Saol kuzum sonuc 795 ciktiSevsev12 senin bhcg değerine bakıldımı dün. kaç çıktı. ya hayy ya mübdi esmasını çek bolca. bi arkadaşım bana tavsiye etti. bebeğini sağ diri tutsun Allâh. O niyetşe oku inşallah.
Gezemiyom yatak keyfi yapiyom hic guzel degil malsef bu yataga bagli kaldim. Neyse bebisim iyi olsynda. Canim senin kanaman kac gun sürmüştüGünaydın kızlarrr pazar keyfi yapmak isterdim ama işteyim maalesef benim içinde keyif yapın gezin dinlenin
Tam gebelik icin anca carsambe persembe buna karar verebilirz dedi istirahat et dedi baska bisey demedi normal biseymis gibi karsiladi zaten kanamayi. Artarsa iste yani normal kanama olursa gel dediSevsev12 doktor sana ne dedi ayakta durma vs. eğer öyle dediyse okula gitme demesi rapor vermesi gerekiyor.
değerin gayet güzel yükselmiş. bir haftaya On güne kadar kesecik görünür .
Ilk kez oluyo canım o yüzden test yaptimBoyle gecikmelerin olabiliyo mu kuzum
Bekle kuzum bugunde olmazsan yarin bi hastaneye git kan ver varsa orda kesin cikar . Gec dollenme olunca testte cikmayabilir tatlimIlk kez oluyo canım o yüzden test yaptim
İyi tatlım yum dönemindeyim çalışmalara devam:) ama hsg sonrası lekelenmem devam ediyor o yüzden bu ay pek umudum yokCanım nasılsın ne durumdasın?uniq12
Canım başka Dr ile gorus sonuçta rahim filmi ile açılıyor çoğu tüpler ikiside mi tıkalı imişeşim ilaç kullanıyor bide keçiboynuzu kürü başladım.. tatlım doktor net konuşmadı canımız sıkıldı inanki tüpler tıkanık dedi normalde hsgyle açılması gerekmez mi açılmamış ne bilim anlamadım yani.. daha iyi bir yerler bulmam lazım.. eşimde doktora sinir oldu iyice..
İyi tatlım yum dönemindeyim çalışmalara devam:) ama hsg sonrası lekelenmem devam ediyor o yüzden bu ay pek umudum yok
Özel sektör tekstil canım maalesef tatil yok pazarkız ne il yapıyorsun . pazar günü niye tatilin yok.
Canım kanama değilde lekelenme olmuştu benim kahverengi beklenen adet tarihimden 2-3 gün sonra gelmişti ve yine 2-3 gün sürdüGezemiyom yatak keyfi yapiyom hic guzel degil malsef bu yataga bagli kaldim. Neyse bebisim iyi olsynda. Canim senin kanaman kac gun sürmüştü
Benimde oyle iste canim leke geldi dün oyle 3-4 damla simdi gelen giden yok. Daha oncesinde ise leke falan yoktu sadece pecete ile silince pempelik oluyordu. Su an ilac falan devam ediyon muCanım kanama değilde lekelenme olmuştu benim kahverengi beklenen adet tarihimden 2-3 gün sonra gelmişti ve yine 2-3 gün sürdü
Dayanamam kiiiii sabahı zor ettimkız benimde ilk kez bat geçmeden testte çıkmadı , silikde olsa çıkardı hep. bunda bat geçti sonra çıktı. ama baya belirgindi. daha 6 gün var 3 gün ara ver bence. 3 gün sonra yap inşallah.
Ooo guzellik geldin mi bende sabahtan beri seni beklimDayanamam kiiiii sabahı zor ettim
Ooo guzellik geldin mi bende sabahtan beri seni beklimtabi bizde aksam oldu artk
Yok canım normal dedi doktor birde özeldeki vermedi ilaç falanBenimde oyle iste canim leke geldi dün oyle 3-4 damla simdi gelen giden yok. Daha oncesinde ise leke falan yoktu sadece pecete ile silince pempelik oluyordu. Su an ilac falan devam ediyon mu
Ayy hadi heyecanla bekliyoruz yap bian önceGeldim yavrum. Ama daha tukkanin acilmasina 1 saat var malum pazar
Kiz oncesinden alaydin yaGeldim yavrum. Ama daha tukkanin acilmasina 1 saat var malum pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?