Hayirli olsun kuzum devam et ilaclarina tatlimGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Batıma 3 gün var ben sabah test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm çizgi tam netleşmeden kan vermeyi düşünmüyorum. Doktorum geçen ay d vitamini ve corasprin verdi bunlara devam etmeli miyim yoksa bırakmam mı gerekiyor? Bat geçince gideceğim doktora sorayım dedim?
Zararı olmaz değil mi? Birde benim iki düşüğüm var karın ağrım var kimsayal olmazsa gidicem tabi doktoraHayırlı olsun canm bence bırakma gidince doktorun zaten bırak veya bırakma der sana
Canım o ağrılar hepimizde var rahim genişliyor diye oluyor kasık ağrılarıZararı olmaz değil mi? Birde benim iki düşüğüm var karın ağrım var kimsayal olmazsa gidicem tabi doktora
kaç günün vardı ? hemen verebilirsinpeki ben ne zaman kar vereyim sizce?
Benimde iki gündür fazla fazla bi karin agrim var canim. Insalah bisey olmaz bebislerimize saglicakla kucagimiza dogarlarZararı olmaz değil mi? Birde benim iki düşüğüm var karın ağrım var kimsayal olmazsa gidicem tabi doktora
Tamam canım doktora gidene kadar devam ediyorum :) inşallah kimyasal değildirHayirli olsun kuzum devam et ilaclarina tatlim
Buyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
@nur-sel123
@Bayan Papatya
@siirkiz 》》》》》 1 £¥lül
@papatyam67 》》》》 3 £¥lül
@Zeytin tanem 》》》 4 £¥lül
@Anneyimbenanne35 》》》 4 £¥lül
@elzem00 》》》》 5 £¥lül
@Busrayld 》》》》 6 £¥lül
@nurk2053 》》》7 £¥lül
@noniponi 》》》》 7 £¥lül
@gizemya 》》》 7 £¥lül
@Derin29 》》》》》 8 £¥lül
@arminch 》》》》》 8 £¥lül
@teacheralla 》》》 8 £¥lül
@0fLu 》》》》》 8 £¥lül
karapisso 》》》》 8 £¥lül
@uniq12 》》》》 8 £¥lül
@acem55 》》》》》 9 £¥lül
@Derf 》》》 9 £¥lül
@gizemya 》》》》》 9 £¥lül
@gzmdncr33 》》》 9 £¥lül
@Insane 》》》》 10 £¥lül
@sucukgelisimci 》》》 11 £¥lül
@Beyaz Kelebek1616 》》 11 £¥lül
@kartopu1988 》》11£¥lül
@yaprakali 》》》》 12 £¥lül
@Nonick21 》》》》 12 £¥lül
@Heart Kreuz 》》》 12 £¥lül
@badeyilmaz 》》》 13 £¥lül
@graphblues 》》》 13 £¥lül
@Caglass 》》》》 13£¥lül
@duskapani 》》》》 13 £¥lül
@kardelen_08 》》》14 £¥lül
@Hayal1992 》》》 14 £¥lül
@rmysa91 》》》 14 £¥lül
@papatyakokankadin 》》》 15 £¥lül
@Belliza 》》》 15 £¥lül
@Basharfibenz 》》》 16 £¥lül
Fairytale35 》》》 16 £¥lül
@everytime_night 》》》 16 £¥lül
@kahvecibaby 》》》》 17 £¥lül
@AleooVeraa 》》》》 17 £¥lül
@Genc_evli 》》》 17 £¥lül
@surisinem 》》》 18 £¥lül
@Mirketcik 》》》》 19 £¥lül
@mavi-hayal 》》》》 19 £¥lül
@samitok 》》》》 19 £¥lül
@gizemusa1227 》》》 19 £¥lül
@mimarice 》》》》 20 £¥lül
Sevsev12 》》》20 £¥lül
@Mrnz 》》》 20 £¥lül
@EslemKenan 》》》 23 £¥lül
strongirl 》》》》 24 £¥lül
@TuubaER 》》》 24 £¥lül
@melek ve mucizesi 》》》 25 £¥lül
Pudu Hepa 》》》 25 £¥lül
@Zeze _skcn 》》》 26 £¥lül
@S_H_B 》》》》 27 £¥lül
@ismihazan 》》》 28 £¥lül
@siyah__papatya 》》 28 £¥lül
@Kurumus-Maskara 》》》 29 £¥lül
@mybabe 》》》 29 £¥lül
Tamam canım doktora gidene kadar devam ediyorum :) inşallah kimyasal değildirHayirli olsun kuzum devam et ilaclarina tatlim
İnşallah o yüzdendir adet ağrısı bu hayırlısı AllahtanCanım o ağrılar hepimizde var rahim genişliyor diye oluyor kasık ağrıları
gözünüz aydın olsun. nasıl bir heyecandır o. uyuyamazsınız tabi yaaa .kızlar daha bata vardı ama sabah dayanamadım test yaptım :)) sanırım hamileyimmmmmmm :))))))))) eşimi uyandırdım heycandan :) sonra ikimizde uyyamadık :) bu heycanı isteyen herkese yaşatsın allahım
İnşallah canım benim senin konularını takip ediyorum kan sonucunu bekliyoruz inşallah güzel yükselmiştirBenimde iki gündür fazla fazla bi karin agrim var canim. Insalah bisey olmaz bebislerimize saglicakla kucagimiza dogarlar
Tabikide balböcegimMerhabalar bende gelebilir miyim
Bugün alacam öğleden sonra kuzum sonra da genel cerraha gidip orda kan vercem benim troitler yok bakalım ilacimin dozunu arttiracak miİnşallah canım benim senin konularını takip ediyorum kan sonucunu bekliyoruz inşallah güzel yükselmiştir
He kizz cok guzel bir heycan valla simdj kendikimi hatirladim. Gebeligin verdigi uykuya ragmen uyuyamiyodumgözünüz aydın olsun. nasıl bir heyecandır o. uyuyamazsınız tabi yaaa .
Cok şükür iyiyim tatlim sen nasilsin.Nasılsınız ne kaynatıyosunuz ?
Doktora gitmesen de evde takip edebelirsin canim testlerle zaten küçük oldugu icin doktor sadece senden kan tahlili falan alacak.daha bisey gözükmez çünküTamam canım doktora gidene kadar devam ediyorum :) inşallah kimyasal değildir
İnşallah yükselmiştir canım sen bugün baya yoğunsun canımBugün alacam öğleden sonra kuzum sonra da genel cerraha gidip orda kan vercem benim troitler yok bakalım ilacimin dozunu arttiracak mi
O yollardan daha önce geçtim canım bir kimyasal birde 6 haftalık düşüğüm var zor süreçler o yüzden bu sefer aceleci olmayacağım evde birsürü test var onlarla haftaya kadar takip etmeyi düşünüyorum inşallah koyulaşır gün geçtikçeDoktora gitmesen de evde takip edebelirsin canim testlerle zaten küçük oldugu icin doktor sadece senden kan tahlili falan alacak.daha bisey gözükmez çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?