Aynen canım aynıyız seninle bende bugün aşırı bi halsizlik var başım dönüyo anlamadım psikolojikmidir nedir.Benim yumurtlamam da gec oluyo adetim de gec ve duzensiz oluyo. Bu ay ovu kullandim. Iliski icin degil, kacirmamak icin zaten 2gunde bir deniyoruz ama adet gunumu belirleyeblmk icin yptm. 20sinde kopkoyuydu. 4u bat olmasi gerekiyor, 4u gecerse supheleneblcem, gecen ay 18gun gec oldu bosuna 2gebelik testi yptm, meger gec yumrtlamisim ve yumrtlma gunlerimi bos gecmisim. Bakalim bu ay neler gorecegz. Allah hayirlisini versin
Yaa inşallah hadi bakalım olur canım belki belli olmaz tam bileğim yok benimde yeni evliyim ama 5 e yakın sanki:)) benimde kahverengi lekelenme oluyo acaba mı diyorum adetime de az kaldı o da olabilir tabiiGüzel anneler ve anne adaylarıbiraz yoğun çalışıyorum yazamıyorum ama boş vakit buldukça okuyorum sizleri yakın takipteyim benim 2 gün önce hafif kahverenkli kanamam oldu ama lekelenme gibi oldu geçti 1 pedi doldurmadı
İdrar testi yaptım negatif
Kan verdim dayanamadım 4.06 gelmiş 5 in üstü gebelik diyor ama acaba ilk günler olabilir mi sizce ne dersiniz
Aklım bir karışık ama gebeyim gibi bir his de var içinde
Ne guzel kuzum insallah duyarsin o minnakinin kalp sesini. Biz daha kese icin bekliyoz su gunler gecmiyor yahuuBende bu hafta devlete gidicem kadin doguma. Bebegi kalp atisi gorurse rutin testleri yapar diye dusunuyorum ama benimde baktirmam lazim
Olabilir kuzum neden olmasin yarin tekrar kan ver yukselmisse bebis vardir kuzum ki vardir benceGüzel anneler ve anne adaylarıbiraz yoğun çalışıyorum yazamıyorum ama boş vakit buldukça okuyorum sizleri yakın takipteyim benim 2 gün önce hafif kahverenkli kanamam oldu ama lekelenme gibi oldu geçti 1 pedi doldurmadı
Kan verdim dayanamadım 4.06 gelmiş 5 in üstü gebelik diyor ama acaba ilk günler olabilir mi sizce ne dersiniz
Olabilir ne kadar vardı gününe yerleşme olabilirGüzel anneler ve anne adaylarıbiraz yoğun çalışıyorum yazamıyorum ama boş vakit buldukça okuyorum sizleri yakın takipteyim benim 2 gün önce hafif kahverenkli kanamam oldu ama lekelenme gibi oldu geçti 1 pedi doldurmadı
Yaa inşallah hadi bakalım olur canım belki belli olmaz tam bileğim yok benimde yeni evliyim ama 5 e yakın sanki:)) benimde kahverengi lekelenme oluyo acaba mı diyorum adetime de az kaldı o da olabilir tabii
Olabilir kuzum neden olmasin yarin tekrar kan ver yukselmisse bebis vardir kuzum ki vardir bence
Güzel anneler ve anne adaylarıbiraz yoğun çalışıyorum yazamıyorum ama boş vakit buldukça okuyorum sizleri yakın takipteyim benim 2 gün önce hafif kahverenkli kanamam oldu ama lekelenme gibi oldu geçti 1 pedi doldurmadı
Olabilir ne kadar vardı gününe yerleşme olabilir
yükselir inşallah evde test yap canım bi kaç gün sonraCanım 4 gün var bata
Oldunmuu hayırlısı birdahaki aya inşallah kuzummHerkese iyi haftalar
Ay ben ilk defa bi yoğun regl oldum kızlar bittim resmen.Bu atı kapatmış olduk artık.Gelecek ay 1 ay akışına burakcan sonra gidip tüm testleri yeniliycem .
Yeni ay yeni umutlar
Oldum kuzum hem ne olma.Oldunmuu hayırlısı birdahaki aya inşallah kuzumm
Hayırlı olsun kuzum.Pozitif düşünMeraba kızlar az önce tahlilde beta hcg 684 çıktı ama dün kahve bi akıntı geldi, ve sanki heran adet olcakmış gibi hissediyorumdaha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum.. rabbim hayırlısını ver nolur. Saat 13'te dr randevum var, inşallah korkulcak bişi yoktur (( korkuyorum bana dua edin lütfen, düşük yaşamak çok zor
Canım iyi düşün iyi olsun adet ağrısı bende de oluyor, inşallah problem yoktur.Meraba kızlar az önce tahlilde beta hcg 684 çıktı ama dün kahve bi akıntı geldi, ve sanki heran adet olcakmış gibi hissediyorumdaha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum.. rabbim hayırlısını ver nolur. Saat 13'te dr randevum var, inşallah korkulcak bişi yoktur (( korkuyorum bana dua edin lütfen, düşük yaşamak çok zor
aynenn biraz akışına bırak canım o zaman olur bakOldum kuzum hem ne olma.
Eşim ısrarla bugün doktora git dedi.Cok korktular kanamam ve sancım olunca ama bu ay akışına birakcam .Bıktım artık haktan testten doktordan ultrasondan.
Gelecek ay tekrardan başlarım artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?