ya hep aynı haftalardayız ya, belirtiler hep yanı... valla yalnız bende olmuyormuş deyip içim rahatlıyor..
iki gündür kasığımda iğne batması,ağrı var... 2-3 kere de beyaz akıntı içinde ince kahverengi leke oldu.. korkuyorum tekrar bebeğimi kaybedicem diye(( şu cumartesi bir an önce gelse de ultrasona girsem
Aminnn kuzum rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip etsin iyi bari kuzum kafan takılırsa böyle test yaparak rahatlayabilirsin tabikiAyy ne güzel bi haber verdin tatlim rabbim insallah en kisa zmanda sana da nasip eder. Bugunki testim biraz daha koyilasmisti o yuzden icim biraz daha rahat bugün
ayy aynı biliyo musunuz!!ben hapşırınca Sol kasığım çok ağrıyor. normalde sağ taraf batıyor hep. az kaldı 2 gün galiba bende c.tesi gideceğim.
Amin tatlım insallahAnneyimbenanne35 Kuzum şifa olur inşallah ilaç
karapisso Git tabi doktora canım.Sen kalp atımınıda görürsün bence
mavi-hayal Canım yeni ay yeni umutlar .Aşılama için daha önce konusmusmuydun doktorla
Heart Kreuz Ikiz de ilk bebekte harika olur
kız tevafuğun bu kadarı. Bende düşünüyorum annemde teyzemde ikiz var belki bu kez tutar.ikiz çıkarmış bideeeee
kız sende bize silik çizginin haberini verirsin innnşaaAllah.Anneyimbenanne35 Kuzum şifa olur inşallah ilaç
karapisso Git tabi doktora canım.Sen kalp atımınıda görürsün bence
mavi-hayal Canım yeni ay yeni umutlar .Aşılama için daha önce konusmusmuydun doktorla
Heart Kreuz Ikiz de ilk bebekte harika olur
Ohhh ne güzel sağlıkla büyüsün minnoş insallah canisi valla heycanliyim çok etkili bir ilacmis biliyomusn insallah yunuslarım gelişir ve tutar bidahaki ay a bende paylaşırım svincimiiiiiIyiyim kuzucum adet sancilari sancılarım oluyor benimde bide kasik agrilarim cok fazla ya ama icimdekinin geliştiğine isaret ettigi icin içim rahatliyor .
Yumoslarim guzel güzel büyürler insallah sana bebis olurlar insallah kuzum. Adet duzensizligi icin bisey dedi mi sana kuzum
Aminnnnn. Bebeğim aminnnn insallah rabbim çabalarımı boşa çıkarmasın insallahcanım benim Allâh işini rast götürsün . inşallah enn yakın zamanda bebiş haberini veririsin .
Ah inşallahkız sende bize silik çizginin haberini verirsin innnşaaAllah.
Kızlar benim de doktor keseye baktığında ikiz şüphesi var dedi. Düşünsenize ikiz dolarmış buralar bi de . Hepimiz hunileri takarız seneye bu zamanlarkız tevafuğun bu kadarı. Bende düşünüyorum annemde teyzemde ikiz var belki bu kez tutar.
Zor süreçler valla canim 9 ay az bi süre degil ki . Insallah saglicakla kucagimiza aliriz
canim cay icme cok artik . dr um icme dedi . icersende yemekle beraber icme kesinlikle dedikızlar evde test vardı bol su çay içip yaptım.
Besinci hafta icerisindesin kuzum o yüzdenMerhaba. Ben bu hamilelik takvimini koydum ama benim bebegim henuz 4 haftalik muhtemel dogacagi tarihi yazdigimda otomatik 5 hafta diyo neyi yanlis yapiyorum acaba?
Kızlar benim de doktor keseye baktığında ikiz şüphesi var dedi. Düşünsenize ikiz dolarmış buralar bi de . Hepimiz hunileri takarız seneye bu zamanlar
çaysız bir hayat...canim cay icme cok artik . dr um icme dedi . icersende yemekle beraber icme kesinlikle dedi
Bencede caysiz hayat olmuyor gunde uc dort defa demlerim kendin icinçaysız bir hayat...
cayin ve kahvenin icindeki kafein bebekte gelisim geriligine yol aciyormus . ben de kahve tiryakisiydim ama dr kahveye kesinlikle onay vermediB
Bencede caysiz hayat olmuyor gunde uc dort defa demlerim kendin icin
ama ben eskisi gibi icemiyom artk . Bebis sevmiyor herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?