalardır hastayım toprlanamıyorum da
Doğru canım soğudu havalar şu ilk ayları bi atlatsak hayırlısıyla inşallahİhlamur falan ic iyi gelir.
Bende usuttum sanirim.
İstanbul cok soguk kisliklari cikardim dum aksam inanki dogalgazi actim
İnsallaah bakalim oteki cumartesi gelmez simdi.Doğru canım soğudu havalar şu ilk ayları bi atlatsak hayırlısıyla inşallah
Senindemi o zaman randevun :)İnsallaah bakalim oteki cumartesi gelmez simdi.
Ay sorma dünden sağ kasigim çok agiriyor büyük ihtimalle coşmuşlar iğneden sonra 14 gün bekleyecegim sonra test yapicam canikomTatliskom hade guzel haberlerini bekliyoz seninkiler cosmuslardir insallah
Doktor ne soyledi kuzumAy sorma dünden sağ kasigim çok agiriyor büyük ihtimalle coşmuşlar iğneden sonra 14 gün bekleyecegim sonra test yapicam canikom
Bugün gidicem işte eğer istenilen boyuta ulaşmışsa iğne vercek iğneden 36 saat sonra ilişki ve gün aşırı ilişki 14 hatta 15 gün sonra adet olmazsam ki insallah rabbim sen bebiş nasip et olmam adet insallah sonrasında hemen test yapıcam ve insallah hamile kalirsam haberini eşime sürpriz yapicam öncelikle biberon alicam pozitif test ve eğer varsa ozaman ultrason kağıdını hediye paketi yapicam akşam eve geldiğinde vericem onaDoktor ne soyledi kuzum
Ara ara oluyo cnmGünaydın kızlar. Gece birden uyuyakalmışım. @Makarnasever hamilesin daha erken yat bundan sonra. Bir de ben de gaz da var kızlar E EslemKenan sen de var mı ya da @Makarnasever sen de var mıydı?
Canım çok sağol inş Rabbim gönlüne göre versin çok dua ediyorum hepinize inş güzel sonuçlar alırsın sendeKuzum ya canm benim gözün aydın rabbim sağ sağlık kucağına versin farisi bana ve burdaki isteyenlere inşallahı mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim nasip etsin bende bugün kontrole gidicem büyük ihtimal iğne yapıldak çok heycanliyim
Sadece bana test alan Komşum biliyor bide sizler ayy oda bilmese çatlardım . belirti kokular ağır geliyor inceden midem bulanıyo hep ama azZeze _skcn canım kimlere söyledin? Farklı bir belirtin oldu mu?
Aynen daha cook varSenindemi o zaman randevun :)
HuuhhuuuBugün gidicem işte eğer istenilen boyuta ulaşmışsa iğne vercek iğneden 36 saat sonra ilişki ve gün aşırı ilişki 14 hatta 15 gün sonra adet olmazsam ki insallah rabbim sen bebiş nasip et olmam adet insallah sonrasında hemen test yapıcam ve insallah hamile kalirsam haberini eşime sürpriz yapicam öncelikle biberon alicam pozitif test ve eğer varsa ozaman ultrason kağıdını hediye paketi yapicam akşam eve geldiğinde vericem ona
Amin amin bebeğim insallah bekletmez yavrum beniHuuhhuuu
Ne guzel süprayz kizz hade insallahh bebisinde sana süprayz yapar bu ay gelir artk anasını fazla bekletmez
Hayırlı cumalar sanada tatlimHerkese hayırlı cumalar
Bizde koşuşturmaca başladı.Hepinizi öpüyorum
Gözün aydın. hamilesin. kullandığın ilaçı bırakman lazım. bir doktora görün hemen .