Ne guzel tatlim ya tebrik ederm seni darisi keseyi nabzi duymaya insallah. Ne guzel bir gün oyle ya cift çizgili .
Haklisin kuzumkızlar hamile onları tebrik ediyorum isteyenlere en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin RABBİM. ben iyi değilim . Bi middot yazamayabilirim . haklarınıızı helal edin. @melek ve mucizesi inşallah canım iyi olurum , dua bekliyorum. @Kurumus-Maskara güzel gözlüm inan ben bile şok oldum. ama yatakta yatma o kadar Kilo alırsın kızzzzzzkuzu şaka bir yana. evet erken test yapma. kafanı takma oldumu olmadımı diye. bi rahat ol inşallah. inan o zaman geliyor minnoşlar.
dua ediyorum sizlere. @0fLu yani alemsin. doktor görmüş kalp atışını daha ne olsun. kafana takacak bişey arama mutlu ol darısı kalanlara olsun .
ayrıca kırkbin kere maşallah subhanAllah oku bol bol suya için inşallah. inşallah .benimkide duyulur gitsem. çünkü ölüyorum mide bulantısından.Haklisin kuzum
Duymadim ama doktor goruyorum dedi. Ben artik oteki cumartesi kendi doktoruma giderim. Ultrason kagidi da olsunayrıca kırkbin kere maşallah subhanAllah oku bol bol suya için inşallah. inşallah .benimkide duyulur gitsem. çünkü ölüyorum mide bulantısından.
Bu geceee sonlandiriyorum canısı, cok çalıştım da ne oldu sanki kocanin spermleri yavas ve azlar, ama ilaca basladi yeni. Hemen fayda etse keskeArmin Bol bol deneme yap kuzum.Kiymetli günler bos gecmesin
Sesi acmadan dinlemiş duygusuz. İnsan der bu kadın da duysun. Neyse takma birdakine soylersin ben de duyayim diye:) gozun Aydın hersey yolunda gidiyorKizlar devlete gidicem demistim bebegi ve kalp atisi gordum dedi ama ben bisey goremedim devlet oldugu icin kagit bile vermedi. 4 tup kan bide idrar verdim.
Gözün aydinnnnn olsun anne oluyorsun isteeee mutlu son :))) alllah tamamina erdirsin masallahh bayada belirgin cikmişKutsalsekerpare Sevsev12 melek ve mucizesi Kurumus-Maskara everytime_night @oflu ve tabiiiki test yorumlamayı çook seven @yvz13 sabah kan testi için gittim yaptıramadım kafaya koydum madem dedim eczaneden test aldım . şimdi heveslenmekten çok korkuyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum bakın bakalım bu gördüğüm hayal mi ilk defa böyle gördüm
Eki Görüntüle 2192808
Derkennnn gizemmmm sen de hamilesin masallahh arka arkaya hamile haberlerii goruyorum okdukca. Allah tamamina erdirsin gozun aydinKızlar merhaba kaç gündür şişkinliğim ve gaza benzeyen bi sancım vardı bugün dayanamadım test yaptım bata daha 7gün var ama bu test beni çok şaşırttı yorumlayabilir misiniz?
Aaa oflu nasılsın?Kizlar karaciger enzimlerim yuksek cikmis cok kotu oldum.
Biraz moralim bozuldu acikcasi. Netten baktim alt ast degerlerine 0-35 olmasi gerekirken 46 47 cikmis.Aaa oflu nasılsın?
Ayy bu topiği çol sevdim. Herkes çok naif. Teşekkür ederim. Artık burda takılayımHoşgeldin tatlim aramiza uğur getirr insallah burasi sana . Senden guzel haberler aliriz insallah
Belki iyice bakamamis kuzum doktor ya da cihazi cok da iyi degildir. Ozelde net olarak gorursun insallah nabzinida duyarsin6.haftanın içindeyim millet kalp atışını dinliyor bende kese yok
Bak doktor bişey olmaz demiş, sen canını sıkma.Biraz moralim bozuldu acikcasi. Netten baktim alt ast degerlerine 0-35 olmasi gerekirken 46 47 cikmis.
Doktorumu aradim hemen bisey olmaz dedi. İlerleyen zamanda tekrar baktirirsin dedi.
Çok aradı canım çok uğraştı bakıp bırakmadı yani belki geç yumurtlamışımdır geç döllenmedirBelki iyice bakamamis kuzum doktor ya da cihazi cok da iyi degildir. Ozelde net olarak gorursun insallah nabzinida duyarsin
Bende gec döllenme olduğunu düşünüyorum yani zaten bi sekilde hamilesin zaten. Doktor kac haftalik oldugunu soyledi mi peki sanaÇok aradı canım çok uğraştı bakıp bırakmadı yani belki geç yumurtlamışımdır geç döllenmedir
Söylemedi canım doktor çünkü keseyi görmedim birşey diyemem dediBende gec döllenme olduğunu düşünüyorum yani zaten bi sekilde hamilesin zaten. Doktor kac haftalik oldugunu soyledi mi peki sana
Icini ferah tut kuzum cumartesi görürsün insallah. Bak benle arkadasim beraber adet olmustuk dongulerimiz de ayni onun battan sonra cıktı ikinci cizgisi benimki 5 gün once cikti . Seninde boyle olmuş kuzum rahat ol bebjsin senleSöylemedi canım doktor çünkü keseyi görmedim birşey diyemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?