Ay keskee yaaa. 5+4 oluyo o zaman
duyabilrisin bence. öyle hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duyabilrisin bence. öyle hissediyorum
Bende sen gibiydim kuzum hep erkenden ogrenenlere özenirdim.karapisso Kuzum hay maşallah.Gormek istediğimiz çizgi
Benim dün silik çizgi vardı bugün silik bile çıkmadı.Insallah vardır yaa
Son 5 te çok can sıkıcı. Şu 1 hafta önceden silik çizgi görenlere özendim birden.
Acaba beta kaç olunca laboquick kaset testte görebilirim.
Beta mı az yoksa hicmi yok.Kafamda deli sorular![]()
20 sanırım canım yazıyodu prospektüstekarapisso Kuzum hay maşallah.Gormek istediğimiz çizgi
Benim dün silik çizgi vardı bugün silik bile çıkmadı.Insallah vardır yaa
Son 5 te çok can sıkıcı. Şu 1 hafta önceden silik çizgi görenlere özendim birden.
Acaba beta kaç olunca laboquick kaset testte görebilirim.
Beta mı az yoksa hicmi yok.Kafamda deli sorular![]()
Seninki koyu cnm aslında iki çizgi de eşit benm silik çıkıyor sonradan koyulaşıyor bugün yapınca koyarım buraya bende belki pik olur bugün sen değerlendir ama çizgi koyu görünüyor resmdeEki Görüntüle 2190242
Canım benimde bu 3.ay olucak 2 gündür ovu testi yapıyorum ama kopkoyu olmuyo bak Bugün yaptığım testi ekliyim seninkiler de böyle mi?
Bat 4 ekim cnm iki aydır olmuyo bakalm bu ay nolcak kürtajdan sonra daha kolay olur derlerdi ilki hemen olmuştu benim bi sorun yoktur inşallah...Günaydın tatlım hoşgeldinnnn inşallah bu ay yakalarsın bat kaçtı senin?
aynen ya günler geçmiyo sonra şöyle 9-10. haftada öğrensek ne hoş :)En sağlıklısı ve iyisi regl geçince öğrenmek ama işte sabırsızlık var malum.
Sende 5 günde bişey yoktu 4 günde ogrenmistin dimiSevsev12
Aay evet ya ben napiyim adet günü öğrendim 12.1 le şimdi kuruyorm yok geç döllenme yok o yok bu en iyi adeti en az 2-3 gün geçmesiaynen ya günler geçmiyo sonra şöyle 9-10. haftada öğrensek ne hoş :)
Eki Görüntüle 2190242
Canım benimde bu 3.ay olucak 2 gündür ovu testi yapıyorum ama kopkoyu olmuyo bak Bugün yaptığım testi ekliyim seninkiler de böyle mi?
Seninki koyu cnm aslında iki çizgi de eşit benm silik çıkıyor sonradan koyulaşıyor bugün yapınca koyarım buraya bende belki pik olur bugün sen değerlendir ama çizgi koyu görünüyor resmde
normal ama çıkmadı. hatta bat günü 8 eylülde bile yaptım çıkmadı. sonra 11 eylül geldi baktım gelen giden yok. 12 eylülde yaptım baya baya belli idi. silik ama görünüyordu .Normal test mi yapmıştın 3 gün önce erken gebelik testi mi
Ayni bennmerhabalar, bende bu ay letu 2.5 kullandım. 25 eylül bat. , daha 1 hafta var testte yapmak için çok erken. aklımdan bazen hamileymişim gibi hissediyorum, bazende hamile değilmişim gibi hissedip çok mutsuz oluyorum.. umarım ay sonunda buraya "kızlaaaar hamileyimmm çok şükür yazarım." :)
Peki canim yumurtlama gününü biliyormuydun gec mi yumurtlama oldu yada gec döllenme olmustur belkidebenim bat geçti 8 eylül . silik çizgiyle öğrendim battan 3 gün sonra.
5 gün kala silik cizgi vardi canimEn sağlıklısı ve iyisi regl geçince öğrenmek ama işte sabırsızlık var malum.
Sende 5 günde bişey yoktu 4 günde ogrenmistin dimiSevsev12
He kiz ne güzel soyluyon valla keseyi de görsem icim biraz daha rahatlar belkiaynen ya günler geçmiyo sonra şöyle 9-10. haftada öğrensek ne hoş :)
ondan sonrada bebeği görsek içimiz rahatlicak sonra kalp atışı sonra 3 ay dolsun sonra hareket etsin falan filan derken doğurana kadar böyle gideriz kız bizHe kiz ne güzel soyluyon valla keseyi de görsem icim biraz daha rahatlar belki
Dün böyleydi benimki aynı işte şimdi saat 5 olmasını bekliyorum hergün aynı saatte yapym die...takvime göre aynı yumurtluyorum ben ama tutmadı nedense ... eşlerde de iş bitiyor sağlıklı beslenmek önemli demişti doktorum benimki sebze yemez bileBuda bu sabah yaptığım benimde silik çıktı.
evet canım bilmiyorum . ama şimdi aradaki zamanı kapatır diye umuyorum kızımda öyleydi. geç döllenmeydi ama fArkı kapattı .Peki canim yumurtlama gününü biliyormuydun gec mi yumurtlama oldu yada gec döllenme olmustur belkide
aynen böyle oluyor zaten şekerim. ben şimdiden hayal ediyorum hareketleri başlasın bi ohh elhamdülillah çok şükür . az bi göbek çıktı bende . kendime diyorum şimdi hamleyé benzedim.ondan sonrada bebeği görsek içimiz rahatlicak sonra kalp atışı sonra 3 ay dolsun sonra hareket etsin falan filan derken doğurana kadar böyle gideriz kız biz![]()
Aaa ne çabuk çıktı :)aynen böyle oluyor zaten şekerim. ben şimdiden hayal ediyorum hareketleri başlasın bi ohh elhamdülillah çok şükür . az bi göbek çıktı bende . kendime diyorum şimdi hamleyé benzedim.