- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.261
- 28
Ya nasip canım üzülme sakın herşeyin bir mutlak zamanı var. Yeter ki hayırlısı olsunAmin yavrum isteyen herkeze nasip olsun. Ne cabuk 15 oldu ben de anlamadim, bu ay olmadi hadi birdaki ayy diye diyeeee ben de kendimi yedim cevrem de yokmu diyerek yedi.
Valla ciddiyim. Ben de çok şaşırdım yorumunu okuyunca :) normalde hiç ağırmaz ama bu ay ara ara kulağım ağrıyo canımm yaaCiddi misin? Demek senin de ağrıdı. Azcık sevinim yaaa nolur sanki :))))
Ya canım evet bebek küçükken sorunlar bence rafa kalkıyor sadece. Tamamen çözülmüş olmuyor. Birazcık büyüyünce tekrar başlar diye düşünüyorum ama çocuğun ehlileştirdiğifikrine katılıyorum sonuna kadar
İyi geceler canımnKızlar size hiç doyum olmaz ama uyku bastırdı. Herkese iyi geceler diliyorum. Yarın görüşürüz
Ovu testyle yakaldm ztn bu ay :) esime de bal ve keciboynuzu ozu yedrdm sabah aksam :) insallah tutarAdetin düzensizse ovu testi kullanabilrsşn canm. Sen daha gençsin şansın daha yüksek
Ohh yarasın inşallah :)) Hayırlısı olsun daha gençsiniz olur inşaallah canımOvu testyle yakaldm ztn bu ay :) esime de bal ve keciboynuzu ozu yedrdm sabah aksam :) insallah tutar
Bir de sık idrara çıkma vardı belirti unutmuşum yazmayı canım :)Ovu testyle yakaldm ztn bu ay :) esime de bal ve keciboynuzu ozu yedrdm sabah aksam :) insallah tutar
Valla forumca sevindirik olduk ne güzel yoldaş olumsuz Burda hep birlikte çok sağolunVaaayyy gozun aydin canim nasil sevndm fotoyu gornce sanki bnm gbi
Ne zaman kan testi yapiyorsun canim?Valla forumca sevindirik olduk ne güzel yoldaş olumsuz Burda hep birlikte çok sağolun
Günaydın canım kan testini sanırım pazartesi yada salı yaptırırım.Ne zaman kan testi yapiyorsun canim?
Peki canım nasıl istiyorsan :)Günaydın canım kan testini sanırım pazartesi yada salı yaptırırım.
Günaydın canımmgünaydın kızlar. Bende bu sayfanın aynısını Ekim ayı için açtım gelmek isteyenleri beklerim bat günlerinizi yorum olarak bırakın
Kuzum ya canm benim gözün aydın rabbim sağ sağlık kucağına versin farisi bana ve burdaki isteyenlere inşallahı mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim nasip etsin bende bugün kontrole gidicem büyük ihtimal iğne yapıldak çok heycanliyimAnneyimbenanne35 canım hatırlarım seni etiketlemek istedim de çıkmadı ismin yalnışmı yazdım dedim yok doğru çıkmayınca etiketleyememiştim. Şimdi allah allah niye yok diye düşünürken hatırladım..
Gunaydin kuzum sana şans ugur getirir insallahgünaydın kızlar. Bende bu sayfanın aynısını Ekim ayı için açtım gelmek isteyenleri beklerim bat günlerinizi yorum olarak bırakın
Tatliskom hade guzel haberlerini bekliyoz seninkiler cosmuslardir insallahKuzum ya canm benim gözün aydın rabbim sağ sağlık kucağına versin farisi bana ve burdaki isteyenlere inşallahı mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine rabbim nasip etsin bende bugün kontrole gidicem büyük ihtimal iğne yapıldak çok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?