- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
Icine biraktiklari ilac olabilirCanımcım parça gelmedi sümüksü akıntı geldi içinde ipince kan geldi. Sonra bir daha gittiğimde sildikten sonra yine o sümüksü akıntı oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icine biraktiklari ilac olabilirCanımcım parça gelmedi sümüksü akıntı geldi içinde ipince kan geldi. Sonra bir daha gittiğimde sildikten sonra yine o sümüksü akıntı oldu
Evet tatlim bugün bat tarihim. Saglik ocagina gidip kan verecemSenin bat bugündü dimi :)
Aaa hadi bakalım kaç olmuş acabaEvet tatlim bugün bat tarihim. Saglik ocagina gidip kan verecem
200 lu bisey bence .Aaa hadi bakalım kaç olmuş acaba
bence daha fazla :)200 lu bisey bence .
Çok tşk ederim canım , nasıl gidiyor bu arada hamişlik bebek ve sen iyisiniz inş
Oyy maşallah sevindim ikinizinde iyi olmasına , kalp atışını kaydet canım unutma özledikçe açar dinlersin . ben hep öyle hayal ediyorum olursa inşİyiyiz Allaha şükür kuzum :)
Salı kalp atışı için gidicem
A.s acabaaaa hamişlik uykusumuuuuHerkese selâmmım
Ben bugün geç uyandım unutmuşum test yapmayı ya
Bata son 4![]()
yaaa tüh :/Herkese selâmmım
Ben bugün geç uyandım unutmuşum test yapmayı ya
Bata son 4![]()
Kuzum doktor söyler onu sana sonuca göre bugün git baktır birdahaKızlar nerelerdesiniz ya biz hala kese görmedik ya değer en son 60 tı sanırım çok küçük bugun yada yarın tekrar gidicem kan vermeye ama bu hesaba göre biz kaç haftalık oluyoruzki adetimi şuan5-6 gün geçti ona göre 4 haftalık olması gerekir ama şimdi deger pazartesi 60 tı ya biz bu hesaba göre 2 yada 3 haftalıkmı oluyoruz
Belki de. Ben yinedr her ihtimale karşı dünü değerlendirdim :)Icine biraktiklari ilac olabilir
Oyy maşallah sevindim ikinizinde iyi olmasına , kalp atışını kaydet canım unutma özledikçe açar dinlersin . ben hep öyle hayal ediyorum olursa inş
Ya ben belirtilerimden dolayı bu aydan fazlasıyla umutluyum aslında.Ama dün silik çizgi bile çıkmayınca acaba oldum.Yarın inşallah silik çizgiyi görürüm. Sende belirti varmı canımA.s acabaaaa hamişlik uykusumuuuu
İki gün önde gidiyosın benden hemen arkandan geliyorum inş bebişleniriz ekime
yaaa tüh :/
bende bata iki gün kala bile çıkmadı kiiii silik milikYa ben belirtilerimden dolayı bu aydan fazlasıyla umutluyum aslında.Ama dün silik çizgi bile çıkmayınca acaba oldum.Yarın inşallah silik çizgiyi görürüm. Sende belirti varmı canım
Ay bide o var tabiibende bata iki gün kala bile çıkmadı kiiii silik milik
Vallaa bende hiç Burda yazılanlar gibi belirti hiç bi ay olmadı bu ay da bişi yok sadece halsizlik var yataktan zor çıkıyo gibiyim hep gözlerimi kapatasım var başkada bişi dikkatimi çekmiyor yani zaten PMS dönemi de olunca herşey normal geliyor. Bakıyorum uygulamadan gelen bildirimlere PMS dönemindesin , göğüslerde şişme ağrı hassasiyet gayet normal .. Kasıklarımda batmalar yaşıyorsan PMS de olduğundan vs. EE hal böyle olunca insan bilemiyorYa ben belirtilerimden dolayı bu aydan fazlasıyla umutluyum aslında.Ama dün silik çizgi bile çıkmayınca acaba oldum.Yarın inşallah silik çizgiyi görürüm. Sende belirti varmı canım