- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Canlar doktordan geldim az önce soldaki yumuslar büyümemiş daha sağdaki büyümüş pazartesi tekrar gel dedi canım sıkıldı ya bugün çok imutlanmistim ama Sevsev12 Kurumus-Maskara Zeze _skcn karapisso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de sağdaki catlayacak kuzum. Sen şu dedigim kürü yap ve bi daha ki sefere doktora oyle git bakim nasil cosuyor yumlar . Dusun benimkiler oyle coştu erken catladilar bideCanlar doktordan geldim az önce soldaki yumuslar büyümemiş daha sağdaki büyümüş pazartesi tekrar gel dedi canım sıkıldı ya bugün çok imutlanmistim ama Sevsev12 Kurumus-Maskara Zeze _skcn karapisso
Ne zaman başlanıyor peki tam tarif versene kuzum kaç gün falanBelki de sağdaki catlayacak kuzum. Sen şu dedigim kürü yap ve bi daha ki sefere doktora oyle git bakim nasil cosuyor yumlar . Dusun benimkiler oyle coştu erken catladilar bide
Dayanamadım. Hastanedeyim. Çünkü bünyemde enfeksiyon var. Eğer hamileysem geç kalmamalıyım diye düşündüm. Selen canlı olarak hastaneden bildiriyor....Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah tatlim. Benim cizgim daha da silikti rahat ol tatlim hamilesin
de haydin kan tahlili sonucunu yaz biZe. Anneyimbenanne35 hayırlısı olsun kız hele daha zamanın var. yav bu bizim topiğin kızlar ne meraklı hemen üzülmeye strese.Dayanamadım. Hastanedeyim. Çünkü bünyemde enfeksiyon var. Eğer hamileysem geç kalmamalıyım diye düşündüm. Selen canlı olarak hastaneden bildiriyor....
hey portakal greyfurt mandalina. sen ne test yapmıyorsun. al bi test yağ bacım. madem değişiklik var bi bakalım yorum yaparız.kızlar benim dün bat' tı fakat olmadım. böyle adet sancısı gibi ağrı girdi akşam ama normald eçok şiddetli olurdu bu sefer öyle olmadı hafif huzursuz etti o kadar. Şuan da biraz aynı ağrıdan var. Kestiremiyorum bazen bi kaç gün değişme oluyor adet günümde. Ama içimden bi ses de anormallik olduğu söylüyor. Kafam karıştı valla
hey portakal greyfurt mandalina. sen ne test yapmıyorsun. al bi test yağ bacım. madem değişiklik var bi bakalım yorum yaparız.
Tam tarifini netten bak kuzum 2. Gun başla yumun catlama tarihine kadar yani akintin oldugu zaman birak bide ayaklarin hep sicak olsun ki yumlarda büyüsün catladigi zaman corabi da birakabilirsin. Sonracigima da kafana takma kuzum cok sukur herhangi bir sorun yok insallah gelecek bebisinNe zaman başlanıyor peki tam tarif versene kuzum kaç gün falan
Canim valla adet sancisini hala bende cekiyorum sen bi test yapsana kizzkızlar benim dün bat' tı fakat olmadım. böyle adet sancısı gibi ağrı girdi akşam ama normald eçok şiddetli olurdu bu sefer öyle olmadı hafif huzursuz etti o kadar. Şuan da biraz aynı ağrıdan var. Kestiremiyorum bazen bi kaç gün değişme oluyor adet günümde. Ama içimden bi ses de anormallik olduğu söylüyor. Kafam karıştı valla
Sonucunu yaz bize tatlimmDayanamadım. Hastanedeyim. Çünkü bünyemde enfeksiyon var. Eğer hamileysem geç kalmamalıyım diye düşündüm. Selen canlı olarak hastaneden bildiriyor....
valla heyecan yaptım bende burdaki belirtileri okuya okuya canım :) yapsam iyi olacak bu gece de bekliycem gelmezse yarın test yapıcam. Bu arada bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :))Canim valla adet sancisini hala bende cekiyorum sen bi test yapsana kizz
Tsk ederm tatlim senden de guzel haberler aliriz insallahhvalla heyecan yaptım bende burdaki belirtileri okuya okuya canım :) yapsam iyi olacak bu gece de bekliycem gelmezse yarın test yapıcam. Bu arada bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :))
inşallah canım. Bişey merak ediyorum az önce forumda dolaşırken gördüm . bu ovulasyon testi nedir nasıl yapılıyor bilgin var mıTsk ederm tatlim senden de guzel haberler aliriz insallahh
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-gunu-hesaplama.987396/ burda varmışşşTsk ederm tatlim senden de guzel haberler aliriz insallahh
valla heyecan yaptım bende burdaki belirtileri okuya okuya canım :) yapsam iyi olacak bu gece de bekliycem gelmezse yarın test yapıcam. Bu arada bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :))
Ovulasyon testi yumurtanin catlamayip catlamadigini anlamak icin yapiliyor kuzum adet döneminin bitiminden itibaren iki uc gun sonra yapilmaya baslaniyor iki koyu cift cizgi olunca yumlarin catladigini anliyoz iste kuzuminşallah canım. Bişey merak ediyorum az önce forumda dolaşırken gördüm . bu ovulasyon testi nedir nasıl yapılıyor bilgin var mı