- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Burdan sinir oldummm ben yaaaa allahin cezası herifKizlar hastaneye gittim gitmez olaydim ya bu doktorlar ne tuhaflarr. Kan lekesi falan oldugunu soyledim ve persembe kan verdim degerim 287 dedim tahlil sonuclarimi verdim bakmadi.kan ver beraber bakarim dedi hepsine . Hocam dedim kanamanın olmasi tehlike arz etmiyor mu diyom evet tehlike diyor . E yapacak bisey yok mu yani diyom. Adam suratima bakmadı kan sonuca göre bakariz dedi aldi kahvesini icti sanki ben orda yokmuşum gibi cok sinir oldum
Evet evet ben de oyle iciyorum oyle demek istedim zatenBeyazimsi idi canim ya disari cikip geldigimde islanmis gibi hissediyordum zaten kendimi
Ya suyumu iki uc damla limon damlatip iciyorum normalde etkili olmaz mi oyle
Kuzum burda normal özeller bile 100 lira falan ogretmen indirimi ile falan 70-80 gibi bisey ödüyoruz malesef kuzum. Bende düşük olsun istemiyorum esime danisacam bakalim ya birlikte karar verecz insallah devam etmez kanamaHerkese iyi akşamlar
Ben öğleden sonra aşırı sancı ile acile gittim.hic böyle olmamıştım .Kanda 1.23 cıktı betaÇok üzüldüm .Akıntı gibi kahverengi leke gelmişti.Bu ayda kısmet değilmiş ama hala sancım devam ediyor ve 1 2 damla kanama dışında hala gelen giden yok.Gelse de rahatlasam bari
Sevsev12 kötü bir deneyim olmuş kuzum ya.Iyi bir doktor araştır. 275 fazla pahalı geldi bana.Burda biz özel hastaneye 70 tl veriyoruz ve 10 gün sonra kontrolde para almıyorlar .Doktorlar da gayet ilgili bilgili.Sasirdim ucrete
Tsk ederm kuzum devam ederim oyle icemeye o zamanEvet evet ben de oyle iciyorum oyle demek istedim zaten
Takipteyim iste kuzum valla lavaboya gidince korkuyorum. Dün aksamdan beri hic bisey yoktu mesala bu aksam geldi amaKızlar canınızı sıkmayın baslarda kahve rengi akıntı ve leke çok normal taze kirmiziysa korkun
Bu doktorların hepsi sinir valla kuzum al birinj vur ötekine dogru duzgun isini yapan yok malesefBurdan sinir oldummm ben yaaaa allahin cezası herif
Üzme kendini sakin emi?Bu doktorların hepsi sinir valla kuzum al birinj vur ötekine dogru duzgun isini yapan yok malesef
Öyle yapmaya çalışıyom bebiskomÜzme kendini sakin emi?
Hangi sehirdesin? Ist. Anadolu'da cok begendgim ve sevdgm bi doktor var (ozel hastne) tavsiye edebilirim.Kuzum burda normal özeller bile 100 lira falan ogretmen indirimi ile falan 70-80 gibi bisey ödüyoruz malesef kuzum. Bende düşük olsun istemiyorum esime danisacam bakalim ya birlikte karar verecz insallah devam etmez kanama
Yok kuzum ozelde degildi devletttjuyku tutmadı.Sevsev12 bahsettiğin doktor özeldeki mi.. akşama misafirim vardı. zaten hastaneye git gel evi temizle çok yoruldum
yazamadım sizlere.
Gunaydin kuzum belietilerin insallah bebisinin mujdelicisidir. Hem batina daha var canim negatif cikmasi gayet normalGünaydın kızlar. Benim kasiklarim çok batmaya basladi hemde iki taraf sırayla,belim de çok fena ben hiç böyle olmazdım ki bu kadar erken :/ testte negatif çıktı dün. Bata 6 gün var
Bütün belirtiler onu gösteriyor ama ben pek umutlu degilim. Sabah uyanınca gidip test alıp yapicamGunaydin kuzum belietilerin insallah bebisinin mujdelicisidir. Hem batina daha var canim negatif cikmasi gayet normal
Merhaba canım aklıma sen geldin merak ettim bir bakayım dedim hamilesin galiba çok sevindim :) rabbim sağlıkla nasip etsinGunaydin kuzum belietilerin insallah bebisinin mujdelicisidir. Hem batina daha var canim negatif cikmasi gayet normal
Merhaba tatlim evet cok şükür gebelik var ama sikintili biraz ya ara ara lekelenmem oluyorMerhaba canım aklıma sen geldin merak ettim bir bakayım dedim hamilesin galiba çok sevindim :) rabbim sağlıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?