- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
Haftasonu canım minicikti yani ama çok takmadım doktor aceleye gerek yok dedi erkenCanım sen keseyi ne zaman gördün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu canım minicikti yani ama çok takmadım doktor aceleye gerek yok dedi erkenCanım sen keseyi ne zaman gördün
Sattan sonra 2. Hafta biticek 6.haftada bitiyor yani bencede geç döllenme çünkü kese. Küçük falan demedi direk yok yada var diyemem dedigeç döllenme bence seninki . ben tam 2 hafta bekledim gitmek için. sat tan sonraki kaçıncı haftan.
Korkma benim hep öyle canm, benim sonuclar kimbilir ne cıkıcak demir depolarım hep boştu benim ama elbet çözülür sıkmayalım canımızı bebişlerin kalbi atsın sağlıklı olsunlarKanimda sinirda cikmis. 12.20 sinir benimki 12 cikmis
Merhabalar hayırlı olsun. Belirtileriniz nelerdi acaba
Aaa ne güzel erkenden öğrenmişsiniz. Peki şüpheli ilişkinin üstünden ne kadar geçti?4 5 gündür şişkinlik vardı bide adet sancısı gibi hissediyodum kesin üşüttüm yada gaz sancısı diyodum. Bata 6 7gün var ama bu ay erken yumurtlama olduğu için elim birden teste gitti. Hala şoktayım test bozukmu acaba diye düşünmekten sevinemiyorum yarın tekrar yapıcam canım. Laboquik yanlış çıkarmıyor diyolar ama bakalım hayırlısı
Aaa ne güzel erkenden öğrenmişsiniz. Peki şüpheli ilişkinin üstünden ne kadar geçti?
G gizemya Zeze _skcn kizlar gözünüz aydınnnnn. Hayırlı olsun inşallah. Saglikla kucağına alırsınız bebekerinizi .
Sagolun kizlar biraz canim skldi.Canım sakın interneti okuma bak, internette hep sorunlu kişiler yazar dolayısıyla kötü yorumla herkesin aynı olmaz doktor endişelenme demiş sonucta
Kutsalsekerpare Sevsev12 melek ve mucizesi Kurumus-Maskara everytime_night @oflu ve tabiiiki test yorumlamayı çook seven @yvz13 sabah kan testi için gittim yaptıramadım kafaya koydum madem dedim eczaneden test aldım . şimdi heveslenmekten çok korkuyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum bakın bakalım bu gördüğüm hayal mi ilk defa böyle gördüm
Eki Görüntüle 2192808
Kuzum benim tekrar test yaptin mi balimmelek ve mucizesi eh diyete ve spora başlıyor muyuz? Ben bugün başladım gerçi daha Güne yeni başladım ana niyetliyim işte diyet ve spora :)
Bu sabah yaptım negatif canım. Eşim ara vermek istemiyor denemeye devam edelim diyor bende seninki gibi bir başlık açacam Ekim ayı için Uğur getirsin geri kalan arkadaşlaraKuzum benim tekrar test yaptin mi balim
Canım allah bin kere razı olsun sizlerden de dua ettiniz Rabbim geri çevirmedi inş . dedim bugün zaten inş devamı gelirde hamilelerin duası kabul olur diye biliyorum . hamilelik boyunca hergün dua edicem sizlere hiç unutmayacam dualarımda sizi emin olun Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın bu duyguyu inşVeee Zeze _skcn yaa dılardaydım mesajlarını sırayla heycanla okudum ve hayırlı haberi aldım. Çoooooook sevindim valla benim bile gözlerim doldu. Allah sağlıkla kucaüına almayı nasip etsin. Bize de dua et. İyi düşün iyi olsun canım
Canım çok sağol Rabbim en kısa zamanda sizlere de versin inş çok dua edicem sizeG gizemya Zeze _skcn kizlar gözünüz aydınnnnn. Hayırlı olsun inşallah. Saglikla kucağına alırsınız bebekerinizi .
Eveeeet :) yaaa inş gerisi gelir içimiz rahatlar o iki çizgiyide kıpkırmızı görürüz inş bende seni kutlarım . hayırlı uğurlu olur inş seni unutmam zaten aynı anda msj attık birde testlerin resmini :) kızzzz ağzım yırtılacak gülümseyerek yazmaktan sağlıklı bi gebelik olursa haziranda inş alırız kucağımızaCanımmmm senide tebrik ederim aynı gün test yapmışız ve ikimizin de silik çizgi çıkmış